Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 340
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 260
Включих се в надпреварата на Зара...и
 си поръчах една умопомрачителна чанта, ха, ха...в тон с новия ми модерен стил 😄😄😄
Замислих се и за едно късо яке - цвят бяло вино, но съставът ме отказа, а старото ми пухенче от Зара вече е за боклука! 😉
Магни и на теб честито! 🙂
Сайтът ми скъса нервите, забива, не ме пуска да платя, ужас! Плиложението пък беше забило нацяло! 🤪
Днес върнах този клъч, в описанието пишеше стандартен размер и вижте какво дойде! 😁

Снимах го с гребена да си представите размера. Та...и Мохито вече са зачертани от списъка ми!

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 22:50 от mimi.7299

# 1 261
Цитат
И аз си поръчах една умопомрачителна чанта, ха, ха...в тон с новия ми модерен стил 😄😄😄
Simple Smile
Мими, дай да видим чантата. При намаления е така, сайта се претоварва
Моето яке не е намалено, утре ще отида в реала

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 23:35 от Sweta

# 1 262
Цитат
И аз си поръчах една умопомрачителна чанта, ха, ха...в тон с новия ми модерен стил 😄😄😄
Simple Smile
Мими, дай да видим чантата. При намаления е така сайта се претоварва
Моето яке не е намалено, утре ще отида в реала
Света, не знам дали изобщо ще я задържа, чакай да я намеря!
Ето я, ако на живо ми евтинее ще я върна

Якето е това

# 1 263
Мими, аз съм купувала много неща от Зара, без чанти и обувки.
Нищо не мога да кажа за качеството на чантите им, но моделът е много интересен. Напомня на модел, който съм виждала във Farfetch или MY /сега не се сещам на кой дизайнер/

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 13:19 от Sweta

# 1 264
  • Ямбол
Това яке май го гледах на живо в мола онзи ден, обаче нещо не ми хареса. Но аз и нищичко не харесах в Зара, Ризървд, Хм тогава. Обаче, ах, какви ризи имаше в Теодор и Андрюс 🫠. Очите ми останаха, мосюто пък сякаш напук нищо не хареса.
Поръчах затворена тоалетна на котката аз на промоция от черния петък 😁. И малко добавки от айхърб, има 25% отстъпка при поръча над 100 лв.

Мтз, всеки път започвам да хълцам като отворя линка с това яке на Масимо 🤣 (дано не се засегнеш, но цената му е умопомрачителна за мен).

“Новата” ми придобивка е тази риза:

Скрит текст:

И по-приличен вид

# 1 265
Мими, тази чанта изобщо не е твоята. Якето  си е точно за теб. И аз го загледах, но на моята бозава външност категорично не си го представям.
Това се надявам да ми свърши работа във ветровито и влажно ( каквато е зимата при мен) време.

И евентуално за Братислава и Виена - чернопетъчно подарих билети на ММ за рождения му ден февруари.

# 1 266
Магни, така е, не е моя стил, ама пък искам да се видя! 😀 Да, цвят шампанско и на мен не ми отива твърде, старото подобно е сиво, но с пух, доста време издържа! 😀 За февруари аз имам подарени билети за Рим, пу,пу, само да е живот и здраве! Hands Pray
Оооо, ризата е страхотна Майолке! Мечката на МД все пак е естествен косъм, та цената си отговаря!

# 1 267
  • тук-там
МД мечката е естествена агнешка кожа двустранно. Това си има цена. Пуснах го, защото е намалено и илюстрира моята представа за такъв тип дреха.

# 1 268
Много е хубаво Дафнето, Адаш! А чантата до гребена наистина не е за теб, добре си я върнала. Да кажеш как е тази на Зара, аз също не съм имала никога аксесоари от тях.
mtz, мечката на МД е уникална! Отворих я, помечтах и затворих, че ще съм на вода до Великден, ако прегреша с нея.
Магни, такова яке имам светло - топли прилично, миналата зима основно него носих като водех детето до градината и обратно, обелиха му се циповете и вече не е за пред хора, ама поне 1 сезон издържа. Понеже е и светло честичко го перях, може и затова да съм го съсипала.
Майолка, красива риза! А и аз загледах Теодор миналата седмица, ама ММ е прекалено стиснат за себе си и не пожела да влезнем.

# 1 269
Честити нови придобивки дами!
Светлото яке с козинка ми харесва много, Мими88, чакам да се покажеш.

и Магни с ботите я чакам 😘

Мими, с Дафне-то си много хубава 💚 Това зелено ти стои супер.

С една чанта на Зара имам опит - ципа се развали, иначе като модел беше много сладурска

# 1 270
Мими, с Дафне-то си много хубава 💚 Това зелено ти стои супер.
С една чанта на Зара имам опит - ципа се развали, иначе като модел беше много сладурска
Реално цветът е много по готин, искращо тюркоазено, показвала съм ви го на светлина! А материята е невероятна... За чантата съм също много скептична, на картинка на Зара нещата изглеждат много добре, но реално...спазвате ли правилото тъмен етикет при зара с тъмен надпис е знак за високо качество на продукта. Останалите са в повечето случаи фейк и реалните им цени трябва да са като на намаленията от вчера!
https://www.instagram.com/reel/DRK29f6DJD7/
Клъча на GIANNI CHIARINI на снимката изглеждаше много сладък, на живо пълен боклук, въпреки, че е естествена кожа!

# 1 271
  • София
От време на време минавам в Зарата на Парадайз. Като общо впечатление - дрехи с не особено високо качество, но за сметка на това може би най-високите цени от всички ритейлъри.
Като общо, тази година ритейлърите са се стиснали яко за намаленията. Демек - до сега трябваше да са ги пуснали и то яко, а то по една закачалка на 20 процента едвам има.

# 1 272
Аз това правило за етикетите тук го научих, взела съм на детето едно яке с черен етикет и черен надпис(по случайност), ще видя как ще бъде след края на сезона.

# 1 273
Zara и групата Inditex са на първо място в света в търговията на дребно в света на модата /понякога слизат на второ/. Голяма корпорация, имат хиляди магазини по цял свят, милиарди приходи от продажби. Така че не се заблуждавайте, могат да си позволят големи намаления, не защото артикулите са некачествени, а защото в големите вериги важат съвсем други правила /донякъде съм запозната, макар и не в света на модата/. Купуват на други цени, ползват различен размер отстъпки в сравнение с по малките вериги, да не говорим за обикновен търговец и т.н. и т.н  и още много. В момента намалението им e до 50% , като най много артикули са с 40% /много добро бих казала/.

Това го пиша само за обща информация, никого не убеждавам да купува или да не купува от групата - личен избор е, и без това магазините им са пълни с народ.

Що се отнася до моделите на артикулите, които предлагат в магазините си - разковничето на големия успех на Зара, принципът им е - да довеждат новите модни тенденции от света на висшата мода - веднага и бързо, на достъпни цени, до средния потребител.

Като личен опит  - аз нямам оплаквания от качеството на дрехи, които съм купувала от тях, второ - от както се помня следя, харесвам тренда в модата. Естествено не винаги и за всичко мога да пазарувам директно от световните дизайнерите, които го налагат и Зара е чудесна алтернатива за мен.  

Разбира се Зара, не са единствените, много други търговци на дребно в света на модата работят на този принцип. В тази връзка една рокля от Мохито, която снощи ми попадна, подходяща за предстоящите празници /моделът  ми напомни роклята на РЛ, която обсъждахме тук/,  на много бюджетна цена /днес даже с намаление/, материята е основно вискоза. Показвам, ако на някои му хареса

https://www.mohito.com/bg/bg/blestyashta-midi-roklya-005gf-59x

Цитат
Днес върнах този клъч, в описанието пишеше стандартен размер и вижте какво дойде! 😁
Скрит текст:
Та...и Мохито вече са зачертани от списъка ми!
Мими, сигурна ли си, че клъчът е от Мохито -  те предлагат само собствената си марка, за  GIANNI CHIARINI чувам за първи път.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 16:18 от Sweta

# 1 274
Зара имат нелоши изпълнения, но откакто установих, че цените им в Германия са +10 евро за всеки артикул сравнено с Испания пазарувам доста рядко от тях. Ако взема един артикул, ок 10 евро не е голяма разлика, но за повече неща сумата бързо набъбва. Същата ценова политика има и Манго. Нямам идея как е в България, щях да моля приятелка да сравнява, когато ми направи впечатление, но съм забравила.

Общи условия

Активация на акаунт