Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 15 272
  • 400
  •   6
Отговори
# 375
  • На изток от Ада
Така пише над 10 лева покупка . Но в тему задължително се купува за 25лв. Само за купони може под тази цена.
Т е покупка за 35лв с отстъпка 10лв. И плащаш 25лв

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:25 от nasito8988

# 376
Тези над 10 лв иска реално 35 лв покупка, намаля 10 лв и плащаш 25 лв, колкото е минимума за поръчка.

# 377
един ден ми пуска едни купони друг ден други. вчера ми пусна 6 купона по 10 лева, един за 8 , 21 лв купон за 60 лв и т.н.; 45 за 130
и аз пробвам и гледам в бутончето за информация какви купони ще това с rebate100. като ме устройва взимам два евтини продукта и купоните са вече налични

# 378
Така де, ама при мен всеки следващ път са по-кофти купоните.

# 379
Някой има ли опит с мини принтерчетата. Сдвоено ми е и е свързано, опитвам се разпечатам и когато стигне до 100% ми изскача този надпис. Има хартия в принтера и я въртях наобратно и как ли не и не печата нищо.

# 380
Здравейте, някой поръчвал ли е килим от Тему? Намерих такъв какъвто търся за детската, но ме притеснява, а не виждам да има реални снимки..

# 381
  • София
Зависи от килима и цената. Повечето са материя като за матче за баня и принт отгоре.

# 382
  • Бургас
Някой да е използвал тази паста?
https://share.temu.com/8KFsApkjHRB

# 383
Здравейте, някой поръчвал ли е килим от Тему? Намерих такъв какъвто търся за детската, но ме притеснява, а не виждам да има реални снимки..

Аз взех килим, по-точно подобие и му се заканих за обратно, но пасна за игра на децата, с такава идея и го поръчах, голям размер и ми спестява разпръснати дребни предмети при игра навсякъде
В момента въпросния е на двойна цена, взех голям за около 50лв
https://share.temu.com/IGBe5gPiJTB

Както са ви писали по-горе - като подложка на дебелина, нанесен принт отгоре,   снимките не може да са ориентир за материя, цвят. Лесно се изтупва, днес ще го тествам в пералнята

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 07:27 от Щефи

# 384
  • Асеновград
Аз чакам тези неща

Вече повече от два месеца освен оферта пакет купони за два артикула, друго нямам.
Резонно намалих поръчките на 1/4 спрямо преди.

# 385
Аз харесах за индивидуален подарък за децата в групата да избера между два продукта.
Малко ме стреснахте, че няма оферти за отстъпка и  се чудя дали да не поръчам сега с купон от 90лв и да не чакам след месец и половина.

Едно помагало игра за смятане е  едното
 https://share.temu.com/WgVhI2T8KIB

Другото комплект пъзели https://share.temu.com/jyt3HZ5kMkB

# 386
Килим и аз бях загледала, но като видях снимките по отзивите и бързо се отказах. Цената е показателна какво качество се очаква, поне за мен. Няма как хубав килим 2 м. на 3 м. да струва 70 лв.

# 387
Ще ме прощавате, ама не ми се получи скрийншота нещо, та копирах така текста от страницата във връзка с връщане на продукти и възстановяване на средства:
Пак във връзка с предишния ми въпрос - да припомня, за да не се връщате - върнах в края на октомври продукти в кутия на БоксНау със залепен на пакета само код, който получих от Тему, нямаше други указания. Потвърдих в съответната форма на Тему, че съм върнала продуктите.
Получих после съобщение, че като на лоялен клиент  (беше ми първа поръчка и аз самата не се виждам като такъв, ама не ще споря с критерия им за лоялност Simple Smile) са разпоредили възстановяване на сумата в банковата ми сметка (такъв ред посочих в заявлението за връщане). 
Към днешна дата нямам нито някаква информация за движението на пратката (никъде в профила ми не се вижда начин да я проследя), нито е постъпила сумата в сметката - изрично са посочили, че може да се бави заради банките, така че не това ми е питането.
Питането ми е във връзка с болдвания текст от правилата - при горния начин на връщане на практика не мога да представя каквото и да е доказателство за връщане. Какво се случва, ако пратката не се върне в Тему? 

"Авансово възстановяване на средства срещу стандартно възстановяване на средства
Авансово възстановяване на средства

Пълно възстановяване на средтаства се извършва веднага след изпращане на пакета.

След като пакетът бъде получен и проверен, ще бъдете таксувани, ако липсват някои артикули или ако върнатите артикули не преминат проверката за качество.
СРЕЩУ
Стандартно възстановяване на средства

Средствата Ви ще бъде възстановена след получаване на върнатите артикули или докато не докажете, че сте ги изпратили обратно, което от двете настъпи по-рано.

# 388
Кубратова, щом парите не са пристигнали по сметка, най-вероятно има проблем с пратката. При мен дали кредит, дали възстановияване по карта - и двете идват за 3-4 дни максимум. Вчера върнах масажора с още две тъпотийки и днес вече парите са в кредитното ми салдо. Исках да върна и една блузка, която много ми хареса, но пликът й беше продупчен и беше изцапана. За нея не ми искаха връщане и пак моментално ми възстановиха сумата.
Съветвам Ви да изискате информация от  Бокс Нау и ако потвърдят, че не е ок пратката, да се свържете с агент на Тему и да си поискате парите. Инсталирайте си и приложението на Бокс Нау, в което можете сама да проследявате пратката.
Иначе, ето тези две блузи получих:
Скрит текст:
Тази беше изцапаната. Хубава е, по-тънка и рехава отколкото мислех, но е много сладурска. Размер М ми се струва умален като за жилетка.
https://share.temu.com/6jlRtPi3ZDB

Тази също е хубава. Тя пък, е една идея уголемена. Размер S стои свободно по тялото, но бях подготвена за това от коментарите. И копчетата наистина звънят като камбанки, когато се движа, което пак прочетох в коментарите. Laughing Материята не е толкова фина като на снимката.
https://share.temu.com/Ml6e8sUO0JB

Като цяло са хубави, но не са от най-качествените плетива.

# 389
Получих два тефтера, от които съм доволна:

Този е розовата версия на синия, за който писах преди време:

Много ми харесва 3д картинката, заслужава си заради нея. Но иначе не е много голям и заради този правоъгълник се пише трудно (понеже ме е страх да не прецакам някой от елементите и да разваля картинката).

От друга страна, този е красив и тежък, по-дебел и удобен за писане и с редове по страниците. Един недостатък е че това златно отстрани се размазва много. Но това май се случва винаги, дори да не е от Тему.

Общи условия

Активация на акаунт