Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 475
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 065
Мечката, как ви се струва със синьо?

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 07:39 от mimi.7299

# 1 066
  • София
Цветът си отива, но тъй като е малко по-спортна заради качулката, си я представям с дънки.

# 1 067
Понеже си дадох дума да съм искрена .... от мен голямо НЕ, Мимс

# 1 068
Понеже си дадох дума да съм искрена .... от мен голямо НЕ, Мимс
Казвайте идеи тогава...панталон, друг цвят дреха/обувки? Как го виждате...? 🙂
За това питам тук?

# 1 069
  • София
Дънки, панталони, сникърси, въобще по-скоро мой стил.
Аз нарочно не взех с качулка, исках да е по<мадамско. Аз имам много спортно меченце, колежанско, зелено и бяло.

# 1 070
  • В полите на Пирин планина
Аз го виждам с някой прибран панталон в същия цвят, или в зелено, бордо, дори и черно. Или с рокля, но по-спортен модел, примерно някоя плетена и по-дълга, за да има баланс.

# 1 071
  • Ямбол
А на мен пък така от снимката ми допада, цветово си се съчетават добре, не ми пречи грам еклектиката в стиловете.

# 1 072
На мен ми харесва, честно казано, лъскавият косъм за мен неутрализира по-спортното внушение на качулката.
Снимката на снежното море е зашеметяваща!
Днес съм с млечношоколадов клин, който домочадието низвергнаха, давам ви шанс и на вас да го направите Joy
И едно хормонално мрън
Скрит текст:
Напада ме пременопаузата - 3 дни след края на цикъл, имам пак подобно течение, което продължава вече четвърти ден. Какви добавки приемате за подобни състояния? Имах такива прояви миналата година, бях около 7-8 месеца на прогестеронов прием, положението се нормализира, но сега се случва отново.

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 11:25 от Mometo*

# 1 073
Mimi, харесва ми съчетанието, но то и аз нося моето косместо на цветя с рокли и токчета.

Най-много го виждам с

Момето*, клина е ужас.
Но и аз ни харесвам клинове извън спортните занимания

# 1 074
На мен цветовото съчетание ми допада, стилистично също не съм предубедена толкова. Лично аз също бих го носила с дънки, ама аз нося доста дънки в ежедневието си. С кафяв, черен панталон, или прибрана пола в същият цвят също се виждам:
Скрит текст:

С две думи - Адаш, на мен ми допадаш така, ти просто си различна и ти отива. Аз съм къде по-банална Simple Smile

Момето:
Скрит текст:
И при мен е така от 1-2 години, но не пия нищо, защото не ми пречи особено.

# 1 075
  • София
В темата за пременото научих за Инозитола. На практика е витамин, но помага за регулирането на нещата. Не е хормонално, или хормонално-подобно, така че съветвам да го пробвате.
Ох, боядисах се по-тъмно, отколкото исках. Ще се суша, гладя и ще излизам...

# 1 076
На мен ми харесва, честно казано, лъскавият косъм за мен неутрализира по-спортното внушение на качулката.

Палтото на живо не навява идея за спортно, косъмът е много лъскав и има бижу на ципа с камъчета лъскави и на връзките на качулката! Със сникърси абсурд, ще пробвам с панталон и боти! Или по прибрана дълга пола. Имам в зелено и май и лила!

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 13:12 от mimi.7299

# 1 077
Клина и за мен е ужасен, въобще тази "латексова" мода кой я измисли ?!?!?
Аз моята мечка ако я поръчам или твоята мечка Мими, бих ги носила със скини дънки и боти с висок ток.

# 1 078
Клин като дреха е ужасен или нещо друго имате предвид? Че
малко грубичко така към някого да се каже.
Аз нося клинове.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 14:19 от ДХ3

# 1 079
Аз моята мечка ако я поръчам или твоята мечка Мими, бих ги носила със скини дънки и боти с висок ток.
Слънце, скини дънки няма шанс...знаеш, че не ми отиват! Flushed На прав панталон с боти с висок ток ще пробвам обезателно!

Общи условия

Активация на акаунт