Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Ноември 25

• 114 269
  • 1 377
  •   1
Отговори
# 1 320
Не, Магни, не знам как точно се казва тяхното закопчаване. Аз знам това като "френско". Второто френско ме убива, първото е удачно, но не е много стабилно, ако не е стегнато лостчето на подвижната част.
Скрит текст:
Всъщност, ето какво казват за видовете закопчаване
https://bizhuta-eshop.bg/sdrzanie/28-vidove-zakopchavane-za-obetsi
А тук точно на моята обеца е определено като френско, така че и аз научавам някои неща едва сега
https://podaracionline.com/pages-24-vidove-zakopchavane-na-obeci

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 00:17 от DiaMia

# 1 321
Бургазлийки са страхотни ❤️
Все сте си озарени - и с Диор/Шанел/Герлен/т.н., и без Диор/т.н./т.н

Магни, красиви са много 👑
Много харесвам такива класически модели.

Загледах един гащеризон на Стилна жена за едно от коледните партита

този с гръцкото деколте ми допада най-много, но ме притеснява, че няма да ми стои деколтето.
Някой виждал ли ги е?

И се оглеждам за елегантен дълъг тъмен елек за върху костюм, последните ми сака са с по-изсилени рамена и не са ми удобни с палто отгоре.

Мими, чакам да видя кристалните обувки 👑

# 1 322
  • Бургас
Благодаря за чудесното преживяване, момичета, за жеста на Анджи!  Познавах на живо само Мими, но сякаш се познавахме от години. Ходих снощи до Кико, но озарителят бил от лятна колекция. Сега трябва да търся друг вариант, защото и на мен ми харесаха лицата на Анджи и Ани. 

Относно обеците, аз нося една на втората дупка на винт, но съм сложила силиконов, който подменям периодично, защото особено лятото от морето много се захабява и втвърдява. Въпреки това ми убива понякога и периодично трябва да се почиства обицата и ухото. Но и аз не обичам да си сменям често и да свалям.

# 1 323
  • Бургас/Пз
Благодаря за чудесното преживяване, момичета, за жеста на Анджи!  Познавах на живо само Мими, но сякаш се познавахме от години. Ходих снощи до Кико, но озарителят бил от лятна колекция. Сега трябва да търся друг вариант, защото и на мен ми харесаха лицата на Анджи и Ани. 
Гале, потърси този

# 1 324
  • София
Блестящите тониращи продукти не ви ли подчертават бръчиците? При мен да, затова от известно време ги избягвам.

# 1 325
Включвам се по любимата ми тема обиците, докато пия първото неделно кафе Blush

Треперушките ги помня много добре, в детството си носих дълго такива, много си ги харесвах.

Аз също не мога да нося друго освен злато, и то добра проба, от всичко друго ми се възпаляват ушите след първите няколко часа.

Най-удобни за постоянно носене са обици с английско закопчаване, също и са най- стабилни. Обици с винтчета отдавна не използвам, защото са неудобни и лесно се отвинтват и падат.

От рождения ми ден насам съм постоянно с тези обици, които макар и сравнително големи са много удобни и за спане, а закопчаването е супер стабилно и удобно за ухото:

След малко се приготвям за 10 км горско бягане покрай езерото, макар и времето да не е много приветливо днес. В петък и събота беше пак студено, но грееше ярко слънце, което правеше тренировката много приятна.Blush

# 1 326
Блестящите тониращи продукти не ви ли подчертават бръчиците? При мен да, затова от известно време ги избягвам.
Аз до сега съм имала само тези перли, почти без цвят, по принцип не обичам нищо на лицето си освен крем, но като разнося тонирания ще споделя. Няма да го ползвам всеки ден.

Да споделя, поръчах още един комплект сатенени калъфи за друг спален комплект от Silkland, на Нотино са по добри! 😀

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 11:30 от mimi.7299

# 1 327
  • Бургас
Скрит текст:
Гале, потърси този

Съвсем изключих за Катрис да погледна. Не съм ходила отдавна в Лили в мола, ако има все още Никс може и там да погледна.
Иначе момичето ми каза в сайта да видя на Кико, но как да поръчам без да видя, щом имат цвят. Имаше много интересен , празничен озарител с частички от зимната колекция и балсам с блестящи частички за устни, и двете сребристи, без цвят.

https://www.kikocosmetics.com/en-bg/p/snow-kissed-holiday-icy-sh … ighlighter-48984/
https://www.kikocosmetics.com/en-bg/p/snow-kissed-holiday-crysta … olid-lip-o-48965/

# 1 328
Здравейте на всички. Много теми сте отворили и супер, че се срещате и на живо!
Да питам и аз нещо. Имам една пола от хубава вълна, full circle. Много я харесвам, но ми е много трудна за комбиниране, обикновено с поло и ботуши/кубинки я нося. А искам малко да разчупя.  Ей-така пробвах, ама не ми харесва нещо. Ще дадете ли идеи?

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 13:04 от 37°C ON

# 1 329
Гал, на площада в Лилито са много мили момичетата. Провери там, имат и тестери на нещата. Дъщеря ми ползва озарителя на Катрис и го харесва много!
37 C, защо не пробваш с ботуш, полата е с вълна и е напълно подходящо! Ааа извинявам се, ти си писала с ботуш. Тез обувки много нежни и тънки за вълнена пола, с ниски лоуфъри ще е готино според мен! 🙂

# 1 330
така изглежда сладурско и момичешки.
дали ти отива? - много зависи от лицето ти.
Примерно Майолка я виждам така, себе си не

# 1 331
Преди малко ги намерих в кутия. Забравени и никога не са обувани. Виждам ги с пола, но ако тя е същият цвят (като обувките) какъв трябва да е чорапогащника, така че да не реже крака и да не е грозно? А ако ги сложа на черна пола? И въобще да им давам ли шанс или пак да ги "забравя" в кутията?

# 1 332
  • Ямбол
На мен ми се струва добра комбинацията, със сникърси/кецове също ще е ок, за по-рокаджийска визия. Цветен чорапогащник, мериджейнки, оксфордки, тениска също са ок. Ризата е разкош, полата - двоен!

# 1 333
На мен ми се струва добра комбинацията, със сникърси/кецове също ще е ок, за по-рокаджийска визия. Цветен чорапогащник, мериджейнки, оксфордки, тениска също са ок. Ризата е разкош, полата - двоен!
О, да и оксфордки ще е гот! 😀

# 1 334
Mariat, една млада, ама много млада колежка дойде с подобни боти и беше загащила вътре едни барел вълнени панталони.
Да ти кажа - много ми хареса и ме вдъхнови детето и аз така да ходя в мърлявите и мокри дни

Общи условия

Активация на акаунт