Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 4 916
  • 135
  •   7
Отговори
# 60
На мен ми спряха пак картите за намаление на единия профил от около седмица, иначе ми даваше всеки ден (понякога и по две). Чудя се каква може да е причината, сега не съм връщала нищо и нямам необичайна активност на профила.

# 61
  • Асеновград
Има намаления и кредит, но трябва често да се проверява, поне по няколко пъти на ден. Явно за малко намялят после пак нагоре. Посъбрах от последните поръчки.

# 62
  • На изток от Ада
Вчера ми даде корекция на цена 0.55 ст . Днес няма.

# 63
Аз имам към два лева (събраха се от различни поръчки).

# 64
  • София
Днес ми даде връщане на кредит - при 197-198 платени, ще върнат 168 лв. кредит. Използвах офертата. Не й устоях. Сега само трябва да внимавам със заявяването на кредит 7 дни. А, нещо интересно - имах нищожен кредит 0,52 лв. - приложиха го. Дали защото е малко и със зарибяваща цел, не е ясно. Heart Eyes

# 65
Кредитният баланс, който си натрупал автоматично се прилага към покупка, която и да е тя

# 66
  • София
Ммм, не е точно така при офертата с връщане на кредит. Бяха преустановили прилагането на натрупания кредит. Тук си го коментирахме.

# 67
Кредитният баланс, който си натрупал автоматично се прилага към покупка, която и да е тя

Можеш и да не го ползваш.

# 68
Да, ама аз обикновено забравям да откажа и автоматично ми го прилага.
Това с връщане на кредит не ми е предлагало от май-юни някъде, 2 + 1 подаръка ми даде за малко, но поиска покупка за 100 лева пък аз в момента нямам такава готовност, даде ми да си избера три по-големи неща като подарък, за около 100 лева и после не можех да направя покупка за още толкова. Пробвах да намаля стойността на подаръците, но не промени условията за покупка и се отказах.
За сега при мен явно работи само офертата за купони - 90)270, 70/220, 40/130 и понякога 3*10/10,01 към тях.

# 69
Е, това, че ти забравяш, не значи, че няма такава опция.

# 70
Ммм, не е точно така при офертата с връщане на кредит. Бяха преустановили прилагането на натрупания кредит. Тук си го коментирахме.
Коментираше се, че когато се приложи натрупан кредит връщат по-малко пари от обещаното, а не че не може да се приложи.

# 71
  • София
Добре, така беше, но се губи чарът Heart Eyes на офертата. И без офертата мога да си похарча кредита. Така пазарувах последните месеци.
Да допълня, че при връщане на 168 лв. кредит е почти безсмислено да се прави покупка на малка стойност, защото високият процент на връщане на кредит е при покупка за над 180 лв. Под тази стойност връщат до 38 лв.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 14:23 от alys

# 72
  • Бг-мама
Днес ми даде връщане на кредит - при 197-198 платени, ще върнат 168 лв. кредит. Използвах офертата. Не й устоях. Сега само трябва да внимавам със заявяването на кредит 7 дни. А, нещо интересно - имах нищожен кредит 0,52 лв. - приложиха го. Дали защото е малко и със зарибяваща цел, не е ясно. Heart Eyes
А по между дните имаш ли и събиране на купони?

# 73
  • София
Нямам засега
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:15 от alys

# 74
  • Бг-мама
Благодаря. Аз не смея да ги взема. Ще ги пропусна. Да не вземе да ми изгори кредита. За пръв път ги виждам така.

Общи условия

Активация на акаунт