Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 800
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 15
При нас минаха само две групички хелоуинчета, че после не бяхме вкъщи. Може да са идвали, но ММ не е чул. Бяха много културни, възпитани, поздравяват, пожелаха ни весел праник... Не знам защо е това хейтене всяка година. Аз съм доволна да зарадвам няколко дечица, да видя усмивките им, друго не ми трябва.
Снощи мина що годе добре. 😁 Аз обаче нямам търпение да стане по-голяма и да си празнува сама с приятелчета, за да не ми се налага да търпя тази лудница. 🤣

# 16
Честит празник!
При нас е почти лято. Слънце, топличко, направо чудно Grinning

Не ми харесва Хелоуин, просто не съм свикнала с този празник.
Когато навлезе децата вече бяха поотраснали. На село не обикалят и по-добре.
Предполагам, ако минат ще им дам по някой бонбон, няма да се втелясвам.

Обаче снощи побеснях. Прибирам се от работа, тъмница, наспрени коли от ляво, от дясно и една тумба маскирани 8-10 годишни тичаха през улицата, като халтави. Гледаха си по кошниците и се разправяха. Едвам спрях, идеше ми да слеза да ги ошамаря, само празника ги спаси.
Защо родителите не учат децата как да пресичат не зная или просто, като са в стаден режим забравят правилата.

# 17
  • София
И при нас снощи минаха две групи деца. Сладури, обясняваха като какви са се маскирали. Питаха как е бебето. Smile
Аз съм доволна, че успях да раздам бонбоните. Няма да ме изкушават вкъщи. Щедро им напълних торбичките.
Пристигнахме. Сложих Гого да спи, че в колата нещо се буди и се поизнерви.

# 18
  • някъде ... тук ...
Честит празник!
Благодаря за темата!
Поздрави от морето

# 19
  • Sofia
Благодаря за темата.
Здрави и щастливи да са всички! Честит празник!
Днес е и Архангелова задушница. Да споменем нашите починали близки с добро! Почивайте в мир мамо и тате и други сродници и бдете над нас!
Ходихме с ММ да разходим на обяд кучето на дълга разходка. Покрай реката и после в парка Св Петър и Павел и като поигра в заграждението се прибрахме пак покрай реката. Хубаво слънчево време е днес. Следобеден сън в събота и пак съм на линия Simple Smile

# 20
Благодаря за темата.
Дзак от Мадрид

# 21
  • някъде другаде
Ени , благодаря за новата тема.
Слънчев и успешен да е ноември.

# 22
Титина, хапни пържени свински кожи и заради мен. Толкова да ги обичам ❤🥴😶. Треньорката като ме чуе, ще припадне.

# 23
  • Сливен
Благодаря за темата!
Нека е спокоен и слънчев ноември!
Не ми пречи празника, кой каквото иска да празнува само с това да не вреди на другите. Липсва ми,  че децата не ходят да сурвакат, за лазаруване пък само по тв чувам вече. Но ние сме си виновни, че не ги правим така, че на децата да им е интересно.
Вчера успешно се поразходихме в Бургас, намерихме каквото ни трябваше, дори и се разходихме на Морска гара.
Селесте, не знаех че има Хензел и Гретел в Пловдив, мислех че има само в София. Приятна разходка!
Чести празник и дано повече хора се събуждат и гледат отвъд прекия си личен интерес!
Савина, и аз проверявам на сайт цените, обясняваха ми, че в Турция цената на лекарствата е еднаква навсякъде, друг е въпроса че може да липсва.
Титина приятно изкарване!
Лека вечер на всички!

# 24
  • София
Ени, благодаря за чудесната тема!
Честит празник! Да имат децата ни много добри примери за подражание!
Да ни закрилят всички близки, които не са сред нас! ❤
Ние преди обяд разглобявахме старата спалня и сглобихме новата. Сега чакаме да минат 72 ч да се отпусне хубаво топ матрака, за да я тестваме.
Следобед порядъчно се разходих из Парадайз. Купих си и така желаните зелени боти от любима марка.

Тит, весело изкарване и внимавай с крачето! Вместо мен може да хапнеш чурос. Heart Eyes
Трябва да се приготвям вече, че ще ходим на гости на едни комшии.
Топла вечер за всички!

# 25
  • Бургас
Ени, благодаря за темата! Топло и уютно да ни е!

Честит празник на будителите в темата! Нека има повече учители като вас!

Тит, добре да си прекарате в Мадрид !

Роди, много са хубави ботите!
Аз от миналата година си издирвам тъмно сини! Много е сложно с различните цветове!

# 26
Роди, чудни са 😍
Коя е марката?

Тит, приятна разходка. Ще чакаме още снимки!

Забравих да пиша и за пловдивските снимки - впечатлена съм. Трябва да измисля една разходка до там.

# 27
Обожавам Пловдив, но утре (живи и здрави) поемаме към Гърция.
Тути, големи любовчийки сте във вашия град. Момчето ми се похвали с първа целувка на ваша територия.

# 28
  • Бургас
Честит ни ноември!
Моя скорпион е на 4, тази година предвидливо си поръча от два сайта разни нещица и замина, аз му ги взех и ето ти подарък за рождения ден.Чудесно се получи, че все не му нацелвам вкуса, след 40 години.
Снощи имах посещение от децата от входа, неписаното правило е-който си е сложил украса за Хелоуин, чака гостенчета. Втора година правя едни мъфини с тиква, та освен бонбоните и нещо домашно им дадох.
Пускам си да гледам Короната, последния сезон не съм гледала, та го почнах от начало.

# 29
  • при моите деца .....
Привет!
Роди, прекрасни боти!
Ени,  внимавай какво си пожелаваш.... докато празнуват с нас ги наглеждаме.... аз имам страх от напиване на деца (била съм в бърза помощ с ученичка)....
Тит, чакам още снимки!
Имах хубав ден - докато Митето беше на детски рожден ден се разходих.....
Вечерта излизахме с приятели, много хубава вечер!
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт