Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – Актуална тема за НОЕМВРИ 2025 (Тема 11)

• 43 832
  • 941
  •   1
Отговори
# 870
  • Лутаща се
Преди известно време някой си беше поръчал от този вид възглавница. Моля да сподели впечатления. Вече три различни с гъши пух поръчах и върнах. Тази е доста по-различна и се чудя дали да я пробвам.

# 871
То трябва наличния кредит да го превалутират, но казва ли ти някой. Ще трябва да го изхарча, за да не съм валат.

# 872
Очила за компютър ми трябват за геймър  който седи до късно пред екрана ..ако сте взимали и сте доволни

# 873
Аз имам възглавница от мемори пяна (от Тему), но е с традиционна форма, не е толкова сложна. Не е лоша - малко твърда, обаче в инструкциите пишеше, че омеква с времето (ако се ползва).

# 874
Голяма излагация с връщанията на Тему през BOXNOW. Печатам етикет. Слагам само това което е за връщане залепям етикета и слагам в BOXNOW кутията. Пътува 3 дена и петък вечер - не е взета върната в склад на BOXNOW. Отварям сайта парите ми възстановени, но всички поръчки върнати в склада на Тему от летището.
Както гледам BOXNOW не са успели да предадат пакета и си го държат при тях. тему и те си държат стоката защото си мислят че аз не съм направил правилно връщането.
Кой прав кой крив за мен не са им в ред нещата. Ще опитам ако някога пристигне нещо да върна но вмецто да разпечатам етикета да напиша само момера на пакета. Барем BOXNOW успеят да намерят начин да извършат връщането на пакета.
Мили родни картинки. За мен връщането им е скапано с което си режат доста голяма част от клиентелата и поръчките ако се окаже реалността такава каквато се случва на мен а не каквато се чете по форумите. През работно време ще видим как служителите на BOXNOW  ще успеят да се намерят получателят на пакета със стоката за връщане.
Само да не са решили да въртят номера дръжте стоката 10-15 дена и чак тогава я върнете. Не им знам номерата, но явно влошаването на обсужването е в ход.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 17:57 от netman71

# 875
Свободни съчинения.
Няколко потребителя казаха, че пратките им от летището са върнати в склад на Тему. Предположи се, че не е имало място.
Спокойно, всичко ще е наред. Само гледайте какво се пише назад в темите.

# 876
А как печатате етикета ? На принтер или ?

# 877
  • София
Хората, така и не разбраха, че няма нужда да се печата 🙈

# 878
А как печатате етикета ? На принтер или ?
Определено. След това запазих PDF за да имам копие. Прикачам снимка като съм заличил личните данни.
Скрит текст:
Стоката е сложена в оригиналната опаковка. Спазил съм изискванията за залепяне на етикета.
Ползвам BOXNOW и сродните му кутии за да пращам на роднини и познати. От 10-тина пратки това ми е първата дето запъва. Т.е. от 10тина пратки пакетирани, залепени и подадени по един и същи начин само тази засяда.

Хората, така и не разбраха, че няма нужда да се печата 🙈
Тоест да разбирам, че куцото магаре е печатният етикет и трябва само номера да се ползва? Е защо са го направили като функция като не работи или не работи само за БГ. Ох мъка мъка.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:18 от netman71

# 879
Изличителю, чрез QR кода знам номера на пратката ти. Simple Smile
Парите ти са възстановени, рано или късно пакетът ще стигне до Тему, точно какъв е проблемът?

# 880
Изличителю, чрез QR кода знам номера на пратката ти. Simple Smile
Парите ти са възстановени, рано или късно пакетът ще стигне до Тему, точно какъв е проблемът?
Благодаря за информацията. Поправих се. Проблемът е че пратката не е стигнала до получателя и не е даден информация от бокс нау защо се случва това. Относно номера на пратката данните публично достъпни по този код не включват лични данни.

Относно бар кода има принципи на сигурността които трябва да се спазват. Надявам се че сега съм ограничил кръга на хората с възможност да се доберат до данните ми до възможният минимум.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 18:30 от netman71

# 881
Бокснау оперират само на територията на България. След това пратките се поемат от друг куриер и ти нямаш инфо за това. Т.е. повече от този статус няма да видиш. Парите са ти върнати - всичко е точно. Ще ти пристигнат и новите пратки.

# 882
Бокснау оперират само на територията на България. След това пратките се поемат от друг куриер и ти нямаш инфо за това. Т.е. повече от този статус няма да видиш. Парите са ти върнати - всичко е точно. Ще ти пристигнат и новите пратки.

Благодаря на всички за отговорите. Тогава да формулирам по този начин въпроса:
Последният статус от България и бокsнау когато връщате към Тему при вас този ли е:
"Върната ... BoxNow Bulgaria pickup point"
Скрит текст:

Тревожи ме статуса Върната, а не примерно "предадена на ..."
Може да се разчете пратката не е доствена, а върната в обратно в склада на бокс нау и чака да бъде потърсена от някого. В сулчай че чака намеса за мен е сигнал да проверя всичко в ред ли е и при моя грешка да съдействам за да върви по пътя правилно.

# 883
Претоварени са и връщат някои пратки от летището в склада. Когато се освободи място, ще тръгнат.

# 884
  • Пловдив
Преди известно време някой си беше поръчал от този вид възглавница. Моля да сподели впечатления. Вече три различни с гъши пух поръчах и върнах. Тази е доста по-различна и се чудя дали да я пробвам.

Аз също съм е поръчала.
Спя на нея от може би 5-6 месеца. Не нещо уау, както е представят.
Чакам е още малко и ще търся друга.
Това е мое впечатление от тази възглавница.

Общи условия

Активация на акаунт