Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 23 839
  • 402
  •   25
Отговори
# 390
  • Sofia
Куинс от утре във Фантастико. https://ff-promo.queens.bg/

Излагат си вече тези фирми. Ваучери за 50 лв са смешни с тази инфлация. А иначе искат 2 сока да се закупят. Не мерси..

# 391
Във Фантастико са намалени мисля че сега соковете. В Т-маркет 1 литър е 6.60 нещо такова.
Паднах като видях цената.

# 392
  • гр. Кюстендил
Честито за валежа от награди, дано всеки ден има печеливши от темата. На ФФ много ми харесаха всички игри и само чакам заплата Joy
Макар че минах сега за едно промоционално уиски, даже май още има активна игра, обаче нямали го наличен .. ми какво ми то обявявате в брошурата. И ми прецакаха сумата за играта им. Другата седмица пак ще се пробвам 😃 Иначе взех КК и питах за карта и си спечелих чашка Heart Eyes
Скрит текст:
Иначе може би ще взема пак от там Куинс, долче густо, за бирата се чудя. Ама тъпото е, че за да натрупам 34 лв трябва да си ги купя на 1 бележка и да регистрирам във всяка игра :/

# 393
Blush Днес два пъти с колежките бяхме "Фантастични" 😁🤣😁 Ама много промоции, много нещо - всичко ми е на една бележка, почти на всяка игра е със снимка, ще видим 🤣😁🤣 На касата ме питаха кое е за игра и като казах всичко ни се учуди жената, а ние 4 човека сме наредили еднакво 😁🤣😁 За жокер - взех Кит кат, Долче Густо и Бондюел и така 4 игри 🤣😁🤣

# 394
И аз да се похваля най-накрая с първа награда за месеца - от Сомат ме зарадваха Gift Heart

# 395
Миналия месец нямам нито една наградка, та за този си манифестирам поне 3🥰

# 396
Видяхте ли цените на нещата от А1?

https://cinereplicas.eu/collections/wednesday?page=2

# 397
Blush Днес два пъти с колежките бяхме "Фантастични" 😁🤣😁 Ама много промоции, много нещо - всичко ми е на една бележка, почти на всяка игра е със снимка, ще видим 🤣😁🤣 На касата ме питаха кое е за игра и като казах всичко ни се учуди жената, а ние 4 човека сме наредили еднакво 😁🤣😁 За жокер - взех Кит кат, Долче Густо и Бондюел и така 4 игри 🤣😁🤣
Кит кат успяхте ли да регистрирате ? Само там ще участвам  за куфар с една бележка .

# 398
И в Лидл нещата от филма не бяха евтини, горе долу нещата струват към 60-70 лв. Няма да се очудя , да ги видим скоро в групата за размяна.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 21:37 от Stih4eto

# 399
  • Пловдив
Младежът в А1 ме гледаше като теле афиш, изобщо не знаеше за какво стана дува. Трябвало да говоря с управетел, но му беше свършило работното време. Ще се ходи пак.

# 400
И аз бях фантастична- престиж, долче густо( манифистирам си една машинка, моята е на доизживяване (лимитиран крупс с дисплей е и премигва и губи сигнал)),сокчета теди… на отделна биричката че не бях сигурна дали ще уцеля бройките( 6 бр). Не намерих фереро шоколад Sad
Със сомат съм - имах три бележки

# 401
Днес ходих до Била ,и гледам ориза Крина намален и взех 2 бр за играта ,взех и Маги ,чудех се да ги правя на 2 бележки ,но нямаше да ми стигне сумата за тяхната игра с ваучери ....та  ..  пускам си талончето в кутията ,сега сядам да регистрирам за игрите ...то няма номер на Кб ....много ме е яд ..

# 402
Младежът в А1 ме гледаше като теле афиш, изобщо не знаеше за какво стана дува. Трябвало да говоря с управетел, но му беше свършило работното време. Ще се ходи пак.

Аз влязох в магазина точно като получаваха въпросния “кашон”. Всички служители се събраха да гледат какво е. Не бяха и чували за игра. Joy
 Казаха да дойда утре когато управителя е на смяна, защото не можели без управител да раздават. Звъняха после някъде и им казаха, че се попълва протокол, та утре пак ще ходя да видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт