Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 243
  • 1 376
  •   2
Отговори
# 915
Тази игра на долче густо моментна ли е? Първо пише, че нямаш късмет, после ще теглят печелившите на някаква дата

Познай в коя кутия се крие празничния календар NESCAFÉ® Dolce Gusto® и можеш да го спечелиш!

Ще теглят жребий от тези, които са открили календара.

# 916
  • Б
А, аз не знам дали съм уцелила календара, но ми даде веднага да попълня  данни за регистрация.

# 917
  • София/Търново
Може ли линк за Коколино и Либрес във Кауфланд? Че нещо не ми излизат верни тези, които съм запазила

# 918
Относно NESCAFÉ® Dolce Gustо
На мен това ми изписа.
Явно не е томбола

# 919
Ще се теглят 100души от открилите календара.

# 920
А защо искат данни?

# 921
Може ли линк за Коколино и Либрес във Кауфланд? Че нещо не ми излизат верни тези, които съм запазила

Не се сещам в момента да има активни игри на тези марки в Кауфланд.

На Либрес последната игра беше тази https://www.libresse.bg/nashite-produkti/promotsii/otpraznuvai-sebe-si/ но тя е за всички магазини и приключи.

В Кауфланд има на Ленор, да не се бъркате с нея?

# 922
Някой знае ли как се свързват с печелившите в AXE

# 923
КК хубаво махнаха повтарящи се, ама и мен ме махнаха. Този път имах щастието да се сетя за екранна снимка и им писах. Писна ми от бавно загряващи и съмнителни качвания. Винаги качват няколко, заспиват, а след 1-2 часа качват още.
На Долчето в правилата си пише, че ще има жребий между изтеглилите календар. Данните ги събират преди картинката, та защо те си знаят.

# 924
Да разкажа и аз подобен случай. Бях постнала, че съм спечелила от колелото на Дефендил. Преглеждам си тефтерчето с наградите и гледам тази награда не съм я получила. Пиша имейл, нищо. После звънят извиняват се, уволнили мъжа, който отговоря за промоцията и ще ми пратят 2 награди - една, която съм спечелила и една за децата. Пак намазаха. Благодарна съм , че ме компенсират, жест е , но и ние трябва да си търсим правата , когато се налага . Поствам една игра на Same-day  , много ме е яд че не мога да участвам онзи ден получих чрез тях ама заявих куриер , а не до бокс 😄

https://sameday.bg/ до 26.11

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 21:53 от Stih4eto

# 925
  • София/Търново

НЕ сме ли 11 месец?

# 926
  • у нас
И аз погледнах, играта не я намирам. Стара е.

# 927
Не е стара. Аз днес участвах.
 Когато получите известие, че пратката е в кутия, имате 4 часа да я вземете за участието в играта.

# 928
  • у нас
Не е стара. Аз днес участвах.
 Когато получите известие, че пратката е в кутия, имате 4 часа да я вземете за участието в играта.
Имам няколко пратки последните дни и не съм получила такова известие. Поправям се. Най-отдолу на съобщението е, където е ПИНа. Ама, кой да види...

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 22:05 от Sinara

# 929
Редактирам се

Теглите приложението  => Профил

Общи условия

Активация на акаунт