Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 15 442
  • 254
  •   5
Отговори
# 75
  • Б
Тука има колело https://nlforyou.com/?fbclid=IwY2xjawN0LjRleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBq … 20232801804140788 На мен ми се паднаха чорапи.

# 76
  • оттам, откъдето започва България
И на мен се паднаха чорапи, ОБАЧЕ
С уточнение, че първо трябва да направиш поръчка от сайта.Simple Smile

# 77
Сега забелязах, че новата игра на Ариел , освен че е с по-висока стойност за участие  е и с още по -малък брой награди от предната. От 50 ваучера на 30.

Коя е новата игра на Ariel?

# 78
Може ли ,телефон за връзка с  Leibniz .

# 79
  • Сф
И на мен се паднаха чорапи, ОБАЧЕ
С уточнение, че първо трябва да направиш поръчка от сайта.Simple Smile
Да ,за над 50 лв и кода тече с време и не можах да го въведа за да е ясно. Прашки са при мен

# 80
  • София
Може ли ,телефон за връзка с  Leibniz .
02 962 4601
или отговорете на мейла който сте получили
3 имена и ЕГН

# 81
Значииии..много рядко участвам в инстаграм игри ,защото само се ядосвам Grinning Но ей ме на,пак. Има ли някой запознат със софтуерите за теглене.. В условията пише да се тагнат трима души,всичко живо тагвало по трима в коментар,но двама от печелившите в тегленето излизат с по 1... Като питах как така ми отговориха,че били тагнали трима в отделни коментари.. Та софтуера за теглене разпознава ли условието за трима тагнати ,ако са в отделни коментари,защото се съмнявам? Да не говорим,че имат троен шанс поне в сравнение с другите тагващи по 3-ма в коментар. Пък и коментарите вече са и скрити,не може и да се провери Grinning

# 82
  • Варна
Нова игра на Теди от. 01.11, но още не е активна. Награди дървен магазин и ваучер. Пожелавам си, пет награди(кафе машина, телефон, почивка, прахосмукачка робот и фотоепилатор, може и ваучери:joy:) https://promo.tedi.bg/registraciya-nagrada

# 83
Значииии..много рядко участвам в инстаграм игри ,защото само се ядосвам Grinning Но ей ме на,пак. Има ли някой запознат със софтуерите за теглене.. В условията пише да се тагнат трима души,всичко живо тагвало по трима в коментар,но двама от печелившите в тегленето излизат с по 1... Като питах как така ми отговориха,че били тагнали трима в отделни коментари.. Та софтуера за теглене разпознава ли условието за трима тагнати ,ако са в отделни коментари,защото се съмнявам? Да не говорим,че имат троен шанс поне в сравнение с другите тагващи по 3-ма в коментар. Пък и коментарите вече са и скрити,не може и да се провери Grinning
Запомни ли с коя програма е тегленето? Може да проверим

# 84
На Олимпус 700 награди мислих че лесно ще се падат, не е и кой знае каква наградата да има голям интерес към нея. Да ама не 3 пъти греда. Ще опитам още 1-2 пъти до края на играта за малкия да спечеля 1 игра. На Кока кола виждали ли сте от промоционалните бутилки някъде, че и там дебна за едно камионче 😃

Здравейте, от промоционалните бутилки на Кока кола видях в Лидл.

# 85
Нова игра на Теди от. 01.11, но още не е активна. Награди дървен магазин и ваучер. Пожелавам си, пет награди(кафе машина, телефон, почивка, прахосмукачка робот и фотоепилатор, може и ваучери:joy:) https://promo.tedi.bg/registraciya-nagrada
От години играя и си мечтая за фотоепилатор, но сега не знам да има игра с такава награда. Явно съм я пропуснала. Може ли линк към нея?

# 86
  • Варна
Няма все още игра, но преди години имаше.От друг линк е активна на Теди. https://promo.tedi.bg/

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 17:26 от Alatea

# 87
В Инстаграм има игра за фотоепилатор, но не виждам как ще преборите обичайните печеливши. Все пак ви съветвам да се пробвате в последния ден. Повечето безплатни програми не си правят труда да теглят от всички участвали, само от последните.
stellyboo_ е профила

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 18:52 от msiarova

# 88
Скрит текст:
Не знам каква е,ако може да се разпознае по снимките.При всички случаи за мен не е много честно Grinning
Скрит текст:

# 89
Скрит текст:
Не знам каква е,ако може да се разпознае по снимките.При всички случаи за мен не е много честно Grinning
Скрит текст:

През този сайт са теглили:
https://commentpicker.com/

Общи условия

Активация на акаунт