Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 20 978
  • 525
  •   14
Отговори
# 510
  • София
Изписва ми, че е изтекла оферта

# 511
Има и други работещи кодове, но обикновено сработват на по-нови акаунти. Например frz133994 за безплатни подаръци или acs828128 за намаление на някои артикули.

# 512
да не споделяте някакви фалшиви кодове за да ви отчита активност тему?

# 513
Пробвах първия - при мен работи, но ми поиска покупка за 68 лева, а това, което си избрах струва около половината на тази сума.

# 514
Не са фалшиви,същото което се вика с букви

# 515
Аз пак влизам да дам отзив за няколко неща, дошли тия дни.
конци за зъби, преди купувах от ДМ-ските, но тези са изгодни, а са добри. Тук бяха предложени, не знам дали от същия търговец. В кутийки по 50 бр. са.

3 бр. капсули за кафе, удобни са за ползване, но не правят добър каймак. Машината ми е за няколко вида капсули и приставка за мляно кафе също и с нея прави страхотен дебел каймак. А с тези капсули е тъничък, но на вкус е ок. Ще пробвам с различно смляно кафе да видя какво ще стане.

Магнитни кубченца за детето, той е много доволен, добра изработка са. Ще видим колко ще издържат. Тази кутия е 150 бр.

Калъф за телефона на детето - много е хубав, не очаквах, поръчах го набързо, без много да оглеждам. Стелките са ок, нормални стелки, още 2 комплекта други размери взех, да им аза всички вкъщи за смяна.Зимни маратонки, пак за сина, хубави са, добра изработка, номера отговаря, топли са, удобни са му.

# 516
Ползвах купон при поръчка, при корекция на цената ми върна по-малка сума отколкото в действителност е разликата. Когато от едната сума извадя актуалната цена, защо се получва така, някой наясно ли е?
Корекцията е според купона, който е използван.

# 517
Има и други работещи кодове, но обикновено сработват на по-нови акаунти. Например frz133994 за безплатни подаръци или acs828128 за намаление на някои артикули.
При мен единият е изекъл, а другият нищо не  стана.
От много време съм само с неизгодни купони и нищо друго.

# 518
При мен единият код действа като вчерашния - два подаръка и поръчка 50 лв, а този с а не хваща - изписва "подготвям вашата отстъпка" и после не става нищо.

Пробвах този с подаръците на профила на майка ми - предлага оферта два подаръка и поръчка за 48 лв.

# 519
Може ли линк към кубченцата?
Благодаря предварително. 😊
Магнитни кубченца за детето, той е много доволен, добра изработка са. Ще видим колко ще издържат. Тази кутия е 150 бр.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 10:20 от Moderator1

# 520

https://share.temu.com/u8JhxQLAUlB
Ето ги

# 521
Много благодаря.

https://share.temu.com/u8JhxQLAUlB
Ето ги

# 522
Мавина, много ти благодаря, че сподели. На мен ми даде 5 подаръка при поръчка за 68лв. Възползвах се, защото и без това ми трябваха повечето неща. Даде ми да избирам от неща, които имах в количката. След поръчката ми даде и купони за 180лв., но са от неизгодните 25лв над 240.
Благодаря за отзива и за кубчетата. И те са ми в кошницата и ще ги поръчам.

Да похваля този дозатор за сапун, много добра пяна прави, има 5 степени, взех го за 9лв, но май и на редовна цена бих поръчала.
https://share.temu.com/NaZ973ey11B

А тези за нищо не стават. Отлепят се още на втория час. Яд ме е, защото биха ми свършили чудесна работа.
https://share.temu.com/OZblqZwS5RB

За тях не ми дава да оставя отрицателен отзив, а само връзка с бот или оператор, за да ми върнат парите или да им върна продукта. Изобщо не ми се разправя. Исках да сложа и снимки, за да имат предвид хората. Наистина не знам какъв кабел би се задържал.

# 523
  • В Града на липите
...Денс се рових да търся кодове за отстъпки и в youtube открих едно клипче в което се рекламираше код за безплатни подаръци: frg359738
Благодаря. На мен ми даде два подаръка, ако поръчам нещо до 16лв. Цените от списъка за избор този път бяха нормални и незавишени. После ми даде доста купони, но не ми вършат работа, защото са за поръчки на големи суми. Примерно от сорта на 15/180, 25/240, 5/110 и т.н.

# 524
Използвах кода, даде ми 5 подаръка с поръчка 50 лв. Повечето от нещата и без това чакаха в количката, сега ще дойдат като подарък. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт