Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 451
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 110
Точно този тип силует, като показаните от G&B с такова палто, харесвам най-много.

# 1 111
Мога да го пробвам с права, дълга пола молив, но не очаквайте чудеса, вие показвате все пак професионални манекени! 😀

# 1 112
Опитай нещо класическо - да речем бяла/кремава риза със сив или черен широк панталон с висока талия, боти. Нещо такова си преставям:

PS G&B - страхотни примери с миди поли! Чак аз се изкушавам! И със пенсил полата също не е зле никак!

Чакайте да ви разсмея. От началото на септември месец се боря със собственото сипървородно чадо да му направя снимки за завършването. И като се тръшна моето диване, че искала да се снима с бяла рокля, щото това бил тренда и нейните приятелки така се били снимали. Ей, колко се молих, колко и обяснявах, че на нея бяло не и отива, че няма да е красиво на фона на есенните тонове и багри (тя искаше такъв фон). Не, не и НЕ! Била съм майка-тиранин, защо не съм била като другите, които само ахкали колко са перфектни дъщерите им! Да съм и купела бяла рокля. Да, ама аз неща в които не вярвам не купувам. В крайна сметка стана средата на ноември и тя ми се появи с някаква кремава рокличка на приятелка във вид на компромис. Часове наред спорихме и се разправяхме, в крайна сметка стана нейното и сега не си харесва снимките Simple Smile Едно на ръка, че е в рокля, която тотално нe и отива, с "романтична" коса с панделка, която не и отива, съгласи се да "позира" нацупено има няма 30 мин в 2 по обяд на кучи студ от 3-4С. Надявам се да си научи урока!
Скрит текст:
... [/img]   

... [/img]
PS Но пък онзи ден дойде писмо от училището и че е на Honors Roll (списъка на отличниците). Малко утеха за майчината ми душа!

Последна редакция: вт, 25 ное 2025, 18:07 от Agent Provocateur

# 1 113
Агент тази визия ми е постижима, май имам и подходящ подобен панталон!
На мен девойката ми харесва и с тази рокля!!! Много! 😊

# 1 114
За една ей такава пола е това палто и в монохром кафяво, в едно с ботушите, едно поло и велурена чанта
https://www.aboutyou.bg/p/studioselect/pola-smilla-29688058
https://www.aboutyou.bg/p/desigual/chanta-za-prez-ramo-27331016

Кой търсеше подобен модел чанта с подобен принт, Tafta май беше
https://www.aboutyou.bg/p/guess/damska-chanta-domitilla-28525597

Много ѝ е добре роклята на красивата ти девойка, Агент, но чорапогащникът не е този. Wink

# 1 115
Много магнетична щерка имаш, Агент, тези очи ще разбият всяко мъжко сърце. На мен също ми харесва с показаната рокля, но още повече би, ако имаше и усмивка, но разбирам настроението да си ядосан на майка си, че се е оказала права Grinning А джинси не съм слагала буквално от 7 клас, ще пробвам предложението ти из някой физически магазин да се видя как биха ми стояли с днешна дата. Обичайно слагам тъмна долн част и светла горна, не се харесвам в тъмни тонове до лицето, още повече и с тъмния ми нюанс на косата, очите ми са кафеви също.
Онагледяването на G&B е страхотно, всяка снимка ми хареса.
Рокси, имам Инозитол, даже съм ползвала такъв преди и по време на ин витро опитите, но не ми беше хрумвало, че и на този етап може да ми помогне. Ще го започна!

# 1 116
  • София
Agent, прекрасна е! На такава красавица абсолютно всичко й отива! Успех й пожелавам в живота!

# 1 117
Дъщерята на Агент е красавица дори и нацупена, и прическата и роклята отиват чудно на нейното излъчване. Чорапогащникът не биваше да е черен, ама кой ти го гледа при това лице.
Роклята всъщност ме удари в сърцето, ужасно напомня на сватбената ми рокля преди... ох, 26 години.

За послеслова - браво, за гордост си е!

# 1 118
Не само страшно красиво, но и умно е детето! Браво!

# 1 119
  • София
Мими, не знам какво ти е на джоланчетата Smile, но щом се пречупи за мече, време е да се пречупиш и за дънки. Бас ловя, че ще се харесаш. От тези широките. И панталони също Two Hearts

Момето я разнищихте днес. Нито знаете къде е била, нито знаете битието й днес. Екстра си си Моме. у
Удобно ли ти беше? Знам отговорът и съм сигурна, че е  Да.

Агент, поздравления на красотичката ти. Успехите, успехите са важни. Рокля не гледах, но очите...те говорят.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 22:49 от asa

# 1 120
  • София
Случвало ми се е да изказвам неодобрение, когато видя нещо, което преценявам за некрасиво, а мисля, че дамата има потенциал да изглежда значително по-добре и ще приеме правилно думите ми. Опитвах да се аргументирам защо мисля така. След няколко бурни реакции вече си държа устата затворена - който както иска да се носи и държи.
Както знаете, при виртуалното общуване липсва огромна част от информацията, която носи реалното, така, че гледайте да не се засягате,  немалко хора в интернет звучат фрапиращо грубо, без това да са им намеренията. А други просто са си такива - вече го приемам като техен, а не като мой проблем.
Същевременно, винаги, когато съм се показвала, го правя с ясното съзнание,  че може да има критика и когато е от хора, които ценя и преценявам като от моята кръвна група, тези критични постове са ми ценни, защото ми помагат да подобря външния си вид (доколкото е възможно). Това е и ценността на темата (а не какво скъпо, но безсмислено нещо да си купим днес).

# 1 121
Първородната красотичка на Агента е перфектна в моите очи. Фотографията я умее мама и дори черния чорапогащник е страхотен акцент.
Здрава да е и да покорява още много върхове успешно!
Мими, не такава кройка като на снимките, а широки и свободни. Опитай и сама ще видиш разликата. Все така съм убедена, че ще си прекрасна. И Аса ти го е написала.

# 1 122
  • София
Агент, малечка е чудесна. Поздравления за постигнатото на академичната сцена! Все така да е!

Мими, аз те харесах в панталон. С една готина риза и мечеро отгоре ще си супер. Ти по принцип си супер, де!
Чак и на мен ми се прииска да си купя мече.

# 1 123
Опитай нещо класическо - да речем бяла/кремава риза със сив или черен широк панталон с висока талия, боти. Нещо такова си преставям:

И с панталон като този ми харесва.
Зара също са онагледили добре мечето.

# 1 124
  • В полите на Пирин планина
Прекрасна е дъщерята на Агента 💓
Поздравления за отличния успех.

Мими, нищо ти няма на "бутчетата". Широк панталон с правилна кройка стои изненадващо елегантно, дори и на не особено фини жени.

Общи условия

Активация на акаунт