Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 4 916
  • 135
  •   7
Отговори
# 30
Не поръчвам продукти с по-голям срок от нормалния. Евентуално с предварителна поръчка. 51 дни е над психологическата ми граница.

Написах го днес, резултатът е Joy

Поръчах вчера:

Днес в линка от продукта виждам:

Двойна цена и неясно кога Rolling Eyes
https://share.temu.com/Z1TtqHSwv9B

Трябва ми за лична употреба и бързо. Нямам кабинет за рехабилитация и след 2 месеца се надявам вече да не ми трябва. Стиснете един палец да дойде бързо и да не е някоя изостанала дефектна бройка.

# 31
Промяната на цената е нормална - една блузка, която съм си сложила в кошницата и не поръчвам, за последния месец се промени поне 5 пъти - между 16 и 30 лв. (в момента е на най-ниско, но още не съм убедена, че ми трябва)

# 32
  • Асеновград
Не поръчвам продукти с по-голям срок от нормалния. Евентуално с предварителна поръчка. 51 дни е над психологическата ми граница.

Написах го днес, резултатът е Joy

Поръчах вчера:

Днес в линка от продукта виждам:

Двойна цена и неясно кога Rolling Eyes
https://share.temu.com/Z1TtqHSwv9B

Трябва ми за лична употреба и бързо. Нямам кабинет за рехабилитация и след 2 месеца се надявам вече да не ми трябва. Стиснете един палец да дойде бързо и да не е някоя изостанала дефектна бройка.
Не искам да те разочаровам предварително, но съм взимала същия уред от Лидл, и го върнах. Не върши никаква работа. Освен това ,не можеш да го използваш навсякъде. Ако няма къде да се захване на пода се мести, и височината на стола на който си седнала трябва да се регулира, иначе не е удобно. С две думи за мен пълен боклук.

# 33
Ако влезете през линка https://www.facebook.com/share/r/1Sk4DkExqZ/   ,дава 6 подаръка и купони за поръчка над 50 лв.Подаръците при мен не са много скъпи.При други може да иска по-голяма сума за поръчка.
Този линк не отваря тему.

# 34
Линкът отваря при всяко влизане различна реклама на Тему с призив да се кликне на видеото. Не ми трябват ни купони вече, ни подаръци. Да си гледат работата от мен. Издумках си последния кредит с мижава карта за отстъпки и скоро няма да поръчвам. Преориентирах се и аз, главно към Шейн, с все недостатъците.

# 35
Линка отваря реклама на Тему.Влизаш в сайта през нея и си избираш подаръците,след това поръчката.Дава само веднъж.Пробвах отново не става.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:57 от Maya Zhelyazkova

# 36
Линка отваря реклама на Тему.Влизаш в сайта през нея и си избираш подаръците,след това поръчката.Дава само веднъж.Пробвах отново не става.
Няма как да се влезне през нея.Поне при мен не става.

# 37
И при мен не става нищо.

# 38
  • София
Здравейте, прочетох указанията в първите постове, но пак не мога да се ориентирам:
- при връщане в box now освен генерирания пин, с който да отворя вратата, трябва ли ми товарителница? Този код къде да го сложа на пакета?
- избрах връщане с кредит - прецакал ли съм се? Защото сега чета, че в този случай не мога да ползвам купони..

Моля за отговор!

# 39
  • На изток от Ада
Връщане на кредит е по -изгоднонот купони.
Те купоните оти мен са мн неизгодни

# 40
  • София
А защо е по-изгодно? Не е ли все едно дали ще ти върнат парите по картата или ще ги държат при тях?

# 41
Зависи колко връщат - ако поръчате за 100 лв и ви върнат 80, поръчката ви е излязла 20 лв. А такъв изгоден купон няма.
Ако не си съберете кредита не е изгодно, определено.

От друга страна, тези 80 лв не са "истински" - т.е. не са в картата, а трябва да си купите други неща от сайта - това няма голямо значение, ако човек поръчва от тях често, но ако е еднократно и не знаете какво да си поръчате, може да не ви хареса.

# 42
  • София
Наистина не разбирам - купувам артикули за 200 лв. (например)  връщам артикули за 100 лева, колкото съм платила за тях и ми връщат парите в кредитно салдо. Т.е. не печеля нищо, връщам си похарченото и с това кредитно салдо, което пише, че няма давност за харчене, мога да купя друго. Не виждам “далавера” в цялата работа… Или пропускам нещо?

# 43
Това не е връщане на кредит.
Връщане на кредит е оферта - появява се на екрана и пише колко кредит ще върнат при покупка за определена сума. Правите поръчка за тази сума и в продължение на 7 дни всеки ден събирате кредит, който те ви връщат. В края на седмицата имате обещаната сума.

# 44
Аз пак да попитам дали някой е рискувал да поръча такъв тип "ботуши" за масаж на краката и по-скоро с идеята за лимфен дренаж и намаляне на обиколката на бедрата?

https://share.temu.com/FKgS5D0d1CB
Преди няколко дни получихме тези: https://share.temu.com/J2NeVOfOjNB
Излязоха ни под 80лв. Доста силно стискат, хем ги пробвах на най - леката степен. После усещах краката си супер леки.За първи път пробвам такива ботуши, а ММ каза, че разликата с професионалните е, че тези не правят вълни.

Общи условия

Активация на акаунт