Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 483
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 080
И аз се озадачих от избора на лексика, но съм далеч от мисълта да коригирам нететикета на възрастни хора, та просто ще коригирам своето поведение.

# 1 081
Нямам нищо против клиновете, имам против точно това лъскавото ....... иначе клинове нося много в свободното време и в залата, но в крайна сметка всеки си има вкус и огледало и може сам да прецени .....И моята рокля с ботите на много хора не се хареса, но на мен си ми харесва и това не ме спря в никакъв случай да изляза и да се забавлявам.

# 1 082
Самата Мелания беше с подобен клино-панталон наскоро. Всичко зависи от цялостното съчетание и от краката в клина. Мисля, Момето, че няма от какво да се срамуваш.

# 1 083
А,далеч съм от мисълта да се хареса на всички, но някой да се покаже и да му кажеш, че част от дрехата му е ужасна…Не знам.Не ми звучи добре.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:59 от ДХ3

# 1 084
Изобщо не визирах потребителката, а като цяло тези клинове и панталони, наречени от мен ''латексови' - да, ужасни са ми / за моя вкус говоря конкретно / - никога, на никого не съм ги харесвала и никога дори не съм пробвала такова нещо.......

# 1 085
Мими, имам подобно мечешко яке с качулка и ми хареса как ти стои с роклята. Определено има закачка.

# 1 086
Е айде сега .....
Написала съм че за мен е ужас клина.
В темата доста пъти съм чела за себе си колко съм грозна, как за някой си съм откровенно грозна, смешна, пълна пародия, смях и т.н.
Са какво - нетикета важи за към Момето и ДХЗ, ама не и за към мен...

# 1 087
И аз не визирам конкретни потребителки, но българският език е доста сложен и богат на думи.
Една дума може да има десетки синоними, така че да се изкаже неодобрение по интелигентен начин.
То като се замисля, кой пък е искал одобрение, ама нейсе...

# 1 088
Ал,познаваш ме и знаеш, че
винаги реагирам на такива неща.
И понеже някой казал нещо на мен дай аз като бумеранг да го метна по друг, ни лук ял, ни лук мирисал.
Случват се такива неща, ама може едно извинявай да се каже, ако не е домислено изказването.
То затова вече
никой не пише в темата, не знам забелязвате ли.

# 1 089
Ал, ако мога нещо категорично да заявя, то е, че подобни епитети никога не са излизали от мен, никога не бих си и позволила да ги употребя. И неведнъж съм казвала - важно е не само какво казваме, а как го казваме, носим отговорност и за двете. С две ръце подкрепям мнението ви да не харесате това или онова, не само по отношение на мен, а по принцип, но не мога да подкрепя начина, по който го изразихте конкретно в този случай.
Това е последният ми коментар по темата, може би не трябваше и него да пиша.

# 1 090
  • София
Момето, ще седиш в темата. Слънце, като аватара си Two Hearts

# 1 091
Това е последният ми коментар по темата, може би не трябваше и него да пиша.
Моме, сладуранче...не го взимай навътре. Он лайн комуникацията е така...скоро се паказвах на моя дружка /на живо/ с една рокля и тя с усмивка вика О, молА ти се, ужасна е! Нито се засегнах, нито ми стана криво... Тук сме си така, едно голяма семейство и можем да си кажем всичко...поне аз така ви възприемам. А ако за нещо си убедена, че е хубаво и ти стои никоя сила на земята не трябва да може да те разубеди! Не визирам клина...! Hug

# 1 092
Не, не, не се врътвам нацупено, аз си оставам в темата, така или иначе тя на мен ми е много по-полезна, отколкото аз на нея Grinning Благодаря ви.

# 1 093
Не, не, не се врътвам нацупено, аз си оставам в темата, така или иначе тя на мен ми е много по-полезна, отколкото аз на нея Grinning Благодаря ви.
И ти си ни полезна! Purple Heart

# 1 094
Моме, на работа не е нужно всичко да е описващо и на показ, особено в латекс. Щом си харесваш клина и себе си в него, ще намериш поводи да го носиш.

Общи условия

Активация на акаунт