Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 16 664
  • 264
  •   26
Отговори
# 30
Анджи, много ми хареса! Two Hearts А с каква чанта си към този аутфит?
Блазя ви, че можете да ходите по ризи и рокли само. Аз вчера бях с палто - междусезонно, но все пак.

# 31
Анджи, и този път прекрасно съчетание на  дрехите, обувки, аксесоари.Освен, че изглеждаш добре, за което отново приеми поздрави- за волята и постоянството.

# 32
Анджииии, уникална и толкова вталена! 😍
Партито на малката е било страхотно. Англичаните казали, че това е the best костюмът на вечерта. А канарците, че много добре е пресъздала Сряда, но че тря0ва да гледа по мрачно! А то моето момиче слънчево...! 🥰

# 33
  • тук-там
Анджи, стил и красота! Браво, момиче!
Обожавам да обикалям малки италиански нишови бутици. Дано не изчезнат!
В Сърбия също 25 градуса. А вчера във Венето беше доста по-студено.

# 34
Адаш, видях детето - чудесна е, красавица! Да ви е здрава и много щастлива! Не помня дали ти писах колко ми харесва коженото ти яке - супер ти седи!
Анжи, стил и прелест, а косата направо буди истинско възхищение в мен, аз все още съм с 90% от времето вързана.
Сиска мернах в старата тема и много ми хареса с вталеното сако.
Преди детето много обичах физическите магазини и да пообиколя след работа. С Ковида и детето нещата за мен са различни и нямам никакво време за това. Почти всичко поръчвам - от храна, до якета и обувки. Но при мен си има причина, не мога да кажа от сега как ще бъде, когато причината порасне и няма да има нужда от мен.

По отношение на физическите магазини, в редките случаи, когато ми се е налагало да влизам, забелязах оскъден избор в сравнение с онлайн асортимента на съща марка.
За черния петък сякаш не искам нищо. Ще трябва да купувам зимни гуми за колата и там ще ми заминат финансите този месец.

# 35
Благодаря за темата, Ал!

Силно се надявам физическите магазини да не изчезнат. Обичам да пазарувам в такива, пък било то и не винаги да ползвам пробните им. Таман се връщам от Зара. Видях на Ани сакато, но си тръгнах без него. Едно на ръка, че не е за моята фигура, второ други неща ме мпечатлиха повече, та не си тръгнах капО.

Анджи, великолепна си! Heart Eyes

ПП. За черен петък нищо специално не съм планирала. Аз съм от тези, които трудно си харесват нещо и попадна ли на такова- купувам на момента.
Иначе, от известно време ми се искат нови високи велурени ботуши на не много висок четвъртит ток. Това ми е нещото, което искам да си купя този месец.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 16:15 от TuЛи

# 36
  • Mediterraneo
Днес за разходка с приятелка

И с нов( за мен) Рейбан, намерен в басейн заедно с калъфа им Simple Smile
,

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 10:23 от Тарталета

# 37
Тарти, еййййц! Heart Eyes
На мен за втори път снощи ми връщат Рей Бана, забравен в заведение...добре, че целия град ме познава! 🤣🤣🤣

# 38
  • тук-там
Тарта, и дългата коса ти отива!

# 39
  • Sofia
Моите момчета последните години не искат да ги рисувам за хелоуин, а на мен ми беше приятно.

От намаленията връщам тази чанта, на живо е кафеникаво бордо, на мен ми трябва рубинено.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 19:35 от Karen

# 40
Анджи, стил и класа 😍
Хаши, почти всичко съм ползвала- от серията за хидратация, през серума за скалп  / много приятно охлажда и прави обем / до кератиновите шампоан и маска / кафевите /, които са много як протеин . Маслото също е много приятно като аромат и подхранващо. Аромата на цялата козметика е силничък, но аз нямам против- обожавам ароматите…..

# 41
  • София
Благодаря на Ал за новата тема!
Аз харесвам физическите магазини заради принципа “ръка да пипне”. Разбира се онлайн пазаруването си има своите предимства и мисля, че ще има все по-голям дял в бъдеще.
За черния петък планирам да си попълня козметика, но ако някоя чанта ме изкуши вероятно ще се поддам. При мен има голяма неприязън към висенето на опашки пред куриерските офиси в този период на годината и това ме спира от необмислени спонтанни покупки.

Анджи е прекрасна, браво, момиче:hibiscus:
Рокси и Тарти също чудесни!

Успешен и усмихнат да ви е ноември, дами!

# 42
Оооо Карън жестоки са. Тоз синеокият ли щеше да го даваш на нас! 😊😉 Чантата я имам в черно, и аз исках червената, добре че каза да не съжалявам! На снимката е супер!

# 43
  • Sofia
Той, но това са бели лещи Joy
Нещо не ми излизат постове, върнах се назад да видя Анджи и Тарти. Чудесни сте, момичета!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 17:51 от Karen

# 44
  • София
И аз едно време рисувах каката. Малкия лонгур не иска да го рисувам. Само един път бяхме излязли заедно като герои от Игра на калмари - той беше като играч с зелен анцунг, аз като пазач с червен анцунг и маска.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:04 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт