Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 209
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 065
Имаше ли игра на Кит кат?
аз знам ,че имаше в магазин Фантастико

# 1 066
Изписва ми невалиден код. Кодът важи само за Cappy игрите.
Можете, в настоящата с пуловерите и комплектите

Дали ако го пазя мога да участвам за следващи игри ?

# 1 067
Имаше ли игра на Кит кат?

Във Фантастико и в Shell: https://www.nestle.bg/bg/igri-s-nagradi

# 1 068
  • моята мила родна страна
Честито за хубавите награди, момичета!
Аз днес си взех от Еконт коледния пуловер от КК, бях заявила размер S, отговаря си точно. Иии...вече не чакам никаква награда, а знаете какво хубаво чувство е това... Simple Smile Та, явно е време отново да ме изтеглят някъде...мрън, мрън... Wink

# 1 069
Значи не си спазват условията. Пишете им

Изписва ми невалиден код. Кодът важи само за Cappy игрите.
Можете, в настоящата с пуловерите и комплектите

Дали ако го пазя мога да участвам за следващи игри ?

# 1 070
Днес взех камиончето от Кока кола - за мен лично не си заслужава цялото това събиране на срички

# 1 071
Аз днес взех наградата от А1 - чанта с няколко брандирани неща, тениска, която е XL 😄 аз съм S, ама може да спя с нея, тефтер, бутилка и много яки значки. Ще ги подаря на някой тийн. Бързо стана, не знам защо казахте, че 15 мин се попълват документи. 3-4 листа са, да въведеш имена, ЕГН, номер на липна карта и адрес, накрая подпис, не се попълват всички редове.

# 1 072
  • оттам, откъдето започва България
Необходимо е време, защото не въвеждаш имена, адрес и лична карта, а всичко се пише на ръка х2 бр.

# 1 073
Е, нали ги писах, видях какво е. Наистина не е драма, не знам защо така се изкара. Бях подготвила личната карта и бързо написах номер на лична карта...и имената и адреса набързо, без да украсявам. Долната страна на формулярите се попълва от служител. Иначе наградите биват, не изглеждат зле, с етикет са.

# 1 074

Скъпи приятели, имаме нужда от вашето мнение – и сме подготвили страхотни награди! 🎁
📣Помогнете ни да направим продуктите Sun Like още по-добри, като попълните нашата кратка анкета и споделите впечатленията си.
👉Включете се тук: https://survey.bg/s/yKV+KKka8a
📆Попълнете я до 24-ти ноември и автоматично участвате в томболата за продукти Sun Like и несесер.
🍀На 25-ти ноември ще изтеглим трима късметлии измежду всички участници.

# 1 075
  • Sofia

Скъпи приятели, имаме нужда от вашето мнение – и сме подготвили страхотни награди! 🎁
📣Помогнете ни да направим продуктите Sun Like още по-добри, като попълните нашата кратка анкета и споделите впечатленията си.
📆Попълнете я до 24-ти ноември и автоматично участвате в томболата за продукти Sun Like и несесер.

Тази анкета май е с цел събиране на лични данни …

# 1 076

Тази анкета май е с цел събиране на лични данни …
И аз така мисля... нещо съмнително ми се вижда

# 1 077
Ами за моята награда от А1 попълваше служителката и не знаеше много много какво прави,та докато намери наградата,докато види какво се попълва,докато го напише,докато се допита до някой така ли трябва и това ли е всичко,номера ми ме кара да диктувам два пъти .. си минава време,радвайте се ,че при вас е било бързо..Да не споменавам и че в гугъл работното им време е грешно и чакането се увеличи при мен.. ;д

# 1 078
Здравейте отдавна не съм играла,бихте ли ми казали къде следите за активни игри? Знам че преди се качваха тук на определена страница

# 1 079
Аз реших все пак да се включа в играта на Персил и Кауфланд, но сега при регистрацията на бележката, Дава грешка - играта не била започнала.....
Хем си знам, че в последния ден не е много ок, ама на, не успях по-рано.
Някой има ли техни контакти, че сега се чувствам прецакана

Общи условия

Активация на акаунт