Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 28 832
  • 475
  •   20
Отговори
# 450
Благодаря на Астера ( играта със сума от 10.00 лв). Печеля. Изпратиха ми смс току що.
Ауе...ще си купувам още от пастата им с олио от канабис Simple Smile

# 451
Мили дами, извинете ако въпроса Ви се стори глупав, имате ли SMS от ,, Астера ,, като печеливши в проведената игра ? Хубав и успешен месец на всички !

Току що. В 16:40

# 452
Като регистрирате касова бележка в играта Leibniz , показва ли ви успешна регистрация или нещо подобно? Аз днес регистрирах, но бутона "регистрирай " само премигна и не разбрах участвам ли въобще.

Ако регистрирате бележка за играта на Leibniz, от телефон, изписва се , че успешно сте се регистрирали, но проблемът е, че може би не го виждате, защото го изписва в най-горната част на екрана. Като регистрирате бележка, за да видите надписа, дръпнете екрана надолу и ще го видите. Иначе наистина изглежда, че все едно нищо не се случва.

# 453
Кока Кола
1 киндъл и 10 комбота от чаша и шапка

# 454
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
някой получи ли си от от 100колбаса нещо 😁 явно им е доста трудно да пратят 30 луканки от играта им, която не продължи много

Аз я получих, че вече е и изядена. Спечелена 29.10, получена 01.11.

# 455
Знаех си, че ще има уловка.. 😃

# 456
Не мога да не се похваля и тук.
Спечелих Iphone16 от Тик-Ток!

Ще снимам,когато дойде. До тогава - и аз не мога да повярвам.
Главата ме заболя от вълнение.
Мисля да си сипя нещо,да отпусна душата.

Наздраве и късмет на всички! 🫶🥳❤️🍀

# 457
  • София
Супер готина новина Simple Smile) Честито и чакаме снимки.

# 458
Shu, честито! 🥰От коя игра? Че ми излизат едни, но мисля, че са измамници. Нещо не ми вдъхват доверие. 😅

# 459
Shu34, честита награда! Само добри новини да чуваш по него!
Липсва ми игра на Dove.

Последна редакция: пт, 07 ное 2025, 20:10 от megi_zdr

# 460
Всички ли имате смс от Астера, защото виждам моя номер, но все още нямам? И може ли да споделите смс-а, ако има номер там?

# 461
  • Варна
https://duracellpromo.bg/игра на Дурацел от 10.11

# 462
  • Русе
Всички ли имате смс от Астера, защото виждам моя номер, но все още нямам? И може ли да споделите смс-а, ако има номер там?

Аз също нямам, а виждам номера си..

# 463
Shu, честито! 🥰От коя игра? Че ми излизат едни, но мисля, че са измамници. Нещо не ми вдъхват доверие. 😅

От Виваком. 🥹

# 464
Аз днес няма как да ида да видя за А1,но някой ,който при печеленето му е излязла само бутилка на картинката може ли да каже дали наистина е само бутилка,ако е ходил.. Grinning
Да ,само бутилка е.Взех я от Айтос.Попитаха ме за името,и какво печеля,на торбичката имаше залепено име,поискаха ми ЛК,служителката сама си попълни,каквото трябваше.Каза, че днес са ги получили наградите с инструктажа.
Мерси за отговора.Значи да не си давам зор.. ако за една бутилка ще си давам всички данни не знам дали ще се разкарвам изобщо,че не ми е и близо  Grinning Значи от бъг-хубави комплекти,а за останалите спечелили с 300 зора -бутилчица. Да ми се не засегне някой,критиката е към тях Grinning

Общи условия

Активация на акаунт