Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 332
  • 1 376
  •   2
Отговори
# 990
Ахе свързаха ли се с някой ? Пише два дни ама нямам нищо още
Синът ми получи мейл и днес очаква доставката - той спечели от сайта ако има значение.

# 991
Игра на Прингълс с покупка от определени търговски обекти: https://prg-promo.com/

# 992
На мен ми излезе това при играта в Нотино. Печеля ли или не, не раЗбрах

# 993
Взех си историческата бутилка от А1,10 минути писане на данни все едно печеля самолет..,не ми харесва и я подарих Grinning

# 994
На мен ми излезе това при играта в Нотино. Печеля ли или не, не раЗбрах

Печелите ваучер за 50 лева от Нотино.Може да го видите в профила си в приложението.Честито!

# 995
Игра на Прингълс с покупка от определени търговски обекти: https://prg-promo.com/

Потресаващо са написани, т. е. автоматично са преведени Правилата на играта, това е подигравка, в България се намираме в крайна сметка. Аз ще им пиша на Орбико.

# 996
Видях го ваучера, но не работи. Нотино не го разпознава

# 997
Взех си днес наградата от форумната игра от Lactoflor.

# 998
В приложението на Кока Кола имаше бъг и на всеки закупен билет казваше "Честито! Получаваш награда!" Писах им й го оправиха. Не им е за първи път. Ще чакаме тегленето на 5 декември, както е описано под наградите.

# 999
  • Пловдив
Ех, че хубавко, когато спечелиш неочаквано Simple Smile и то от игра, само с регистрация.
Мъжът ми ще е много щастлив!
Скрит текст:
Радваме се да Ви съобщим, че при първото теглене, проведено на 18 ноември 2025 г., Вие бяхте изтеглен/а като печеливш в промоционалната игра
„20 години Фактор Трейд – Вашият партньор в строителството“.

🎁 Вашата награда: Винтоверт акумулаторен Bosch EasyDrill 18V-40 1×2.0Ah и зарядно – 1 бр.

# 1 000
Изтеглени са късметлиите, които печелят продукт на Paula’s Choice от сериите Boost или Pro-Collagen. Това са:

Soul Free
Киф
vivi.vivi
Моето мнение
someday

Честито!

# 1 001
  • Пловдив
След голямо гонене с куриера, днес си взех пуловера от КК. Вчера ММ си е получил неговия...и изненада - между L и XL размер няма дори 1 см разлика Joy

Ледогенераторът вече си е вкъщи Heart
Очаквах, да е по-малък, но още не съм отворила кашона  Joy

И като съм започнала да се хваля - пристигна и ми телефонът от Озон, който си взех с точките от форума и IncentivAI

# 1 002
Момичета,звъняли са ми от Фереро и не съм чула.
Ще ми се пръсне сърцето!
Не издържах и писах мейл да ми върнат обаждане!
Знам,че изглежда отчаяно и е такова 😄🫣

# 1 003
Уцелих една от настолните игри на Олимпус. Малко да счупя каръка от нз колко месеци насам.

# 1 004
Момичета,звъняли са ми от Фереро и не съм чула.
Ще ми се пръсне сърцето!
Не издържах и писах мейл да ми върнат обаждане!
Знам,че изглежда отчаяно и е такова 😄🫣
Днес ли са звъняли?

Общи условия

Активация на акаунт