Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 4 359
  • 126
  •   11
Отговори
# 45
  • София
Това не е връщане на кредит.
Връщане на кредит е оферта - появява се на екрана и пише колко кредит ще върнат при покупка за определена сума. Правите поръчка за тази сума и в продължение на 7 дни всеки ден събирате кредит, който те ви връщат. В края на седмицата имате обещаната сума.
Ясно! Благодаря за отговора! А за връщането през box now - трябва ли ми товарителница или оставям чист плик само с този код от Тему?

# 46
  • София
А за връщането през box now - трябва ли ми товарителница или оставям чист плик само с този код от Тему?
Само този номер.
На всеки 3 - 4 страници се пита едно и също и се отговаря. Прочетете поне малко.

# 47
На всяка втора страница се дискутира това.

# 48
  • София
Някой се оплака, че не му дават 10лв. при закъснение на изпращането с повече от 3 дни?
Преди малко видях, че пратка от 30.10, не ми е изпратена, писах на бота Where is my parcel? И веднага ми дадоха 10лв.

# 49
Освен да се прочете първия пост, е хубаво да се прелистят няколко страници с реален опит.  Наистина за връщане с БоксНау се пита постоянно едно и също. Разбирате ли колко е досадно това за нас, редовните?

# 50
Ако е това връщане на кредит, за което ви обясниха, при поръчката, която правите, за да спечелите кредита не се ползва купон, но за следващите поръчки, с които ще харчите кредита може да се ползват купони ако имате
Здравейте, прочетох указанията в първите постове, но пак не мога да се ориентирам:
- при връщане в box now освен генерирания пин, с който да отворя вратата, трябва ли ми товарителница? Този код къде да го сложа на пакета?
- избрах връщане с кредит - прецакал ли съм се? Защото сега чета, че в този случай не мога да ползвам купони..

Моля за отговор!

# 51
Какво връщане на кредит? Говори за кредит от върната пратка. Две различни неща са.

# 52
Привет на всички!
Днес пак има много корекции . Дали не е защото наближава черен петък?
И да питам в какъв плик връщате пратки, че за първи път ще връщам?

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 09:08 от nellli

# 53
  • Асеновград
Привет на всички!
Днес пак има много корекции . Дали не е защото наближава черен петък?
И да питам в какъв плик връщате пратки, че за първи път ще впъщам пратка?
Няма значение в какъв. Ползвам тези от получаване или какъвто и да е друг. Ако е в плика от получаване , закривам етикета, и пиша номера.

# 54
И да питам в какъв плик връщате пратки, че за първи път ще впъщам пратка?

Аз си отделям по-плътни полиетиленови пликове (например от „Берьозка“) за връщане, обръщам такъв плик наопаки и опаковам пратката, облепвам накръст с широк скоч и написвам едро номера от Бокснау с дебел перманентен маркер.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 14:54 от Pump17

# 55
Аз и днес нямам корекции. Засега.

# 56
Имам и на трите пратки. Те не са особено големи две от тях, та там няма и кой знае какво намаление.

# 57
Аз имам общо 5 поръчки за последния месец, които проверявам за корекции по няколко пъти на ден. Само вчера ми даде 6 стотинки. Имам чувството, че заради Черния петък, даже увеличават цените.

# 58
На мен и вчера ми даде, и днес. Натисни си бутона, все пак.

# 59
И вчера, и днес ми даде доста корекции, ама аз проверявам по няколко пъти на ден.

Общи условия

Активация на акаунт