Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 318
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 290
Tili, чакам да споделиш мнение и резултати след срещата:hibiscus:Heart Exl
За обувки може да погледнеш RAS. Марката е испанска, високо качество и много, много удобни. Произволни
https://www.yoox.com/uk/women/shoponline/ras_d?area=women&brand% … %5D=women&sortBy=

Не ми се получи парти- идеята. Топът не можах да го закочая:(

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 09:47 от Elirost

# 1 291
Еlirost, благодаря, ще потърся марката. 🤗
Ал, при цялата ми обсесия по НБ, не се виждам с такива, бидейки с тази рокля. Сега се сещам, че имах едни много яки сникърси, които може би добре биха се комбинирали, но стояха обувани веднъж и ги подарих на приятелка.

Ето затова кътам всичко като катерица!

# 1 292
  • Варна / UK
Привет, мацки Heart
Iherb имат намаление до края на месеца (то не остана) -20% на всичко без значение дали е под или над 50 USD поръчката - с код NOV25SUPP . Поръчах си серамиди (за пиене Life Extension, Skin Restoring Ceramides, 30 Liquid Vegetarian Capsules) - ще ги взимам след закуска. Обяснението на AI защо (да не се мъча да го пиша аз Grinning):
Скрит текст:
Серамидите са естествени липиди (мазнини) в кожата, които изграждат защитната бариера.
Когато с възрастта намалеят → кожата губи влага, изтънява, става суха и по-бързо се образуват бръчки.
Защо ще ги приемам като добавка:
- Възстановяват кожната бариера отвътре
- Повишават хидратацията и задържането на вода
- Намаляват чувството за сухота и чувствителност
- Подсилват еластичността и гладкостта на кожата
Резултатите:
Първи ефекти обикновено след 6–8 седмици – по-хидратирана, плътна и спокойна кожа.
Кога ще ги пия:
След закуска, заедно с Омега 3 – така се усвояват най-добре, защото са липиди.
Туй то - като ги започна - ще пиша за ефект. Между другото от хиалуроновата киселина вече виждам ефект.
Минах днес и през залата за тренировка.
Скрит текст:
Нали ме знаете, че до залата ходя като танцьорка на пилон Joy
Сега ще се глася за парти.

Мариетка, честит рожден ден на патеричка. Да си жива, здрава и много нови дестинации през следващата година ти пожелавам. И още рокли с етикетите в гардероба да намираш! Тази от РД ти стоеше чудно Heart Eyes

# 1 293
Ехеее, днес тишина в темата, защото бургазлиики сме на среща. Прекарахме си чудно, всички са прекрасни, а Анджи станала манекенка. 😍 Срази ме с вида си...! И понеже бяха порядъчно озарени отидохме до мола да се озаря и аз! Blush
Анджи ни зарадва с това:

Ал, стъклените пантофки ги нямам, чакам роклята да видим ще я бъде ли? Wink

# 1 294
Наде, изглеждаш чудесно! Много хубаво, че пишеш за добавките. Поднових приема на омега3, добре ме подсети. Колаген пия редовно - моя е с добавена в него хк и вц - това щях да ти казвам във връзка с предишен пост, няма проблем да се вземат едновременно изброените. Серамиди съм ползвала в крем, сега ще взема за пиене, но ще изчакам първо твоите отзиви.

Супер за срещата ви бургазлийки, и вие сте много готина група! Heart
Мими, с какво се озари!

Тили, на мен показаната роклята и лоуфърите ми изглежда много добро съчетание за повода и мястото на празнуване. Има някакъв елемент еклектика, но е напълно приемлив и ми харесва.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 00:42 от Sweta

# 1 295

Мими, с какво се озари!
Ми с Диор, Ани ми отсипа от нейния да го пробвам и така определихме цвета! 😉 Морската група сме топ! 😁

# 1 296
  • Бургас/Пз
Благадаря на Мими, Галето и Анджи за хубавия обяд. Страхотни момичета са.
Анджи наистина е преобразена. И й личи, че се чувства добре в кожата си.
Озарени бяхме и двете 😂 Тя с Шанел , аз с Диор. Различни продукти, но с еднакъв глоу озаряващ финиш 🤩 големи убавици.
С каквото и да се намаже човек, озаряването идва от вътре 🥰
А пък Мими и Галето, без да са намазани с нищо греят.
Мими, чакам отзиви от Диора дали ти е допаднал.
Ето това са двата продукта, за който го интересува.
https://prettyshop.bg/products/les-beiges-highlighting-fluid-0
https://douglas.bg/product/dior-forever-glow-star-filter-conf-81209

Да се похваля с едни обувки от черния петък Simple Smile .....

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 11:24 от ani_d

# 1 297
Чудни са обувките, Ани, честито, много ми харесаха!
И аутфита ти харесах, перфектно комбиниран и ти отива! Heart Eyes

# 1 298
Ани, много ми хареса, благодарение на теб взех един номер по светъл - 1, твоят ми идва по тъмен. Обувките ги видях на живо много са й хубави! И Ани станала още по фина! 🤩
И поредния ДиорАдикт, искам винаги да го имам!

# 1 299
  • Бургас/Пз
Ето, Мими, точно за това настоявах да ти отсипя да го пробваш, за да можеш да прецениш не само текстурата, но и цвета. Лятото като потъмнееш, ще можеш да използваш този по-тъмния. Прибирай го сега, нищо няма да му има след 6 месеца Simple Smile

Света, благодаря, носят ми се още късите поли в почивните дни 😀

# 1 300
Ето, Мими, точно за това настоявах да ти отсипя да го пробваш, за да можеш да прецениш не само текстурата, но и цвета. Лятото като потъмнееш, ще можеш да използваш този по-тъмния. Прибирай го сега, нищо няма да му има след 6 месеца Simple Smile
Хич няма да го чакам...още тез дни ще го измажа. И той си стои добре, просто 1 е още по за мен! Благодаря ти! Hug

# 1 301
  • В морето
Честити нови придобивки, момичета! Heart Eyes Хубави рокли, палтенца и обувки сте избрали. Носете с много удоволствие и показвайте снимки! Flowers Cherry Blossom

Мими, не отписвай Джани Киарини заради един клъч, всъщност са много качествени. Утре на светло ще ти снимам една чанта, още не съм я вадила този сезон, но е точно кожа и велур и тъкмо ме подсети за нея.

# 1 302
Бургазлийки прекрасни, защо не ни зарадвахте със снимка?
Щяхте да ми напълните сърцето и… очите.
Мацки, избирам си коледен подарък. Харесах си обеци. Обаче се чудя дали ще са ми удобни като халките, които нося от години. Да спя с тях и да не ги свалям по никакъв повод. Някоя с подобен модел да сподели моля! 🙏
Скрит текст:

# 1 303
Мими, завиждам! Аз си мисля че от нещо в Диор червилата правех алергичното подуване на устните
Утешавам се с YSL Wink

# 1 304
Мацки, избирам си коледен подарък. Харесах си обеци. Обаче се чудя дали ще са ми удобни като халките, които нося от години. Да спя с тях и да не ги свалям по никакъв повод. Някоя с подобен модел да сподели моля! 🙏
Скрит текст:
Магни, съветът ми е, за да не ти създават проблем обеците и за да не се налага да ги сваляш, защото отзад има вероятност винтът да те убива като спиш, да търсиш такъв тип винтчета.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт