Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 799
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И ние имахме хубава вечер с комшиите. Сега се прибираме.
Руми, Бианки. Hug

# 31
Добро утро!

Вчера спах от 16 до 19 часа и съответно четох книга до 2 😆

Изпратих любимия на работа и отивам да взема Алечко, да идем на гости на мама и тати на село. После имаме среща с приятелка, да ползваме хубавото време.
Следобеда ще пооправим из градината с любимия и може да метнем нещо на барбекюто.

Слънчев ден, банда!

# 32
Добро утро!
Успах се, но все пак чаках и момчето от дискотека, та май не се брои.
Хубав ден, момичета!

# 33
  • някъде другаде
Добро утро!
Снощи и аз излизах с приятели на заведение.
Днес вече готвя в кукъра боб. Ще поизчистя , ще мия банята.
За след обяд мисля да садя рози.
Роди , много ми харесват ботите ти.
Тит , чакам още снимки.
Хубав ден!

# 34
  • при моите деца .....
Добро утро!
Свършвам второто кафе, привършва първата перална....
Днес Митето ще празнува с  приятели.
Изпращам ММ.
Хубав ден!

# 35
  • София
Добро утро!

Пия кафе, ММ е на двора с Гоги. Малчо не го свърта на едно място. Поне е добре облечен. Следобед си тръгваме.
Роди, супер са ботите!

Хубава неделя!

# 36
  • Сливен
Добро утро! И аз се настаних с кафето, окъснях. Ама преди това малко чистене, пооправяне, Боби, добре че каза пералня - сложих кафето и забравих, че уж щях да го пия докато пералнята пере. Joy тъй де, аз съм готова!
Роди, супер боти, дано са и удобни! Липсват ми от детството непринудените вечери или кафе с комшии, колкото и да искам няма с кого...
Мъфинче, нагушкай Гоги от мен! Сигурно вече и бърбори нещо.
Ще се приготвям за рожден ден. И се сетих, че имам едно събиране, по-официално. Не съм за гол гръб, чудя се какво да облека, а не ми се дават пари за дреха за една вечер.
Хубав ден на всички!

# 37
  • Germany
Добро утро!
Благодаря за темата!
Разходих Инка и съм се инсталирала с кафето пред компа. Снощи се видяхме с приятели и голям смях падна. После спах като къпана, явно смях ми е липсвал напоследък  Simple Smile Времето при нас е топло, но мрачно и дъждливо. Мисля да прекарам деня с книжка на дивана.

# 38
  • София
Привет!
Ние вършим градински дейности - косене на трева, миене на коли, прибиране на цветя….Трябва да се използва хубавото време и за това. Имах план иначе за някаква разходка, но и това ще свърши работа за раздвижване. Blush
Мони, смеха определено е необходимо условие човек да се чувства добре.
Прекрасен ден да имате!

# 39
  • София
Изпуснах новата тема Blush
Честита да е прекрасната Синеочка!
Здраве, успехи и сбъднати мечти!

# 40
Титина, хапни пържени свински кожи и заради мен. Толкова да ги обичам ❤🥴😶. Треньорката като ме чуе, ще припадне.
Как се нарича и къде да ги търся?

# 41
Ние пием бира на брега на морето. Времето е разкошно.

# 42
  • Бургас
А в Бургас е адската мъгла, даже малко преди да влезем в града, мислех, че има голям пожар. През целия път слънце, очите ми изтекоха, тук друга държава.

99% от програмата ми остана неизпълнена, толкова за моите пишман туристи. Вчера успяхме да видим Природонаучния музей, страхотен е, и те каталясаха. Едва се добраха до Стария град премалели от глад и умора Joy

Тит, намирам някакви типични тапас cortezas de cerdo fritas, демек пържени свински кожички, ама дали е това.

# 43
Е, вие що така само за един ден?

# 44
Титина, хапни пържени свински кожи и заради мен. Толкова да ги обичам ❤🥴😶. Треньорката като ме чуе, ще припадне.
Как се нарича и къде да ги търся?
Свински кожи, във всички магазинчета тип нонстоп.

Общи условия

Активация на акаунт