Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 792
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Ние сутринта дружно си изчистихме кочинката. После заведох голямата на маникюр. Тъй като и беше за първи път много се вълнуваше. През това време с малката бяхме да вземем адвент календари за Коледа.И сега готвя трета манджа -за вторник. Да идва понеделник,малко да си почина Simple Smile

# 46
  • при моите деца .....
Привет!
Мина рожденият ден на Митко.
Първо удряха с възглавници едно момиче (плака), после 2 момчета се сбиха (замеряха с топки), Митко се разплака, че му провалят партито.... толкова обидни думи чух.... а съм стояла непрестанно при тях.... (2 по-палави деца, да не използвам по-силни думи и ситуацията беше неовладяема на моменти). Най-дългите 2 часа в живота ми. После благодарих на родителите, извинявах се, ако има нещо.... Изморена съм.... Не могат ли да се забавляват без да се обиждат, делят на лагери?....
Като заведох Митето на шах дори се разплаках. Той беше тъжен, но след шаха заключи, че и следващатапгодина иска парти, но само 7 деца 🤣
Оплаках се...
Като мазохист - утре ще вода 5 деца на поход 😁
Сега си сипах чаша вино, но и то не върви 🤣
Лека вечер!

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 20:27 от * Боби *

# 47
Оох Боби, и на нашето парти имаше изцепки. Първо малките се качиха на етажа в къщата, да си играят. След малко се измъкнаха всички, остана Синеочка и приятелката й. 🙄 Те не бяха дошли да рожден ден, а да играят на компютъра. После пък едно момче, което постоянно я обижда и тормози и което е от компанията, но умишлено не беше поканено, се обади и стана драма. Сега едната майка обидена на всички, друга се покри, явно се сърди и тя... Абе пишман станах! Да не бях се занимавала изобщо. 🤯 Това вече не са деца! Агресия, обиди, лигавщина, никакъв респект към никого. Страшно е! Догодина мисля един уикенд семейно тримата и това ще е. Никакви партита и дечурлига! 😤
Дано да се отракат тез нашите кротки деца, че ще патят. 😣

# 48
Девойки, плашите ме като ви чета. Не сме имали такива преживявания сякаш, но и никога не сме канили конфликтни деца. Тя Монката от малка ги игнорира.
В училище имаше период на пререкания с такива, много се радвам че в сегашния ѝ клас децата са разкошни.

Направих втора доза туршия, че първата свърши, обаче нещо я пресолих . Питах майка какво да я правя, кара ме да добавям още продукти, ама на мен съдът ми е не толкова голям, няма да мога да бъркам. Ако изхвърля част от маринатата и добавя само вода, ще стане ли според вас, или ще я разваля?

Румка, парите избра детето, меркантилно поколение, ей;)

# 49
  • при моите деца .....
Тути, и аз съм правила на Марти всяка година...
Още пазя сценария от 10-ия й рожден ден - у свекървата. Имам цяла фотосесия, беше на фризьор....
Толкова танци, игри, повече деца, в една стая....
Митето си ги избра....
Явно осъзна... като изброи за следващата година, поизключи някои....
Малко снимки от 2014

Марти и двете дъщери на Тони - много любима моя снимка ❤️

# 50
Тути, права е майка ти. Сложи малко зеле.
Децата наистина са много агресивни. Но има много родители, които не обръщат внимание на емоциите на децата си.

# 51
  • Бургас
Боби, прекрасни снимки!
Много хубави деца!

За съжаление и аз имам наблюдения, че децата са много арогантни, агресивни и лоши!
Пред терасите ми има детска площадка и беседка! Събират се от майки с бебета до големи тийнове. Няма да ви казвам, какви неща чувам от площадката!  И лошото е,че не е само от децата! Но и от родителите!
Това, хората тотално сме откачили и психясали!
Не ми се говори!

Мисля само за ядене, имам голям апетит и това не е ок. Отдавам го на две неща - или лекарствата или организма ми! Ужасно е!

# 52
Румка, парите избра детето, меркантилно поколение, ей;)

Просто се развива правилно, в крак с новото време 🤗 Да я поздравиш.

Не помня и аз такива изцепки по р. дни. Сигурно пак е имало пререкания, ама явно са били в по-нормални граници 🤔

Нашите обаче ги беляза ковида. Интровертност, асоциалност.
Абе, който се колебае да учи психология. Ще има нужда от много специалисти след време ...

Пп: Боби, прекрасни деца 🤗

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 21:44 от rummi_pl

# 53
  • София
Боби, Ени, съжалявам за неприятните емоции, които сте имали.
Има кошмарни деца, факт. И родители. Моля се един ден Гоги да попадне в някаква нормална среда, със свестни деца. Дано...
Прибрахме се, извъртях една пералня, минах през банята и вече съм в леглото.
Не съм много изморена, та ще си търся да зяпам филм.

Спокойна нощ!

# 54
  • София
За съжаление неприятни ситуации с децата, но точно те им помагат да станат стойностни хора, ако не се поддадат на същото поведение.
И ние имахме подобна ситуация преди години с “най-добър” приятел. Наложи се заради него дори да сменим училището, за да не ни е в обкръжението.
Чудесни деца, Боби! Heart

# 55
  • на Мелмак
Направо съм изумена, може би защото вече няма около мен толкова малки деца.
И ние вече сме в къщи, и аз съм напред с пералните. Втора се върти, третата чака.

# 56
  • някъде другаде
Добро утро!
Събуди ме алармата , но не ми се спи.
Започва новата работна седмица.
Успешна да е за всички!

# 57
  • София
Добро утро!
Успешна седмица!

# 58
  • София
Добро утро.
Без аларма няма събуждане при мен.

# 59
  • На брега на реката
Добро утро!

Днес, моята прекрасна фея Теа има рожден ден! Да ни е жива и здрава и много, много щастлива. Да има вълшебно детство и много дълъг и щастлив живот.

Боби, Ени, много неприятно, но пък така ще научат отрано, че не всеки им е приятел и не всеки се радва заради тях.

Хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт