Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 25 797
  • 431
  •   38
Отговори
# 345
  • Варна
Честито за наградите, драскайте за локацията за А1, опитах се да намеря номер на обекта, в който си заявих наградата, дава невалиден. В този студ не ми се разкарва напразно.

И аз не намирам номер на моя магазин във Варна, но ми е супер близо и след малко отивам.

# 346
Тази сутрин с Еконт пристигна куфара от Капи . Много ми харесва. .
Спечелелен първата седмица.
Ако някой е ходил в София Ринг мол  за наградата от А1 ако може да сподели дали са пристигнали .

# 347
  • София
Куриер на Интерлогистика донесе Савекс от ДМ. Сутринта получих смс.
От октомврийските награди чакам само ваучера от Лайбниц
 по мейла да го изпратят.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 14:30 от lite16

# 348
Благодаря, че споделихте! И аз си взех наградата от А1 - Русе - Кауфланд на бул. Липник

ПП
lite16, много интересен Сомат Thinking в опаковка от Савекс ли са го скрили Nerd

# 349
  • у нас
Това ми дават като отговор от А1. Срокът е удължен за наградите. Честито на тези, които сте си ги получили. Добре изглеждат.

# 350
  • София
ПП
lite16, много интересен Сомат Thinking в опаковка от Савекс ли са го скрили Nerd
понеже тъкмо гледах тази томбола
https://somatkfl.henkelpromo.bg/
и явно съм си мислела за Сомат

# 351
Най-простата организирана игра, никъде никой не ни попита и за размери - гледам са пратили каквото им е попаднало.

Желая хубав остатък от деня и още по-приятен петък.

# 352
Къде им пишете, че и моята е в офиса, но не я дали на ММ, че трябвало аз да присъствам а не съм в града. В правилата срока нали беше ако не си я вземеш до 9.11 изгаря, а няма да успея тогава.

# 353
Къде им пишете, че и моята е в офиса, но не я дали на ММ, че трябвало аз да присъствам а не съм в града. В правилата срока нали беше ако не си я вземеш до 9.11 изгаря, а няма да успея тогава.
Е това е супер несериозно не стига че една игра не могат да организират като хората ами и такива изисквания да имат думи нямам.

# 354
  • София
За наградите на А1 получихте ли имейли или проверявате на място? Сега проверих, но нямам имейл.

Илияна.Р, по-горе са написали, че срокът е удължен до 23.11.

# 355
  • При децата ми

Нищо такова нямаше при мен. Наградата спечели майка ми. Аз я взех. Жената ме попита само на кой имейл е спечелена наградата и ми я даде. Документите за попълване изобщо не ги и спомена. Бяха сложени в торбичката с наградите.

# 356
  • София
Моята приятелка сподели,че в Парк център(малкото молче) на Черни връх още няма награди:)
Иначе са много готини нещата,но доста нерви, явно не умеят да правят игри.

# 357
Ами явно и служителите им са едни... Имало документ за попълване затова не му я дадоха. Хем че казал че ще ми звънне на месинджър да видят лична карта и т.н. Аз не знам за 1 тениска и една бутилка толкова галамация... давай я там и да се приключва. Ще кажеш, че милиони злато има в тая награда.

# 358
Нямах имейл. Прочетох в темата и на връщане от училище минахме да проверим. Показах снимка на наградата и попитах дали са пристигнали Nerd Последва попълването на протоколите.
За мен са сложили тениска р-р С, за момчетата - ХЛ. Доволно дълги са, 100% памук.

ПП
Сега забелязах торбите, два вида са ми

Другата я показах горе.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:19 от rallii

# 359
И аз си взех наградата от А1. Супер подробен протокол, всичко чинно си попълниха те.

Общи условия

Активация на акаунт