Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 14 633
  • 242
  •   38
Отговори
# 60
В срок ли ви възстановиха 10-те лв от PG?  15 дни от одобрението са минали, а нямам превод, та се чудя дали да почакам или да им пиша.

# 61
  • Под Слънцето
В срок ли ви възстановиха 10-те лв от PG?  15 дни от одобрението са минали, а нямам превод, та се чудя дали да почакам или да им пиша.

На мен още не са, но и срокът мина.

# 62
Същия и в Савекс   Както написах , тези които са схванали алгоритъма на играта печелят. И не не е на късмет!
.   Повече от ясно е,че не  е късмет!Ето за това вече не участвам в моментни игри.

# 63
Аз също не харесвам моментни игри ,а някой успя ли да регистрира КБ  на колгейт и Лидл .при мен ми излиза старата игра ,или не търся правилно
Много хубава тема да я напълним с хубави награди и положителни емоции

# 64
Колгейт не са си обновили играта. Бочко пък искат 15 лв за да изтеглиш скреч карта и да ти се падне пъзел, кърпички или несесер 😂  Смехотворно направо. Престиж все повече ми се издигат в очите , ясни правила , можеш да спечелиш една награда от вид и наградите отговарят на покупката

# 65
Честит нов месец. Нека темата се изпълни с подаръци предколедно.
Сега забелязах, че новата игра на Ариел , освен че е с по-висока стойност за участие  е и с още по -малък брой награди от предната. От 50 ваучера на 30.
Доста хора се похвалихме с ваучери от Олд спайс, но нямам спомен имаше ли някой да се похвали с ваучер от Пантен 🤔

# 66
Аз съм с ваучер и от Пантен Simple Smile

# 67
Честит нов месец и много благодаря на всички за прекрасната тема. Нека я изпълним както с игри, така и с награди.
Аз миналия месец се записах с 5 награди + още 2  които подарих с най-голям кеф. Та за месец Ноември си пожелавам 10 награди.
Ще се включа в Престиж и дано този път не ме пропуснат. ММ има рожден ден този месец та искам да му подаря една кафе машина.

# 68
  • София
Пазарувах и се регистрирах на 26.10. Вчера си погледнах сметката и 10-те лева бяха дошли. Не обърнах внимание на точната дата. Преди това имах 3 имейла - че съм се регистрирала (26.10), че съм одобрена (27.10) и накрая от 31.10, че са ми превели парите още на 27-ми.

# 69
  • Ямбол
Пазарувах и се регистрирах на 26.10. Вчера си погледнах сметката и 10-те лева бяха дошли. Не обърнах внимание на точната дата. Преди това имах 3 имейла - че съм се регистрирала (26.10), че съм одобрена (27.10) и накрая от 31.10, че са ми превели парите още на 27-ми.
  А при мен от 13.10имам писмо за одобрена и нямам превод по сметка още.

# 70
На Олимпус 700 награди мислих че лесно ще се падат, не е и кой знае каква наградата да има голям интерес към нея. Да ама не 3 пъти греда. Ще опитам още 1-2 пъти до края на играта за малкия да спечеля 1 игра. На Кока кола виждали ли сте от промоционалните бутилки някъде, че и там дебна за едно камионче 😃

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 12:55 от Илияна.Р

# 71
Кока Кола в малките магазинчета, аз оттам си взех. Символите са под етикетите, под капачката има код. 😃 2в1 😃
И аз ще пробвам в олимпус, ще взимам мляко.
Чакам и Престиж с нетърпение.
😃 Искам кафемашинаааааа оммм..ом..

# 72
При мен сушата продължава, така че ще манифестирам 9 награди за този месец 😊.

# 73
Здравейте, благодаря за новата тема. Изпратих октомври с 6 награди. За ноември си пожелавам 5 награди. Успешен месец!

# 74
На Престиж в момента има две игри, ще станат и 3, за да не стане объркване - НЕ може - да се участва с една бележка в повече от една игра. Не знам как точно ще го контролират, но е записано. Вече няма и опцията от малък магазин с печат, което е голям напредък 😁 Постарали са се и да има игра за всички. Нека е на късмет 🍀❤️🍀
В Кюстендил има Моят магазин, както писах и преди е доста на Изток, та като влязохме с колежките нямаше как да не ни разпознаят 😁 Много е мила едната касиерка, обяснихме и за играта, но май ние ще я включим другия път като пазаруваме 😁 (не всеки се справя с регистрацията в игри)

Общи условия

Активация на акаунт