Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 112 171
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 110

Наградата от Сомат. Преди малко ми я доставиха /Еконт/. Спечелена на 6.11.

Таня67, аз не рискувах. И при нас е същата ситуация. Днес се надявам да успея да го вкарам в Лидл и да я изхарчим.

# 1 111
вчера в А1 не бяха и чували за мен като ходих да си взема наградата не можели и да проверят кой магазин съм дала..
И аз не си получих комплекта със сако. Не получих и имейл да ходя да си го взема. Проверих 2 пъти в офиса, който бях  посочила. Но и без това на никого не трябваше. Simple Smile

Днес мъжът ми има имейл с номера на виртуалната карта от бисквитки Лайбниц. Някой пробвал ли е да я свърже с друг телефонен номер, различен от печелившия? Аз съм тази, която основно пазарува и ще е по-лесно регистрацията да е при мен.
Регистрирайте я на неговия номер,но я вкарайте във виртуалния портфейл на вашия телефон.

# 1 112
  • Sofia
На мен така и не ми звъннаха от PulseKids за тренировката, а писахте че са звъняли вече.
Отивам да чета активни игри понеже засега не ме теглят от нито една с покупка.

# 1 113

Последните печеливши

# 1 114
За играта на AXE какви данни изпратихте.Спечелих от инстаграм,писах нямам никакъв отговор
И аз писах на axen_2007, дадох си данните до офис на Спиди.Още не го е прочел...но ще го прочете😄

# 1 115
За играта на AXE какви данни изпратихте.Спечелих от инстаграм,писах нямам никакъв отговор
И аз писах на axen_2007, дадох си данните до офис на Спиди.Още не го е прочел...но ще го прочете😄
И аз така

# 1 116
На мен така и не ми звъннаха от PulseKids за тренировката, а писахте че са звъняли вече.
Отивам да чета активни игри понеже засега не ме теглят от нито една с покупка.

И на мен не са ми звъннали все още.

# 1 117
  • София
Имам въпрос за виртуалната карта от играта на бисквити Лайбниц. Днес я получих и я изхарчих он лайн в магазин Зоя. Останаха ми 0,60 лв. Дали ще се закрие автоматично тази карта или трябва аз да я закрия. Не открих информация на сайта.

# 1 118
  • София
Здравейте,
Аз изчезнах, че имах други задачи на главата, но вкъщи е сериозна суша, предвид всички игри, в които участваме. Обърнах не малко внимание и на инстаграм игрите, но нищо, само губене на време. От Нова Бразилия и от Фереро съм доста разочарована. Не, че от другите не съм, ама във Фереро сме с над 200лв, но си останахме без пирамида 🤷🏻‍♀️
В бондюел съм с 4 бележки, ама май и за там губя надежда. Да не говорим за Престиж, които винаги ме пропускат. Да се надяваме, че късметът ще дойде от накъде другаде. 🤞🏻

Поздравление за двете жестоки големи награди от предишните 2 страници. Скутера е жесток цвят, а от Париж ще чакаме снимки ☺️

п.п. Ако някой попадне на игра за билети за Миро, моля, нека споделя 🙏🏻

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:52 от Пандишпан*

# 1 119
На Бондюел нали приключи играта? Или бъркам?

# 1 120
До 30.11 е Бондюел.

# 1 121
  • Елхово

Арома със Спиди

# 1 122
# 1 123
  • ШУМЕН
Печеля празничен календар на NESCAFÉ® Dolce Gusto®, след такава голяма суша - Фереро, Нова Бразилия, Бондуел и още други се радвам, че спечелих. Честито на всички за прекрасните награди

# 1 124

Общи условия

Активация на акаунт