Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 164 - ноември 2025)

• 111 933
  • 1 376
  •   1
Отговори
# 1 320
Камиончетата от КК.

# 1 321
  • София
В кои магазини обменят етикети за камиончета "Кока-кола"?

Спечелете книги до 04 декември
https://zadoma.rozali.com/domashni-taini/igra-kakvi-koledni-lamp … e-za-doma-si.html
https://www.sled5.bg/igra/specheli-smrazyavashtiya-trilar-nishto … a-ot-liza-dzhual/

# 1 322
  • София
Ех , толкова искам камионче с зелените топка, но като не пием кола. И другите около нас не пият. Гледам в групите 15 лева, не благодаря.С кодове поне намирам по улицата, но големи бутилки трудна работа.
Дойде и моят календар на Долче Густо Simple SmileМного красив, организацията перфектна. И аз си обичам тази награда Simple Smile

# 1 323
В кои магазини обменят етикети за камиончета "Кока-кола"?

Аз ги взех от квартален магазин в Силистра.

# 1 324
  • София
Ех , толкова искам камионче с зелените топка, но като не пием кола. И другите около нас не пият. Гледам в групите 15 лева, не благодаря.С кодове поне намирам по улицата, но големи бутилки трудна работа.
Изобщо не съжалявай! Доста лошо качество са. Нищо общо с камиончетата, които бяха преди няколко години. А лепенките отстрани как са залепени! Някое дете в началното училище ще ги залепи по-добре. Simple Smile Това не пречи децата да им се радват, но за по-разбиращите са разочарование.

# 1 325
  • София
Супер, значи вече съм спокойна Simple Smile)

# 1 326
Преди малко ми дойде виртуалната карта от бисквити Лайбниц. Регистрирай се и ми изписа, че имам наличност 0.00 лв. Така ли беше при вас?
При мен дойде преди 2 седмици, но я активирах едва днес. Показва си наличност 100лв., обачееее днес пробвах в Кауфланд и в две Били и транзакцията беше отказана. В Кауфланд дамата ми обясни, че приемали само от зелените карти Pluxee, а в Била ми казаха, че много често имало проблеми с тях и не минавала транзакцията. Вие къде успяхте да ги използвате?

# 1 327
Преди малко ми дойде виртуалната карта от бисквити Лайбниц. Регистрирай се и ми изписа, че имам наличност 0.00 лв. Така ли беше при вас?
При мен дойде преди 2 седмици, но я активирах едва днес. Показва си наличност 100лв., обачееее днес пробвах в Кауфланд и в две Били и транзакцията беше отказана. В Кауфланд дамата ми обясни, че приемали само от зелените карти Pluxee, а в Била ми казаха, че много често имало проблеми с тях и не минавала транзакцията. Вие къде успяхте да ги използвате?
https://www.pluxee.bg/map/ Ето тук са обектите,само отбележете жълтата виртуална  карта.

# 1 328
Календарите на Долче густо са много красиви, какви са капсулите вътре? Само кафета ли са, или има и други напитки?

# 1 329
  • София
Скрит текст:
В Лидл и Фантастико минават картите Плюкси
За София квартал "Надежда" къде може да се вземе камионче Кока-кола?

# 1 330
  • Бургас
И тази вечер ми избягаха пирамидите! Силно се надявам да ги целна!
Камиончета на Кока Кола имам от предишни игри. Много сполучливи излязоха! Ползваме си ги у дома!
Ама, Колата се излагат с тези мижави наградки....Срамота!

Игра на превръзки има ли?

# 1 331
  • Пловдив
Игра на превръзки има ли?
Само тази знам, но...е 1 награда
https://www.pgonlinepromos.bg/dmAlways25

П.П. И аз на опашката за пирамидка 😊

# 1 332
  • моята мила родна страна
Аз пък се нареждам на опашката за чаши, пирамидка имам от миналата година - още е на половина пълна. 😀
От понеделник стартират коледните календари на Yettel и Кауфланд. (Обичам сутрин с кафето "да отварям прозорчета", отброявайки дните до Коледа)

# 1 333
Някой от спечелилите в АХЕ … Свързаха ли се с вас?

Добро утро,
аз спечелих от второто теглене на 21.11 и от тази сутрин имам имейл, така че проверявайте днес/утре най-късно предполагам : )
И аз спечелих от второто теглене от инстаграм ,вчера си ги получих.Много ми харесаха

# 1 334
  • Пловдив
Току-що ми излезе реклама за още един адвент

И още един:

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 10:43 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт