Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 28 105
  • 471
  •   16
Отговори
# 435
Оффф майка ми ми звъни притеснена, че освен лична карта и протокол да попълни искали снимка на имейла, пък тя не можела да го отвори през телефона, но да се вижда името на мейла и самият имейл за спечелената награда.Тъпотия до шия…

При нас торбичките имаха залепен етикет с името на печелившия и нямаше драми, освен попълването на тез техните "чаршафи".

# 436
С мен се държаха много добре.Веднага по името донесоха торбичка с наградата,на която беше написано името,попълних протокола с име ,адрес и телефон и това беше.Не са ми искали игн и номер на лична карта.

# 437
Явно навдякъде различно и аз попълвах фермани все едно телефон ми подаряеат, както някой писа по-горе. Майка ми е получила имейл,че е в офис, ама я нямала наградата още. 😃

# 438
  • оттам, откъдето започва България
И на мен около половин час ми отне да приключим с бумагите, а и много време служителката търси нещо в компа си. Явно четеше какво трябва да направи (поне така каза после)
В крайна сметка донесе торбичка с името ми. Оказа се, че в този магазин сме две, а толкова време трябваше да чакам. Smirk

# 439
За да не е спам пак не печеля от Олемпус и вече се отказвам за тая смотана игра.

За А1
По принцип в правилата или в съобщенията не помня с точност, но наистина пишеше да се покаже имеила и така ще ти дадът наградата... Аз затова и пратих и на ММ съобщението от пощата обаче нали не му я дадоха де(че чаршафа аз трябва да го попълня Grinning ) И според мен ние сме избързали с вземането на наградите (При все че до сега имаха времи и на служители да кажа и хората да уведомят) не са имали време да обяснят за нещата на сложителите си и т.н. и затова има и при тях неразбирателство при някой се попълват документи при други не. Щом някой от служителите не знаят и за каква игра става на въпрос. Моята била в офис още в понеделник и служителката се чудила какво било това нещо щото е само за 1 човек 😀

# 440
За Престиж като искат сума на касовия бон, а в него има още 2-3 неща освен техните продукти, само сумата на Престиж продукти ли пишете?

# 441
За Престиж като искат сума на касовия бон, а в него има още 2-3 неща освен техните продукти, само сумата на Престиж продукти ли пишете?

Аз писах цялата сума, понеже видях че са оградили общата сума на касовата бележка.

# 442
  • Сф
Престиж ги интересува стойността на закупените техни продукти, затова има и минимална сума за играта-5лв;4,50;
А вие че сте купили ябълки и круши за още 20лв няма значение.  Винаги ограждам и пиша сумата на съответните продукти от конкретната игра.

# 443
  • София
За Престиж като искат сума на касовия бон,
а в него има още 2-3 неща освен техните продукти,
само сумата на Престиж продукти ли пишете?
Само сумата на Престиж се пише. Така или иначе бележките се проверят.
Най-добре е да са само те на бележката.

От Сомат са пратили потвърдителен мейл за получени данни
Скрит текст:
Здравейте, получихме Вашите данни.
Вашата награда ще бъде изпратена в рамките на
30 календарни дни с куриерска фирма Еконт.
Имам мейл за пратка -някой знае ли какво е това
чакам селфи-ринга от пастите за зъби и куфара от Марети
А ваучера от Лайбниц по мейл ще го изпратят(нещо като Гловото си го представям)
Скрит текст:
На 10.11.2025 очаквайте пратка от ЕЛЕМЕНТИ ГРУП ООД, МАРИЯ ТОРОШАНОВА
Съдържание: КАНЦ. МАТЕР.
Със Спиди до адрес

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:11 от lite16

# 444
Аз днес няма как да ида да видя за А1,но някой ,който при печеленето му е излязла само бутилка на картинката може ли да каже дали наистина е само бутилка,ако е ходил.. Grinning
Между другото шоколадите от Милка още ги няма....егаси.

# 445
Аз днес няма как да ида да видя за А1,но някой ,който при печеленето му е излязла само бутилка на картинката може ли да каже дали наистина е само бутилка,ако е ходил.. Grinning
Във формуляра, който попълвах имаше и такава награда само бутилка....

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 16:18 от pebalss

# 446
Да ,само бутилка е.Взех я от Айтос.Попитаха ме за името,и какво печеля,на торбичката имаше залепено име,поискаха ми ЛК,служителката сама си попълни,каквото трябваше.Каза, че днес са ги получили наградите с инструктажа.

# 447
За Престиж - 5.2 Регистрирай валиден мобилен телефонен номер, общата сума на касовата бележка, както и номера на касовата бележка
Аз си пиша цялата, през 4-5 страници се пита едно и също, сега звъннах и в престиж - не се натрупват точки, затова се иска цялата сума за верификация в НАП. Не е проблем и да са само продуктите, ще дисквалифицират само ако се искат 5 лева за играта, а е регистрирана бележка с по-малка сума.

# 448
  • при късмета
Ако ще ги проверяват в НАП QR кода е достатъчен. Суми не им трябват, а се участва със снимка на бележката, така че го имат

# 449
Както и по-горе е споменато в правилата на Престиж пише обща сума на касов бон. Аз моята бележка така я регистрирах.
Записах се и в играта на Фантастико.
Искам поне 2 награди този месец.
Преди време в много игри се включвах, но печелех изключително рядко. Надявам се този път да имам повече късмет.

Общи условия

Активация на акаунт