Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 20 133
  • 506
  •   6
Отговори
# 480
Аз още си чакам парите за върнатите вещи, почти 80 лева са. Трябва да ми ги преведат по сметка, но банката още не е обработила превода. Срокът е 7-20 ноември. За съжаление, не ми даде опция да ми върне сумата като кредит.

# 481
  • На изток от Ада
И аз върнах и чакам по карта парите...

# 482
Благодаря ви за отговорите, Миленка и Скарлет!

И аз съм много доволна от него, също купих допълнителни кърпи. Само че моят не беше от местен доставчик.
А дали може да споделиш линк за тях?

Чудя му се много на робота, само това дето няма вкъщи. И дали не е голяма хамалогия да го надзиравам, пускам, спирам и сменям кърпи...Rolling Eyes

# 483
  • София
Вече не се предлага от "моя" търговец.

Има хамалогия, но е по-малко, отколкото ако ще миеш ти. Съвсем без хамалогия не става, освен ако друг човек не мие вместо теб.

# 484
Много се ядосах, пазарувах 15 продукта, за да получа купони. Още не са пристигнали тези доставки, срокът на купоните ми изтече, но аз не бързах, спокойна, че ги възстановяват. И пиша снощи на бота - "нямате купони за възстановяване, заявили сте връщане"?! И ми сочи тази поръчка, която още не е пристигнала. Уж отправиха въпроса ми на по-горно ниво, но чакам отговор още.

Ще върна всичко иначе егати, избрах продукти, които искам и са ми полезни, но все пак пазарувах заради купоните. И накрая...нА. А нарочно не се спеших, знаейки, че възстановяват купони. Досега не съм имала такъв проблем. Аз си ги виждам в профила, ботът ми казва "не виждам купони за възстановяване" . Ееегати, много се ядосах

# 485
  • На изток от Ада
Смарт същото стана и при мен . Отказаха купоните да го възтановят  пратката за тях не беше дошла...

# 486
  • София
Надзъртайте и в Алиекспрес, защото дори с купон 50 процента и 100 хиляди схеми, за да си го измолим, сега виждам, че там цената е същата.
Бях ги отрязала, обаче май ще внимавам вече с Тему, защото някои цени са вече тройни.

# 487
Аз използвах част от изгодните купони за каквото исках да взема точно с оглед, че ще ги махнат след срока.

Последните две години цените растат, условията все по-засукани навсякъде  - уж е отстъпка. Натоварвам се психически да губя време за схеми и спестяване

# 488
И аз като Щефи много се натоварвам в последните месеци. Имам за харчене събран от връщания кредит, но с всички тези безумия, не ми идва музата да пазарувам. И е скъпо. Повече поръчвам от Шейн напоследък.

# 489
На някой случвало ли му се е Еконт да доставят в много далечен офис? Не е ли по принцип до офис близо до твоя адрес? Какво следва да направя - единствения вариант да пренасоча ли е и заплаща ли се?

# 490
На някой случвало ли му се е Еконт да доставят в много далечен офис? Не е ли по принцип до офис близо до твоя адрес? Какво следва да направя - единствения вариант да пренасоча ли е и заплаща ли се?
На мен ми се случи, макар че ставаше въпрос за пратка от българия от магазин в друг град до офис в моя град. Бяха доставили в централата, която е в промишлена зона и неуджбнж за човек без кола. Обаче има такса за пренасочване.

# 491

По принцип при Еконт при изпращане на пратката се посочва избран офис. Ако пратката е с доставка до адрес, трябва да я доставят до адрес. Не изпращат пратката в офис, ако има зададена да е до адрес. Пренасочването от адрес до офис се заплаща. Говорете с тях какъв точно е случая.

# 492
Надзъртайте и в Алиекспрес, защото дори с купон 50 процента и 100 хиляди схеми, за да си го измолим, сега виждам, че там цената е същата.
Бях ги отрязала, обаче май ще внимавам вече с Тему, защото някои цени са вече тройни.

От Алиекспрес спрях да купувам преди около 5-6 години,  защото няколко пратки изобщо не получих (някои вероятно и по вина на Пощите),  доставката вземаше 2-3 месеца, нямаше безплатно връщане.
Има ли промени от тогава, пристигат ли по-бързо, има ли безплатно връщане?

# 493
За какъв дневен кредит говорите?

# 494
И аз имам изтичащи купони от тези с 50процента писах с агент той каза че са активни до днес и не може да им удължи срока но като изтекът щял да ми ги преиздаде ... Ще видя дали ще стане изобщо защото в момента не мога да поръчвам имам проблем с банката ... Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт