Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 473
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 095
Мими, бонбон си! На мен много ми хареса съчетанието ти стилово и цветово.Heart Eyes Палтото ти като модел, линия идеално се връзва с роклите ти, с поли също още застане хубаво и определено не е спортно. Аз не съм сигурна, че с прав панталон ще се получи, някак ми се разминава цялостната линия, но пробвай щом искаш.
Така както си  е супер!
Не виждам съвсем точно цвета на ботушите. Ако имаш кафяви ботуши и това палто, почти всичко, /което си показвала тук/,можеш да сложиш между тях.

Момето, на мен ми хареса твоя клин и обувките с него. Не зная как си нагоре. Като идея - аз имам кожен клин /моят е бордо/ нося с дълъг пуловер тип блузон. Добре се съчетава и с по дълга жилетка/палто ... връхнa дреха

Подкрепям Деси във всяка дума! Hands Plus1И да, много хора вече не пишат тук /лично са ми споделяли/ поради груб език използван срещу тях.

Подкрепям изказаните предходни мнения - ако някой иска да изрази неодобрение, е добре и желателно да го направи по учтив, деликатен начин.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:34 от Sweta

# 1 096
Света и другите, които изразиха мнение, благодаря. Искам кафяви велурени ботуши, почвайте да търсите! 🥰🥰🥰

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 16:35 от mimi.7299

# 1 097
Искам кафяви велурени ботуши, почвайте да търсите! 🥰🥰🥰
Мими, от мен тези. Аз лично, харесвам най-много третите, тъмни са като палтото и като стил ще му стоят добре, токът е достатъчен - нито нисък, нито висок, изглежда удобен и като модел са в тренда с леко каубойски вайбА за мен тези, много са сладки, ще ми отиват на леопардовото яке
Скрит текст:

# 1 098
Ааа, тези, които Dia показа и аз бях намерила Simple Smile Имам летни сандали на Alma En Pena, много са удобни!

Мога да попълня с нещо, което много ми допадна, ама ако мога да го намеря някъде на поне половин цена Simple Smile

Скрит текст:

https://www.baldinini-shop.com/products/d6b021p5camo3045?_gl=1*ngin2y*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiAoZDJBhC0ARIsAERP-F_XMY_PUbNRgpmjgy09nYQM_syIsSw1DGJVWMNSxRlu9Z20KlC-B34aArrLEALw_wcB&gbraid=0AAAAApoXgB6aOaQTDetyJLQEXqsk1oqy0

https://www.baldinini-shop.com/products/d6b201a1crmo3080

Клина на момето и аз бих носила, както Света го е показала. В общи линии всичко зависи от съчетанието на дрехата, но лично аз съм способна да съсипя и най-хубавата дреха с "безстилие", та се въздържам да съм смела, но пък всички тук са ми много полезни и се надявам да не спирате да пишете.

Между другото се замислих, че покрай тази мода на широки панталони и дънки не знам дали бих могла да се върна някога към тесните, скини модели.

# 1 099
О, скини моделите зимата ги предпочитам, защото ми е по- топло с тях.

# 1 100
Света и другите, които изразиха мнение, благодаря. Искам кафяви велурени ботуши, почвайте да търсите! 🥰🥰🥰
От мен тези - на любимия ти РЛ, хубави са, цветът ми се вижда същия като на палтото /или много подобен/, имат и намаление

https://answear.bg/p/botushi-lauren-ralph-lauren-artizan-tall-v- … 937807002-1382333
В сайта има и други кафяви ботуши - разгледай, ако искаш Hug

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:00 от Sweta

# 1 101
Охооо, тез на Ралф преди седмица ги видях 🥰 Но още тогава нямаше номер! 😉
Но честно казано високи ми идват вече за всеки ден!
Тези ми допадат също много от на Дия

Адаш, много се смях, но на това и аз съм способна, да съсипя и най хубавата дреха/чанта с безстилие! 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:08 от mimi.7299

# 1 102
Да, права си, Мими - 8 см са високи за всеки ден
Ще намериш други обаче, сега е момента ако си решила да купуваш ботуши - навсякъде текат добри намаления, при това в сезона им Hands Plus1
Всъщност това е хубавото на ЧП намаления - има реални намаления на палта, пуловери, панталони, боти, ботуши и .... в пика на подходящото за тях време.
Другите големи намаления /зимни, летни/ също са хубави, но обикновено извън сезона.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 17:15 от Sweta

# 1 103
  • тук-там
Момето, и аз не ходя с подобни клинове. От горещите вълни ме мога да си го позволя. Но съм абсолютно убедена, че може да е много полезна дреха. Много зависи как е съчетана. Цветът ми в любим.
Мими, на мен ми допадна съчетанието. Мечето е благодатно за съчетаване. Със синята рокля е супер. Представям си го с джинси беж и велурена бота.
Сега се заемам да прегледам предложенията на Дия.

# 1 104
ЧРД на B&G, от здраве и път да не се отървеш! И Ронда в частност и Андалусия завинаги останаха в сърцето ми!

Лизи, и ти да си ни честита, здрава и засмяна!

Да си го кажа ли или да си замълча Simple Smile Ще го кажа, но да знаете, че го казвам с най-най-топли чувства!

Та по същество - Мими, теб рядко те "виждам" или по-коректно казано трудно те възприемам в "смесени стилистично тоалети". Излъчването ти е друго ЗА МЕН! Ясно, че по снимка и без да сме се виждали в реала, но мисля, че ти си най-ефектна в по-класически и консервативни съчетания. Което по никакъв начин не пречи да опитваш и по-разчупени и нестандартни такива, но понеже питаш за "Мечето" ти, в мен остави някакъв лек дисонанс, въпреки доброто съчетание на материи/цветове/форми.

Момето - пак в моите очи този клин просто не е оптимален за теб, като напълно се абстрахираме от това на кой колко му харесва, колко е модерен или не. Не е до килограми, ръст, дължина на краката. Теб не виждам в клинове, нито в този, нито в друг, както и в скини дънки, панталони-цигари, етц. Но бих те пъхнала веднага в джинси - кафяви, широки, но не прекалено, меко падащи... aко са по-тъмни с по-светъл топ (на теб ти стои добре среден контраст ИМХО, ако са по-светли с по-тъмен топ) сек да потърся някаква визуализация!

Пак да кажа, всичко по-горе е сугубо лично мнение, базирано на случайни и непълни впечатления от темата!

PS Ужасно ми хареса илюстрацията на MTZ относно барел джинсите и как стоят на две различни фигури.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 18:09 от Agent Provocateur

# 1 105
Агент, ми и аз искам да съм модерна 😚...иначе напълно си права, но цял живот ли ще ходя с къдрава коса и бяла якичка! Очаквам визуализация и предложения за мечкатата!🙏

# 1 106
Mimi, харесва ми съчетанието, но то и аз нося моето косместо на цветя с рокли и токчета.

Най-много го виждам с

Много искам да видя Мими в такива дънки.
Убедена съм, че ще е страхотна.
Всъщност точно така ще нося моето като го взема.

# 1 107
Магни, шегуваш се сестро, вие май сте забравили как изглеждам в панталон. Та да припомня!
Та на тез джоланчета как виждате тоз силует дънки!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 07:44 от mimi.7299

# 1 108
Аз харесвам тези палта, но някак нещо в пропорциите не е наред според мен... Thinking
Сякаш трябва да е една идея по-късо и една идея по-обемно, или по-рошаво, за да стои добре и с тази рокля, и въобще с такъв тип рокли/поли.
Скрит текст:
Или просто трябва да е разкопчано
Скрит текст:

# 1 109

Общи условия

Активация на акаунт