Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 232
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 135
Ал, чорапогащника с тез обувки е страхотен. Както казва Сиси някои неща само ти можеш да ги носиш и да са шик. Браво! Heart Eyes
МТЗ, добре дошла!  Heart Изглеждаш повече от страхотно, и физически и като аутфит!!! Heart Eyes
Радвам се, че вече всички сте налични в столицата и ако имам път натам ще мога да видя софиянки! Grinning

# 136
  • София
Мими с последното изречение искаш да ни кажеш нещо ли?😉

# 137
Може би да мислим къде е най-доброто място в града за посрещане на бургаска дама 🙂

# 138
Не, не момичета, за сега нямам нищо планирано! Но ви благодаря за интереса! 😘

# 139
  • София
Ееее,Мими! Разлюбила си София и това си е.😘

# 140
МТЗ, хубава комбинация, хареса ми! Само една препоръка - за мен този аутфит не е за бели сникърси, кафяви ще му паснат идеално, ако са на някаква платформа по добре - дънките ще паднат още по хубаво. .

Понеже аз съм на вълна есенни сникърси и велур, показвам какви харесах за мен:

после обаче видях тези

Тъкмо се засилих да купувам, харесах още няколко модела, отделно се колебая между кафяво и бордо, та сега съм в размисли Simple Smile
Скрит текст:

Като информация - и Тамарис са пуснали модел, подобен на последните

Само показвам. Не питам за съвет, че няма как да знаете всички неизвестни на задачката, които аз знам, но е дълго да ги напиша

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 23:47 от Sweta

# 141
Харесват ми кафявите (вторaта снимка) и бордо( седналата мацка).

# 142
В петък и аз загледах кафявите сникърси на една колежка и се запитах трябват ли ми! И аз като Деси харесах  (за мен) вторите и тези в бордо, но съм се убедила, че докато не пробвам и не усетя и подметки и ръбове и как ми стоят панталоните/дънките с конкретния чифт да не казвам голяма дума. На картинка и на колежка почти всичко може да изглежда прилично!

Ще ви изчета по-късно, че имахме леко истерични 3 дни покрай Хелоуин, партита и деца, които си мислят, че са вече големи. Първородната се завърна от нац. олимпиада със индивидуален бронзов медал и отборно сребро, както и с пикантната информация, че по високи и готини пичове от тези в Колорадо няма (всичките скиори), а южняците били толкова любезни, че се бутали кой да и държи вратата отворена или да и помогне с раницата. "Нашенците" (разбирайте ам. североизток) изглеждали направо груби и недодялани в сравнение с тях Grinning Добре се посмяхме докато ги имитираше с дадените акценти! После се направи на ангелче в бяло, че да се откроява сред всички вампири и замина на парти на 90 км на запад, американщина, ей!

Популярни чанти на Toteme - много шведски, много тренди.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 16:41 от Agent Provocateur

# 143
Диа, какво стана с Пумата?
Бива ли я?

Ни едни от показаните от Света сникърси не ми харесват. А и с тия подметки жените ходят странно.

# 144
  • София
Аз съм за бордо сникърсите. По различнен и не толкова масов цвят.

Агент браво на момичето ти. Много да се гордееш с нея. Хем красива, хем умна.

# 145
  • Русе
Света и в кафяво и в бордо, каквото и да харесаш все ще е добре.
По въпроса за реалните магазини, харесвам ги и искам да ги има, въпреки че и аз започнах доста да пазарувам онлайн, но главно обувки. За дрехи все ми се струва, че няма да подбера правилно размера.
Днес съм в кафяво и зелено

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 13:13 от *sve*

# 146
  • Велико Търново
Све, страхотна си!
Ал, за мен са чантите, америанската студентка да си купува от там.
В дилема съм, много ми харесва велурената, но се притеснявам дали ще я опазя.
Тръгвам към спининг и като се върна ще поръчвам.

mtz, добре сте дошли!Страхотна си!
момето, чудесна си, аз нямам крака вече за такива обувки.В събота ще е изпитание на волята.

# 147
Диа, какво стана с Пумата?
Бива ли я?
Ми не я взех, довечера взимам и ще я снимам.
Пуловера е ужасно дебел (по моите критерии) все едно е двоен! И ми е като краден - голям. Връща се. И изобщо е ужасен! Laughing

# 148
Даже и не ни го показа...!

# 149
Све, влюбих се в полата ти 💜
Цялостно цветово си супер
с Angela ме вдъхновявате да си купя чанта в такъв цвят.

Siska, красива е велурената.
Защо да не я опазиш?
виж на госпожици велурена не бих подарила, но за майките им мисля е много ок.

ДиаМиа, пуловера ми се видя ужасен от самото начало 😘
Чакам за пумите 🙂

Общи условия

Активация на акаунт