Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 175
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 90
Дъщерята ми прати линк към последните маратонки показани от ДиаМиа, били точно за мен. Сега разсъждавам 😃
Чакай да ги взема довечера, да ти кажа стават ли за нещо, защото ми се струва, че нямат никаква подплата отвътре и са само на кожа. И може би подметката ще е тежка.

# 91
Бомболино, много са готини, въпреки, че балерини не нося.

# 92
Да, тези са
Ултра удобни, аз нали съм от ходещите по 3 - 3.5 км сутрин и с тях фъркам.
Много са ти хубави мокасините Мими, модела е точно като показания от Мариетка Heart
На ток си е друга работа

Бомболино, пантофките на снимка са много фенси.
Каква е подметката? Гьон или гума?

ДиаМиа, нямат хастар от това което успявам да видя.
Ще чакам да кажеш, бих ги взела заради цвета и че ще паснат на цветната чанта.
Важно ми е подметката да се огъва и да не е тежка.

И на мен сиво с бордо много ми харесва  Heart
Има една мекота в комбинацията.
Така е и бордо плюс светло синьо в моите очи. Утре така ще се облека

# 93
  • Виена
Подметката е синтетика. Има го модела и на ток.
https://www.reqins.fr/ballerines/2773-40059-ballerines-a-talons- … couleur-animalier
Утре ще навестя аз френското магазинче.

# 94
# 95
  • София
Здравейте,
Малко със закъснение,но да се разпиша и аз в новата тема.
Добре дошли на всички нови пораснали момичета!
Имам афинитет към реалните магазини.Определено искам да видя,пипна и премеря.Онлайн пазарувам рядко.Не е моето да се занимавам с получаване и връщане.В магазин мога да премеря различни размери на една и съща дреха,различни размери на едни и същи обувки,ако преценя,че е необходимо.А и чисто по женски понякога обикалянето по магазини ми действа като терапия.
Имам предпочитани магазини и там почти винаги намирам нещо подходящо за моя вкус и фигура.
Не вярвам,че физическите магазини ще отстъпят изцяло място си на онлайн пазаруването.
И да се похваля сдобих се с желана чанта.Не е кой знае какво,но предвид,че е изчерпана навсякъде,за мен е радост.Макар да бяха дадени размерите и,може да ми е малка.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 13:45 от Ali97

# 96
  • В морето
Сетих се, че пропуснах да отбележа страхотния избор на Al Georgieva за корица на новата тема - великолепна снимка, наистина! За какво събитие са събрали всички тези дами?

Ali97 - честита нова чанта, прекрасна е!

# 97
Taffta, много мило че отбеляза Kissing Heart
Две седмици четох с огромно удоволствие "Панаир на суетата" и реших да взема за корица на темата точно тази снимка на Ани Лейбовиц за Vanity Fair.
Защо точно тази?
Защото фотографката решава да покаже всичките тези страхотни актриси такива каквито са.
А и са в черно, любимият ми цвят Heart

Ето https://www.businessinsider.com/vanity-fair-2016-hollywood-issue-2016-2

Ali97, честита чанта!
Модела е ултра практичен, стои много добре и става и за вечерно събитие ако окъснееш и нямаш време да се прибираш и сменяш чанти

# 98
  • Burgas, Bulgaria
Тафта, мисля, че Ал го е направила в памет на Даян Кийтън, тук тя е сред актрисите Джейн Фонда, Кейт Бланшет, Дженифър Луорънс, Виола Дейвис, Шарлот Рамплинг, Бри Ларсон, Рейчъл Уайз, Лупита Нионго, Алисия Викандер, Гугу Мбатха-Роу, Хелън Мирън и Сирша Ронан, които са едни от най-влиятелните жени в Холивуд за специалното издание на списание "Vanity Fair" преди около девет години. Фотосесията е на фотографката Ани Лейбовиц, а актрисите позират в черно официално облекло за корицата на списанието. Heart Ал, писали сме едновременно. HeartHeartHeart

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 15:08 от kolevaangela

# 99
Анджела Kissing Heart
писахме едновременно.

# 100
Дами, винаги се възхищавам на познанията ви за мода, актриси, актуално и т.н.

# 101
  • В морето
Благодаря, момичета! За Даян Кийтън не знаех, стана ми мъчно като прочетох...

# 102
Дами, винаги се възхищавам на познанията ви за мода, актриси, актуално и т.н.
Ал и Анджи са неповторими в това отношение... Тафта и аз не знаех за Кийтън!
Али, чантата е великолепна!

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 19:40 от mimi.7299

# 103
  • Велико Търново
След като здравия разум взе превес или по точно никоя не ме грабна толкова от YSL, че да съм на чанта и вода, харесах тази.
Давайте мнения, до утре е на чудна цена, която не застрашава ни брак, ни храна.Американката каза да я купувам за нея за Коледа, а тя щяла да се прави, че за първи път я вижда.
https://www.patriziapepe.com/bg/en/bags/style/handbags/new-busin … 70_L152_B768.html
https://www.patriziapepe.com/bg/en/bags/style/handbags/new-busin … 45_L162_B856.html

# 104
Взимай я, Ралф Лорена, жестока!

Общи условия

Активация на акаунт