Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 247
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 150
Све, досега няма нещо, с което да си се показала и да не ми харесва.

# 151
Даже и не ни го показа...!
Помислих си го, но просто не си струва. Опакован е. Заминава си заедно с ботите, които са хубави, но много трудно се обуват.
Туниката е чудесна и остана.
Скрит текст:

# 152
Агентче, чак сега ми излезе
постът ти- браво на детето и страхотни чанти.

# 153
А на мен не ми излиза...
Какви са чантите?
Сърчицето ми тръпне за красиви чанти

# 154
Маратонките са цветът, който очаквах. Подметката е много интересна, не е тежка и е гъвкава. Малко е странно, че са без хастар, но застават добре на крака. Проблемът е, че са ми големи на дължина. Подходящи са за по-широко стъпало, на тясно ще хлапчат. Връщат се и си поръчвам по-малък размер.
Скрит текст:

# 155
Агент, браво на детето. И благодаря за съвета за крема от предходната тема. Ще си потърся да пробвам нещо. На Света и Све визиите видях и ми харесаха много. Сиска, всички чанти са красиви. Няма тук грешен избор, но аз също избягвам светлия велур и за обувки и за чанти и за дрехи. Имах страхотен сет в студентските си години - яке, чанта и боти, но бързо ги съсипах. То тогава толкова и пазех де.
Вдъхновена от светлата пола на Деси в предходната тема, онзи ден измъкнах една, която отлежава в гардероба. Нямах кураж за нейния хубав контраст, само до бледо розово го докарах с шала. Сега поръчах цветни чорапогащи, за да пробвам да я включа по-активно в гардероба си. Тревно зелено и бордо - имам боти и пуловери в този цвят и се надявам да се получи не толкова лелешка визия Grinning

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 22:13 от Хаши

# 156
  • София
Аз много харесах първите и последните сникъраи, показани от Света. Какъв е брандът?

# 157
Ооооо, Хаши, страхотно елегантно! Heart Eyes

# 158
Много благодаря за подробната информация Диа Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip
Харесват ми, щом подметката е гъвкава значи ще са удобни

# 159
Е как купувате обувки без хастар, според мен ще се обезформят за нула време.🤔 След работа минах в мола за лак за коса. Жмейки обаче Joy...има супер коледни пакети и комплекти - Ланком, Шисейдо и пр. На Шисейдо презентират нов флуид / Ал подобен на нашия лилавия /, страхотен, пробвах го, ухае чудно, с околоочен и крем. Глидам аз цените и викам бре големи намаления, а то в евро! Joy
Поздравления за малката Агентка! За мъжете в Колорадо, на нейното мнение съм.😉 В Денвър някакви костюмари, високи и симпатични свиреха по улиците на пиано, много се впечатлих. А пък и ако са скиори...от Rocky Mountain. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 19:14 от mimi.7299

# 160
Няма, те вървят като чорап по крака. Наистина лепват добре. На петата са подсилени, както и на пръстите. Отстрани хастар, какъвто слагат на маратонки, само би придал обем. Изненадана съм колко добре са ушити, за да застават така. Честно, нямах големи надежди!

# 161
Хайде стига, дами. Не ни отива да се разправяме, не и в тази тема. Предния път по тази причина ми се отщя да участвам, лоша беше станала атмосферата. Вижте какво получих днес. Не знам вие как сте, но за мен това е най-близкото до стилето, което мога да понеса. Тази марка прави обувки все едно за моето краче, винаги си харесвам по нещо, а и цените ме изкушават.
Кажете също обхваща ли ви вече желание да украсявате коледно дома си? Какъв цвят ще са елхите? Там има ли тренд Simple Smile

# 162
  • Sofia
Коя е марката, Хаши?

Аз се любувам на това творение на YSL. Ако някога обуя такива,  ще ми трябват кавалери  да ме държат от двете страни да не падна.

# 163
Оооо, Карен, къде отиде ти Simple Smile Двама няма да стигнат май Grinning. Lasocki е марката - съвършено непретенциозна. Но за мен са наистина удобни. Правят моделчета с широка предна част, които никъде не притискат. Естествена кожа са, не се драскат и деформират лесно.

# 164
Хаши и аз бих изпробвала нещо на марката. Щом правят по широчки отпред! И са красиви...
Елха май няма да правя, нямам сили вече, но мъжа ми е извадил светещите топки..
Като в махалата сме! 🤣

Общи условия

Активация на акаунт