Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 6 332
  • 186
  •   3
Отговори
# 180
Благодаря момичета. Вече платих. Но сега в приложението ми излезе някакъв купон за 200 лева, при условие, че купя 2 продукта. Тези продукти от определени предложения ли са? И на каква стойност трябва да са?

# 181
  • На изток от Ада
Благодаря момичета. Вече платих. Но сега в приложението ми излезе някакъв купон за 200 лева, при условие, че купя 2 продукта. Тези продукти от определени предложения ли са? И на каква стойност трябва да са?
колкото решиш , но купоните може да не са много добри. 
Рто къде се виждат какви са натискаш върху питанката

# 182
  • София
Да, от локален е, робот за почистване на прозорци е. А защо се получава така, каква е логиката, аз си мислех, че от локален ще идват още по-бързо до нас.

При мен е, защото връщам доста. Няма смисъл да пишете или опитвате, ако искате робота, направете си нов профил и поръчайте от него. Баннат ли един профил, поръчването от локален склад става невъзможно.

# 183
Имах купони в този профил, излизаше с него доста изгодно. Нямам друг телефон за да си правя друг профил.
Последно ще го пробвам не от местен склад и ще платя чрез пейпал. Някой знае ли ако ми анулират отново поръчката, пак ли в картата ще ми върнат парите или в пейпал акаунта.

# 184
Как да разбера дали акаунтът ми е баннат и затова са спрели офертите? Нямам такова съобщение или имейл.
През последния месец наистина се оплаках от някои стари неща, купени още миналата година, а имах и едно връщане.

# 185
Аз ползвам тази оферта. Вземам две неща за минимална сума, но такива, които реално ще си ползвам. Последно взех 6 гел химикалки "Капибара" и цветни моливи за обща сума 6,80 лева. Получих купони за 200 + 30 лева - 90/270,  70/220 и 40/130 + 3*10/10,01 (реално трябва да е за 35+, след прилагането на този купон за 10 лева трябва да остане минимална сума 25 лева.)

# 186
  • София
Имах купони в този профил, излизаше с него доста изгодно. Нямам друг телефон за да си правя друг профил.
Последно ще го пробвам не от местен склад и ще платя чрез пейпал. Някой знае ли ако ми анулират отново поръчката, пак ли в картата ще ми върнат парите или в пейпал акаунта.
В картата връщат. За друг профил, не ви трябва друг телефон.
Ако не е от местен склад, не анулират.

Как да разбера дали акаунтът ми е баннат и затова са спрели офертите? Нямам такова съобщение или имейл.
През последния месец наистина се оплаках от някои стари неща, купени още миналата година, а имах и едно връщане.
Той не е истински бан, няма го в профила, просто не ти изпращат продукти от местен склад.

Общи условия

Активация на акаунт