Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 9 775
  • 275
  •   9
Отговори
# 270
  • София
Предполагам говориш за Бокснау. Защо не им звънна?
Веднъж се случи да не ми се отворят кутиите за получаване на пратка от БГ онлайн магазин. Звънях по телефона, но и телефона не вдигнаха. Писах имейл, отговориха след няколко часа. Имали са някакъв проблем в цялата система. Дадох лош отзив и след няколко дни ми позвъниха да ме питат защо. Взех си пратката на следващия ден, когато всичко се беше оправило.

Писах, че пускат въдица при събирането на кредит. На шестия и на седмия ден трябваше да внимавам при избора на бутона за кредит (вместо предлаганите купони).

# 271
  • София
н
Може ли линк пак към хубави безжични слушалки - да са удобни и с добър звук?
Извинявам се - опитах с търсачката, ама нещо не излезе. знам , че имаше по-стари отзиви.

Моите фаворити:
https://share.temu.com/tgTqq0CDUKB - OnePlus Buds 4, добре че писаха да им дам втори шанс, не ги харесах изначално, но сега си ги използвам с удоволствие.
Кои са по-добри ,real mi air 7 pro или one plus buds 4 ?

За мен са напълно идентични що се отнася до звук, микрофон, батерия. Изберете тези, които визуално ви харесват повече. Всъщност, един плюс за OnePlus е управлението на звука с плъзгане по слушалката, много е удобно.

От тези които бях дала, по-скоро фаворит са ми Soundcore, веднага след тях идват Nothing.

# 272
Отиди при друга стена с кутии или изчакай до утре и опитай пак.
В сайта на Тему пише да отидеш при стена по свой избор.
Изписа ми че кутиите са пълни и да опитам с други. Утре пак ще пробвам

# 273
  • Бургас
Някой купувал ли е черно бял принтер за домашно ползване? Или цветен? Чудя се.

# 274
Вчера разбрах, че в Алиекспрес продават много продукти на марката Невская палитра и сега ме е яд, че в Тему ги няма... Много жалко, мислех, че предлагат горе-долу едни и същи неща...

Освен това, Meeden имат адвент календар (с неща за рисуване) - към 200 лв е. Можех да си го взема с някой купон, обаче го няма на сайта, въпреки че продават много неща на тази марка...

# 275
Много варианти се продават в Тему, но все още липсват модели с комбинирано бързо и бавно зареждане.
Все още предпочитам отделните зарядни където мога да избирам дали да ползвам бързото или не. Уви тук нямам избор.
Скрит текст:
Ще пропусна няколко години да гледам и купувам такива.

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 15:58 от Moderator1

Общи условия

Активация на акаунт