Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 49 388
  • 651
  •   33
Отговори
# 630
Аз точно от това се притеснявам. Сякаш всичките рокли са за по-млади жени. Ровя и нищо не харесвам.
Мтз, аз не виждам какво те притеснява в трите рокли, в смисъл възраст - и трите са напълно подходящи за нашата възраст, също и за твоята структура. Според мен са ефектни, всяка от тях ще ти стои добре, на живо са по красиви от снимките в сайта /това го видях в снимките на Сиска/. Вчера ги разгледах и в сайта на РЛ, представени са и в движение, харесаха ми много!
https://www.ralphlauren.eu/bg/en/women/clothing/dresses-jumpsuit … 201/r/gold_silver

Добро утро, момичета!
Коментирахме тук чанти, велури и тази сутрин ето какво ми излезна като реклама:
https://demellierlondon.com/products/the-midi-miami-burgundy-sue … d=4b823e991&_ss=r
Дали за червените кецове ще си струва и дали имат черен петък този сайт, някой дали знае?
Mimy88, аз мисля, че си струва на кецовете да им купиш велурена чанта, само не виждам коя си избрала, линкът ме води към първа страница. И, да - ще имат намаление

Хаши, супер си и много ми хареса полата!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 14:56 от Sweta

# 631
Хайде и аз да дам мнение Simple Smile
От 3-те предложени за коментар единствено 3-тата виждам на МТЗ, но ми се щеше да е с цвета на първата, напреки на всеобщото мнение. Нискоконтрастна жена с нискоконтрастна рокля може да е изключително стилно съчетание (на прима виста ще дам за пример Кейт Бланшет), a съм останала с впечатлението, че малко по-хладни оттенъци и стоят по-добре. Може и да бъркам, никога не съм я виждала на живо все пак.
Скрит текст:

Предложенията на G&B ужасно ми харесаха, чак ме доядя, че на мен толкова романтични рокли не ми стоят!

Рязко сменям посоката с едно видео за връзване на връзките на Самба, доста приложимо.
https://www.instagram.com/reel/DQg-orUCaO0/?utm_source=ig_web_co … =NTc4MTIwNjQ2YQ==
Супер яко, мерси, Ели! Има версия и за моите Кампуси и изобщо много ми допаднаха идеите! Аз не обичам конвенционални връзки, независимо дали обувам кецове или хокейни кънки.

Mimy88 - чантите на Демелие са много хубави и с две ръце гласувам да се поглезиш, но не ги съчетавай с кецовете. Твърде съчетано, особено когато и чантата и обувките са цветови акцент не винаги е оптимална идея!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:17 от Agent Provocateur

# 632
Мими, да дам и аз моите пет стотинки или както биха казали тук, да сложа и аз горчица на хотдога. Чантата е много хубава, но не я виждам с кецове. Може би с подходяща връхна дреха ще събереш двата стила, но ми се вижда трудно. И по подобие на Агент смятам, че точно тази разцветка на велур ще дойде твърде много за повтаряне. Но ако държиш на чантата, със сигурност ще я вложиш в употреба с по-романтични визии.

# 633
  • Ямбол
Агент, абсолютно съм съгласна с теб в частта за роклята и цвета ѝ за mtz. А, и за предложенията на g&b - страхотни!
Това връзване и на моите адидаски ще се получи, мисля. Ще го пробвам като ми дойде музата и настроението.

# 634
Смятам като Агент и Света, роклите са за МТЗ.

# 635
Чантата на Адаша много ми хареса, чакай черния петък и взимай!!! Heart Eyes

# 636
Много благодаря, момичета! Ще се вслушам във всяка от вас, обещавам.

Света, ето тази, не знам защо не се показва:

Скрит текст:

# 637
О, да - сега видях и аз чантата.Heart Eyes
Кецовете са бургунди с леопардова шарка, ще стане идеално съчетание и оптимално за много комбинации. Позволява и  втори вариант - да я носиш като акцент с други обувки.  Много е хубава чантата- модел, цвят, материя, вземай я Мими!

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 17:26 от Sweta

# 638
Леле каква разкошна чанта Мими88 😍😍😍
Грабвай я

# 639
Чантата е страхотна.
Аз днес, отиваме на едно събитие.
Панталонът е тъмносин, пончото също, пуловерът е лилавото от обувките и чантата.

# 640
  • тук-там
Роклите от Г&Б са страхотни, но и аз като Агента не съм романтичен тип. По-скоро момчешки. Така че не са моите рокли.
Съгласна съм с Агент, че на дами като Кейт Бланшет им стоят повече студени отенъци. Но аз не съм този цветотип. С кафяви очи съм и това прави голяма разлика. Отиват ми топли цветове.
Благодаря на всички за мненията! Много сте ми полезни. Ако се харесам в третата рокля, с какви чепици да я съчетая?

# 641
ДХЗ, изглеждаш чудесно. А ботите ти откъде са?

# 642
Мацки да или не на едни barrel от reserved?

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 21:33 от MagniМ

# 643
  • София
Дай и фронтална снимка.
В полуанфас ми харесваш Магни.

# 644
Деси, на моя монитор виждам обувки, чанта, яке в червено, панталон, пончо в тъмно синьо и плуовер в лилаво. На втората снимка супер комбинация!

Ако се харесам в третата рокля, с какви чепици да я съчетая?
Мтз, според мен с черни лачени обувки и съответен клъч ще стане чудно!

Общи условия

Активация на акаунт