Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 297
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 305
Тафта, Джани Киарини имат много готини модели. Тоз клъч беше с размери на портфейл и недобра кожа...отписвам сайта, защото нямат адекватно описание на продукта! 😀
Мариета, много от червилата на Диор са с естествени масла и съставки,... а от аптекар знам, че точно те при някои хора правят алергии. Същата работа са и сериите на Нюкс.
Нискобюджетните козметики са още по зле, хвалят ги с трайност, блясък и т.н., а се оказват в съставава с яки химии, които освен, че правят на някои алергии са и вредни. Примерно червилата на Голдън Роуз, дъщеря ми винаги се изприщтва от тях.
Магни обици с винт на мен не са ми удобни за спане и винаги ги свалям, и аз като Сиси имам обеци от 25 години на ушите си, които не свалям никога, освен в редките случаи, когато трябва да съм със сребро или блестящи или когато ги давам на златаря да ми ги почисти 😀

# 1 306
И аз не свалям моите, Мими. От 20 години насам съм с втори чифт ( на първия загубих едната) класически халки. Но искам подарък, който да ми е спомен за следващите (ако ги имам) 20 години и това изключва всякакви дрехи, обувки, парфюми и подобни. Нямам ръце за повече пръстени ( тях също не свалям), гривни или колиета, затова мисля за обеци. Но на винт никога не съм носила, а халки с морганит няма за съжаление. А аз имам сантимент към този камък.
Диа, ще отида до магазина да видя с какъв винт са. И ще се възползвам от съвета ти.

# 1 307
Имам малки златни сърчица, подарък от Ричард докато бяхме гаджета, на винт, от сантимент ги слагам понякога / на 33 години са/, но задължително всяка вечер ги махам, страшно ми боде на ушите! Тъй, че внимателно подбирай винта, Диа има опит!🙂

# 1 308
  • Бургас/Пз
Магни, аз съм с три дупки на едното ухо и в повечето време и на трите съм с обеци с винт. Двете не ги свалям изобщо, на едната нося и други. Никога не са ми пречили.  Съвсем обикновени класически топчета са с класическо винтче

# 1 309
Аз също съм с 3 дупки на едното ухо и там имам обеци с малки камъчета, които са така от задната страна. (толкова успях да самоснимам)
Освен, че като са по дълги щифтовете ме убиват, ушите ми са тънки и всички щифтове са ми твърде дълги.
Скрит текст:

# 1 310
На мен винтът ми беше зарастнал неусетно в меката част на ухото и се наложи хирург да го отстрани.Оттогава не спя с обеци, а от няколко години по ред причини не мога да нося постоянно. Sad

Струва ми се, че обикновените закопчалки са най-удобни, ако няма да се свалят.

# 1 311
Магни, на мен също обеците с щифт са ми проблем нощем, бодат ме и трябва да ги свалям. Имам едни мънички халки на 25+, които хака и не успях да заменя за други.

# 1 312
  • В морето
MagniМ - избрала си прелестен чифт обеци! Heart

Аз не мога да спя с обеци, точно винтовете ми обиват, винаги свалям още като се прибера - обеци, часовник и ако съм сложила нещо на врата. Редувам 5-6 комплекта и няколко часовника, в зависимост от дрехите. Часовници много обичам, само класически нося.

Търся си такъв костюм, ако ви попадне нещо интересно дайте знак. И рокля за парти ще трябва да търся... но още нямам концепция.

# 1 313
За кратко си помислих за малки диамантчета на винт и да си пробия по още една дупка. Но реших че съм позакъсняла.
Не съм носила никога обеци различни от халки. Освен като дете - има ли друга древна като мен да помни треперушките.
Тези от снимката ги заглеждам от доста време и сякаш ми се иска промяна. А даже не съм сврака. Simple Smile
Благодаря за споделения опит, момичета.
Ще отида да ги видя и ще мисля още.
Тафта, точно затова нямам много бижута. Нямам време и желание да ги свалям, сменям и пр. Просто са върху мен постоянно. Освен всичко, ушите ми са много чувствителни и друго освен злато не мога да нося.
А така харесвам жена с подходяща бижутерия по нея.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:20 от MagniМ

# 1 314
Английското закопчаване и типът като на обецата ми с перлата от снимката, са най-удобни и практични, според моите разбирания. Но отново е важно обеците с английско закопчаване да не са с дълъг щифт.
Това не е добра изработка, тази е по-добра.
А това също е практично, защото се закопчава стабилно, удобно и по ухото като малка халкичка, но изглежда като обеца на винт
Скрит текст:

# 1 315
  • София
Не съм носила никога обеци различни от халки. Освен като дете - има ли друга древна като мен да помни треперушките.
Има, има Joy
Не съм имала такива, но ги помня толкова ярко.Като звездички потрепваха на чуждите уши.

# 1 316
На мен най-удобни са ми обиците, които от близо 26г нося.Рядко ги свалям, с винт са, но къси и не ми убиват.Мекото на ухото ми е малко и тъничко.
С английско закопчаване и халки не мога да спя.

# 1 317
Обеците са ми най, най любимия аксесоар. Ако трябва да избирам само един аксесоар - обеци е изборът ми. Имам най различни, често съчетавам с други бижута, но винаги махам всичко, когато се прибера в къщи. Навик ми е.

Тафта, подобни червени сака съм виждала в Манго.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 23:45 от Sweta

# 1 318
А, аз дори и треперушки имах... 🙂
И аз като Магни не обичам никак да сменям бижутата и като Света най си обичам обиците, всичко друго съм склонна да не нося. Въртя само пръстените, като винаги слагам само по един и халка. Вече и пръстени не ща нови! 🤣

# 1 319
Диа, основните ти обеци с перла, не са ли с френско закопчаване ( невежа съм признавам си), чувала съм че е много удобно. А тези от последната снимка са най-сигурни, но е истинска мъка докато ги закопчаеш. Сегашните ми са такива.

Общи условия

Активация на акаунт