Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 350
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 945
Някой дали си взе вече пуловера на КК, да каже за размерите нещо.
Чакам го днес и ще споделя за размера

# 946
  • Бургас
Някой успял ли е да нацели ваучер за Нотино в кока колата?

# 947
Привет! Има ли игра, която да е свързана с покупка на боя за коса? Че ще си купувам Simple Smile)

# 948
Привет! Има ли игра, която да е свързана с покупка на боя за коса? Че ще си купувам Simple Smile)
Дано ви е от полза. Не ползвам боя за коса.https://syosskfl.henkelpromo.bg/
Участващи търговски марки и опаковки
8 . В Кампанията участват всички продукти с търговска марка Syoss.

# 949
Mного е хубав пуловерът, но според мен отговаря на S размер:

# 950
Нова Бразилия явно са имали технически проблем.От миналата седмица чак днес получих смс

# 951
  • Пловдив
Mного е хубав пуловерът, но според мен отговаря на S размер:
А кой е поръчаният размер, защото не се разбира.
Получих СМС, но съм дежурна днес, та ще видя какво ще се разберем с куриера.

# 952
М се чете на снимката.

# 953
Моят пуловер е XL, с друга разцветка, умален е според мен доста. В сравнение с пуловера на Нутела, който е същия размер, има голяма разлика. По - къс, по - тесен, не се разтяга толкова. Както и предположих, ще пратят каквото те преценят от трите вида.

# 954
  • София
Много як пуловер Simple Smile) Само за коледна фотосесия.

# 955
  • Пловдив
М се чете на снимката.
Благодаря, не мога да видя през телефона.
Много се надявам, да са пратили от тези с дядката Heart

# 956
  • при късмета
Дойде тениска от КК. Бях забравила, че чакам още една Joy
Другаде ме няма

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 13:54 от Moderator3

# 957
  • Пловдив
[quote author=sanny2 link=topic=1826826.msg50474770#msg50474770 date=1763382955]
Спечелилите ваучери от бисквитите Лайбниц ,колко време след като се свързаха с вас ви пратиха ваучерите и електронни ли са , че мъжът ми пак нещо не е разбрал?

Аз изпратих мейл с данните и ми върнаха да го очаквам до 10 дни. На 7 ден получих  заредена виртуална карта плъкси😊
[/quote]
И аз се видях в списъка с последно теглене. Колко дни по - късно звънят за ваучерите? До сега никой не е звънял.

# 958
Тези които имат сричката ДА от колко литра е колата? В нас купуваме само 2 литра и имам по 15 ко и ле. Но ДА няма. Явно трябва да взема и от по малките бутилки.

Някъде писаха, че като светнеш с камерата на телефона и се вижда сричката. Не знам дали работи, понеже не събирам срички. Ако сте готови да понесете малко странни погледи може да опитате 😅

# 959
  • София
Тези които имат сричката ДА от колко литра е колата? В нас купуваме само 2 литра и имам по 15 ко и ле. Но ДА няма. Явно трябва да взема и от по малките бутилки.
Някъде писаха, че като светнеш с камерата на телефона и се вижда сричката. Не знам дали работи, понеже не събирам срички. Ако сте готови да понесете малко странни погледи може да опитате 😅
Миналите години бяха със срички на капачките. С фенерче можеха да се видят. Напълно възможно е и на етикетите да се виждат. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт