Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 230
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Добро утро!
Благодаря, момичета, че са занимавате с моите чанти.Патрицията я има налична в магазина.Велурената ми хареса много, обаче дали ще е лесна за поддръжка се чудя.Имам няколко часа да мисля.
Мариетка, за златната рокля ще е чантата на Божидара от бала.
Да ви похваля ампулите на Babor, много добра хидратация и лицето ми едно свежо изглежда, ама може и да е от това, че два дена почивах.
Желая ви хубав ден, обличам се и слагам новото Либре ванилия, и тръгвам към залата, че от утре пак две аптеки.

# 121
Добро утро,
кои са точно ампулите?
За американската г-ца ли е лунната Р.Л. или за теб Siska? Че нещо се обърках.
Двете на П.П. ми харесват повече за теб, виждам ги да паснат добре на връхните ти дрехи.
Тъмната П.П. ме питаха дали искам дядо Коледа да почва да я шие в зелено 🙂

# 122
От чанти нищо не разбирам, харесвам си ги единствено въз основа на външен вид и функционалност за моето ежедневие, не държа на естествена кожа или други атрибути за качество, като визия и трите модела ми харесаха много Simple Smile
pinko, магични снимки! Страхотно презареждане е планината, особено в този сезон.
Анджи изглежда както винаги много класно!
Днес е един от сигурно трите дни в годината, в които слагам стилето на работа.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 08:17 от Mometo*

# 123
Моме, шест точки си! Heart Eyes
Пинко, благодаря за зареждащите снимки! Heart

# 124
  • София
Чудя се за това кожухче, защото ми харесва като цвят и структура, но никъде няма къде да го видя на живо. Освен да го поръчам до магазин на Манго и ако не ми харесва, веднага да го върна:

https://shop.mango.com/bg/en/p/women/jackets/leather/leather-jac … -pockets_17087124

# 125
  • София
Не знам за кожухчето, но се почувствах почти като в АГ кабинет, като гледах представянето му.
Избягвам поръчването с ясната мисъл, че ще върна, защото ми е кофти, като си представя колко ресурси ще отидат напразно заради мой каприз.
Всъщност, и ти беше с голям бюст, ако помня правилно - от мен не. Такива къси, широки връхни дрехи не стоят добре на нашата структура.

# 126
Момичета, имате ли представа дали NB европейските сайтове доставят до България?

# 127
  • Burgas, Bulgaria
Моме, много си ни хубава, обожавам силует пъсъчен часовник! Браво! HeartHeartHeart

# 128
Лизи, бих се въздържала.
Льоня е права, че такива кройки не стоят добре на дами с по-голям бюст.

Моме, много си хубава.
По-често слагай токчета 😘

И аз с токчета днес и светлосин копринен пуловер

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 18:32 от Al Georgieva

# 129
  • София
Чорапогащникът е радост за окото.

# 130
Нали 😘♥️
имам и кубинки с такава шарка

# 131
  • тук-там
Ал, страхотен чорап!
Щастлива съм да съм отново в БГ и да отпочвам есенния гардероб:

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:32 от mtz

# 132
Мтз, добре завърнала се 🙂
Днес с теб сме на светлосиньо 💙

Siska, виж тази

харесали са ми я за под елхата 🌲

Китайците са пуснали парфюм
шишето ми прилича на минималистичен пумпал

# 133
  • София
Щастлива съм да съм отново в БГ и да отпочвам есенния гардероб:
Е много е шик това съчетание!
Впрочем, спомням си, как още невръстна гимназистка, чета един от романите на Богомил Райнов за Емил Боев, и там този опитен мъжкар попадна на мадама, която беше съчетала кафяво със синьо - беше много впечатлен Smirk, а на мен комбинацията ми се наби в главата като знак за добър вкус.

# 134
Къде ме върна 🙂
Сетих се за типовете жени в романите му - епруветка, гръцка ваза и пищна амфора.

И аз съм кафяво синя днес. Много красиво стоят двата цвята ❤️

Общи условия

Активация на акаунт