Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 10 375
  • 282
  •   10
Отговори
# 270
  • София
Предполагам говориш за Бокснау. Защо не им звънна?
Веднъж се случи да не ми се отворят кутиите за получаване на пратка от БГ онлайн магазин. Звънях по телефона, но и телефона не вдигнаха. Писах имейл, отговориха след няколко часа. Имали са някакъв проблем в цялата система. Дадох лош отзив и след няколко дни ми позвъниха да ме питат защо. Взех си пратката на следващия ден, когато всичко се беше оправило.

Писах, че пускат въдица при събирането на кредит. На шестия и на седмия ден трябваше да внимавам при избора на бутона за кредит (вместо предлаганите купони).

# 271
  • София
н
Може ли линк пак към хубави безжични слушалки - да са удобни и с добър звук?
Извинявам се - опитах с търсачката, ама нещо не излезе. знам , че имаше по-стари отзиви.

Моите фаворити:
https://share.temu.com/tgTqq0CDUKB - OnePlus Buds 4, добре че писаха да им дам втори шанс, не ги харесах изначално, но сега си ги използвам с удоволствие.
Кои са по-добри ,real mi air 7 pro или one plus buds 4 ?

За мен са напълно идентични що се отнася до звук, микрофон, батерия. Изберете тези, които визуално ви харесват повече. Всъщност, един плюс за OnePlus е управлението на звука с плъзгане по слушалката, много е удобно.

От тези които бях дала, по-скоро фаворит са ми Soundcore, веднага след тях идват Nothing.

# 272
Отиди при друга стена с кутии или изчакай до утре и опитай пак.
В сайта на Тему пише да отидеш при стена по свой избор.
Изписа ми че кутиите са пълни и да опитам с други. Утре пак ще пробвам

# 273
  • Бургас
Някой купувал ли е черно бял принтер за домашно ползване? Или цветен? Чудя се.

# 274
Вчера разбрах, че в Алиекспрес продават много продукти на марката Невская палитра и сега ме е яд, че в Тему ги няма... Много жалко, мислех, че предлагат горе-долу едни и същи неща...

Освен това, Meeden имат адвент календар (с неща за рисуване) - към 200 лв е. Можех да си го взема с някой купон, обаче го няма на сайта, въпреки че продават много неща на тази марка...

# 275
Много варианти се продават в Тему, но все още липсват модели с комбинирано бързо и бавно зареждане.
Все още предпочитам отделните зарядни където мога да избирам дали да ползвам бързото или не. Уви тук нямам избор.
Скрит текст:
Ще пропусна няколко години да гледам и купувам такива.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 15:58 от Moderator1

# 276
Давам отзив за лед завесите които поръчах.
Скрит текст:
Купих 2 завеси с размери 3 м. дължина на 2 м. височина. Купих и една 3х3 м. за френски прозорец, но нея по-нататък ще я покажа (ако имам нерви да я слагам).
Наистина красиво, но трудоемко за слагне. Едно, че всички висящи ленти идват навити на кръгче и не могат да се разпънат добре, а някои си стоят по-нагънато и спираловидно даже след опит ръчно да ги изправя. Второ, моите дойдоха без кукички и съм ги завивала около кукичките за второ перде на корниза, зад воала. Трето, кабелът с USB за захранването е дълъг точно, колкото е и самата завеса, затова при нас висят до два метра от тавана. Едната я включих в телевизора да свети, а другата е с разклонител зад дивана.
С две думи: в този случай, евтиното излиза скъпо. Харесва ми ефектът, но си играх повече от 2 часа да ги закача, разплета, поогладя малко. Иначе имат дистанционни, които работят с батерия тип копче. Светлината е топло бяла и много приятна. Ето резултатът:

https://share.temu.com/OP1I8F11l9B

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 22:40 от FreakOnALeash

# 277
  • Gorni Bogrov
Някой поръчвам ли е мастило  за принтер?

# 278
Не съм купувала никаква техника от Тему, но мисля да рискувам.
Моля за  препоръка за дрон.

# 279
  • Бургас
И аз се нареждам за дрон, но детски бюджетен вариант (да има все пак камера).

# 280
  • София
Да пиша за развръзката с връщането. Имам възстановяване на цялата сума 🙉 И на триката за балет и на ботушите, които не можах да върна реално... много са зле и това си е... ако ще и чушки да им пратиш, ще ги вземат. 😬

Аз имах сага с едно връщане. Бях оформила две балетни трика и ми пусна съобщение с кода за връщане към бокс нау.  Междувременно ми идва и пратка.
Отивам на кутиите, взимам си пратката, въвеждам си номера на връщането и слагам  пратката за връщане в кутията която ми отваря.
Отивам в колата, отварям новата пратка - ботуши. Меря бързо - малки.
Казвам си, супер... до кутиите съм, направо ще ги върна. Оформям ново връщане и хоп - Тему ми обединяват връщането на ботушите с балетните трика, които вече сложих в кутия и ми казва да ги изпратя заедно.
Все пак решавам да пробвам да въведа кода от вайбър на кутиите втори път, но ми изписва грешка.
Звъня на бокс нау, които ме насочват да се оправям с Тему и че няма как да ми отворят курията, за да добавя ботушите.
Пиша на съпорта и след 40 минути някак си разбра какъв е проблема и каза да изчакам да получат триката, като след това ще ми възстановят сумата за тях, а след това да оформя ново връщане само на ботушите.
Накрая ми даде 15лв кредит за неудобството, изненадах се

# 281
FreakOnALeash - много красиво се е получило!

# 282
Тепърва ще разопаковам, че доста неща явно съм поръчала, като децата и аз първо да видя дъската за мен Heart Eyes

Е, много съм доволна, добро е, както е описано с всички такъми. Беше опаковано много добре със стириопор цялото. Май го взех малко по-евтино, но е супер.

https://share.temu.com/m2qSonfQ2bB

Завесите са много хубави и благодаря за отзива колко са трудоемки.
Много гледах лампички с кабели, но си представих как няколко часа разплитам, после идва бригадата от детската градина и вижда сметката за нула време.

Имам шест броя вакуумни светлини за стъкло в тази поръчка, също са опаковани старателно, следващите дни ще ги тествам

Общи условия

Активация на акаунт