Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 336
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 275

Разбира се Зара, не са единствените, много други търговци на дребно в света на модата работят на този принцип. В тази връзка една рокля от Мохито, която снощи ми попадна, подходяща за предстоящите празници /моделът  ми напомни роклята на РЛ, която обсъждахме тук/,  на много бюджетна цена /днес даже с намаление/, материята е основно вискоза. Показвам, ако на някои му хареса
Роклята я гледах и в Трендиол подобна, и аз я харесвам. 😃
После ще видя отде беше клъча... все едно, не е хубава хич наживо! Модиво може да е било... 😀. Тях ще зачеркна тогава!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:35 от mimi.7299

# 1 276
Да, роклята от Мохито е хубава, аз даже за теб си мислех когато я гледах Kissing Heart, защото синята сатенена, която показа последно, не е вечерна рокля, според мен.
Цитат
После ще видя отде беше клъча... все едно, не е хубава хич наживо! Модиво може да е било... 😀. Тях ще зачеркна тогава!
Не е от Мохито клъча, ама и цял  Модиво да зачеркваш за един клъч .., поне само конкретната марка Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:28 от Sweta

# 1 277
  • тук-там
Роклята от Мохито не мога да отворя в линка, но аз не харесвам марката. Много евтина на вид, а във физическите магазини се чувствам като в Илиенци.

# 1 278
Нищо не мога да кажа за конкретната рокля -  на живо не съм я виждала, не зная как изглежда.
Просто снощи разглеждах сайта, и ми се наби в очите приликата, разбира се не казвам, че е едно към едно и определено не е РЛ, но може да е точно както написах - вдъхновено от неговия модел предложение и качествено изпълнено /за второто не зная, ако я видя тогава ще мога да кажа/

Цитат
Роклята от Мохито не мога да отворя в линка, но аз не харесвам марката. Много евтина на вид, а във физическите магазини се чувствам като в Илиенци.
За магазинитe на  марката категорично нямам същото мнение, аз съм купувала от тях дрехи, изобщо не ми е Илиянци /не че някога съм стъпвала в Илиянци, представям си, като нарицателно за пазар/

Не зная защо линкът към роклята води към първа страница на сайта

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 02:03 от Sweta

# 1 279
  • тук-там
Моделите са съвсем различни по моему на двете рокли. Бтв, аз върнах РЛ роклята. Много яка материя и интересен модел. Стоеше ми добре, но както Агент предвиди - сливах се с нея.

# 1 280
За традиционното ни събиране на Коледа у приятели съм предвидила да съм с тази рокля.

Дайте акъл за обувки, моля. Сандали не са ми опция. Между другото- учудващо, но с лоуфъри не стои никак зле, но и не е съвсем “баш”. 🙃

Зара понякога избухват с много яки колекции, стига да има човек късмета да ги свАри. Отделно, не съм сигурна дали едновременно предлагат едни и същи неща в Бг и чужбина. Имам чувството (разбира се, не твърдя, че съм 10000 % права), че до нашите магазини нещата стигат идея по- късно.

Имам няколко имиджови консултации във времето, но всичките са били онлайн. Отдавна исках да си запиша такава тет- а- тет със стилист/ консултант и най- накрая си запазих час (преди 3 години също си бях запазила, но се тръшнах тежко болна почти през целия ми престой в Бг тогава и след това все оставаше на заден план). И във връзка с това кротувам откъм покупки тези дни, а и нищо, което да ме изкуши достатъчно не видях.  Освен една чанта, но модел и цвят, които дебна от доста време, изпадна ми супер изгодно и я взех.

Агент, прекрасна ти е Първородната! Я кажи, при вас този Roll of honour играе ли някаква роля, защото моята освен да си ги събира хартиените сертификати, а на нас- да ни пълнеха пощенската кутия с писма, за друго не са потрябвали. 🙄

Инак, “кравешкият” тренд ме кефи, палтенцето, което показа, много ми хареса. 😍
Загледах едни а- ла ъгсове в тази шарка, ако ги намалят, може и да си взема едни, ей така, за гъдела.

# 1 281
  • София
Аз завлякох една рокля от НМ, без да я пробвам, ама имаше намаление... Реално не е толкова къса, идва до към коляното.

# 1 282
Тили, много красива рокля! А с някакъв ботуш на ток и слим по крака?
Обезателно да разкажеш после подробно за стилистичната сесия!

Не, за гъдел на мама и тати стават Simple Smile

... купих 4 пуловера на милото, да отбележа Черния петък и ме чака пране за сгъване и Коледни декорации. Мрън! Как ме боли глава!

# 1 283
Мерси.
И аз мисля за ботуш, пък нека и да завра.
Инак- ясно, че роклята ми стои далеч от начина, от който е на модела. 🤪
За сесията- ще разкажа. Силно се впечатлих, след като видях промяната при близка приятелка. Винаги много ми е харесвало как се облича, подбира материи и съчетава цветове, а сега е направо неотразима.

# 1 284
Tyli.много ми хареса роклята,от къде е,би ли казала? Нито нося дълги рокли,нито има къде ,ама..да попитам..

# 1 285
От Заландо е, на NEXT.

# 1 286
Тили по добре обувки, за домашно парти у приятели комфортно ли ще ти е с ботуши. Или трабва някакви съвсем леки и паркетни да са...Лоуфъри спорид мен - не!
Света, синята рокля е сатен, модел тип виенски бал и с блестящи бижута и обувки смятам мога да се появя в ресторанта! Simple Smile Моя стил е и силно се надявам да ми стои добре! 😀
За обувки нещо такова си представям..

Има я и в червено, идеално за коледната нощ, на който му отива!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 00:04 от mimi.7299

# 1 287
Цитат
Света, синята рокля е сатен, модел тип виенски бал и с блестящи бижута и обувки смятам мога да се появя в ресторанта! Simple Smile Моя стил е и силно се надявам да ми стои добре! 😀
Мими, разбира се, че ще се появиш и още как! Права си напълно твои стил е, и аз още веднъж ти пожелавам - да ти застане роклята и да се харесаш с нея! Kissing Heart
И да покажеш!

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 16:00 от Sweta

# 1 288
Ако съм с ботуши, определено ще са "паркетни". Най- малкото, друг тип трудно ще пасне и на обстановката,  ина роклята. Важното е да са ми удобни и да стават за танци. Затова и не искам нещо на ток, сандали пък съвсем. Зная, че идеята за лоуфъри звучи безумно, но с ето този модел стои добре. Пак казвам- има го елемента на компромиса донякъде, но бива.

Ще го мисля. Много съм капризна стане ли дума за обувки. Едно на ръка, че трябва да са ми удобни- там компромиси вече не правя, второ- много трудно харесвам модели и все намирам кусури. За едната вечер само също отдавна спрях да купувам, така че няма да е просто "отбий номер", каквото и да избера трябва да ми хареса достатъчно, че да го нося и след това, както и да се впише в ежедневния ми стил и гардероб. Ще го мисля и като го измисля, ще споделя.

# 1 289
Мими, синята сатенена рокля е много парти стил и задължително да се покажеш 🙂
Кристалните обувки на Пепеляшка имаш ли ги?

Между роклята на Р.Лорън и Мохито не успях да открия прилика.

Чакам една ски колекция на любима марка.

Тили, като ще слагаш лоуфъри на роклята, защо не пробваш и с някои маратонки?
Не знам правилно ли си спомням, но НВ имаш доста 😘 та все едни ще паснат

Общи условия

Активация на акаунт