Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 26 988
  • 454
  •   36
Отговори
# 420
  • Варна
И аз преди малко получих мейл от А1. Иначе чакам и печелившите от Пещерска.

# 421
Днес ходих до Била ,и гледам ориза Крина намален и взех 2 бр за играта ,взех и Маги ,чудех се да ги правя на 2 бележки ,но нямаше да ми стигне сумата за тяхната игра с ваучери ....та  ..  пускам си талончето в кутията ,сега сядам да регистрирам за игрите ...то няма номер на Кб ....много ме е яд ..
И аз купих Фереро и не мога да я регистрирам без номер и дата,много ме е яд!

# 422
  • Пловдив
И аз пазарувах днес - сутринта си направих списък за игрите и тъкмо регистрирах Heart Календарът ми (там си записвам кога са тегленията) вече придоби характерен цветен вид, че последните месеци почти никъде не съм се включвала.
В Метро вече няма продукти на Теди, с мислех и там да участвам - ще се разходя до кварталния магазин или до Кауфланд, че и от там съм си набелязала някои игри.
Получих мейл от КК за пуловера - да го чакам с Еконт до 30 дни.
Чакам си и Сомат от ДМ, другата седмица ще е е магазина

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 13:54 от sweet_maniche

# 423
Момичета къде мога да попитам кой офис съм дала за получаване на наградата от А1? Не мога да я намеря в близките офиси, а имам имейл.

# 424
# 425
Благодаря, Boby_֎_֎_֎ Flowers Four Leaf Clover

# 426
Като регистрирате касова бележка в играта Leibniz , показва ли ви успешна регистрация или нещо подобно? Аз днес регистрирах, но бутона "регистрирай " само премигна и не разбрах участвам ли въобще.
Пробвайте да смените браузъра. И при мен нищо не изписваше през Chrome, през Opera обаче изписа "Успешна регистрация".

# 427
Във Фантастастико се включвам в Кит кат,Персил и Престиж.Всъщност в Престиж участвам във всичките им игри и си пожелавам мечтаната от години кафемашина.

# 428
Момичета къде мога да попитам кой офис съм дала за получаване на наградата от А1? Не мога да я намеря в близките офиси, а имам имейл.
Във всеки офис, като си кажете името, могат да проверят. Но тъй като не са много запознати с играта, помолете ги да погледнат в тяхната програма в " Бюлетин". Там са имената на всички спечелили и офиса, в който се намира наградата. Добре ще е да ги ориентирате долу- горе накъде да се насочат да търсят- град, близки улици с офис на А1. Ако имат желание, ще Ви намерят.

# 429
Взех си и аз торбичката от А1.... Толкова писах, все едно телефон ми подаряват Anguished

# 430
Тъкмо си взех наградата от А1, много съм доволна с хубаво качество са. Сакото е с хубава кройка, но с моите 35+ години, ще чака са Хелоуин догодина. Торбичката, шишето и значките също ми харесват. Wink

# 431
  • у нас
И аз имам писмо от А1 най-сетне. Такова издирване на наградата. А моята е просто бутилка. Изместиха от първото място Орехите по организация.

# 432
Взех си и аз торбичката от А1.... Толкова писах, все едно телефон ми подаряват Anguished
Много нагло се държаха в магазина, в който аз отидох, направо безобразие беше. Даже не знаеха къде се намират не знам някои хора не могат и не трябва да работят с други хора.

Все едно те ми я даваха наградата служителите, чак искаха да ми я вземат от ръката, че не желаех да си дам номера да ме спамят, то лична карта е достатъчно. Крещяха като истерични по хората в магазина.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 14:35 от Iliewa_

# 433
Оффф майка ми ми звъни притеснена, че освен лична карта и протокол да попълни искали снимка на имейла, пък тя не можела да го отвори през телефона, но да се вижда името на мейла и самият имейл за спечелената награда.Тъпотия до шия…

# 434
Оффф майка ми ми звъни притеснена, че освен лична карта и протокол да попълни искали снимка на имейла, пък тя не можела да го отвори през телефона, но да се вижда името на мейла и самият имейл за спечелената награда.Тъпотия до шия…
Абсурдно е това, то на мейла, пише едно и също, никъде няма обръщенеие с име и фамилия. Потрес, да ги закриват тези. Само единици като отзив и без друго само те прецакват с "офертите" и почти винаги плащаш повече отколкото ползваш като услуга.

Общи условия

Активация на акаунт