Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 818
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 945
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не мога да повярвам, при нас не вали....
Карз, това е най-тежкото.... дано е на по-добро място. Сили на близките му.
Ети, радвам се, че е грешка на апарата.
Марти, как е при вас? И за днес дават червен код.... не бях гледала новини....
Петък е... и това е добра новина.
Днес чакам Марти да се прибере.
Ще сме всички заедно.
Хубав ден!

# 946
  • Бургас
Добро утро!

Карз, светъл да е пътят му! Сили за родителите!

Етти, дано започне подобрение и при майката на другото момиче Flowers Four Leaf Clover Радвам се за добрия развой при теб. В какъв филм може да се вкара човек от ей такава ''техническа'' грешка.

Деси, браво на вашето момиче! Успех на финала!

Три якета получих вчера, всичко връщам днес и продължавам с търсенето. Накрая пак ще си извадя старото, че тя зимата колко е Simple Smile

Хубав ден, момичета!

# 947
  • на Мелмак
Добро утро, девойки!
Снощи пих чаша вино, бяхме на пица с приятели и се събудих в 4ч. Намирам връзка алкохол-спане. Все така ми се случва.
Аз много се радвам, че щерката шофира, приятно ѝ е. Искам да ходи, където ходи и да спре пред вратата на входа и да се прибере. 5-10 минути от/до метро винаги ми са се стрували много, мислила съм я. Страх ме е да се прибира в тъмното сама.
Пиша го по повод поста в скрития текст на Карз. Това е най-големия ужас, който може да се случи. Жалко за края на толкова млад човек.

Мари, как е при вас?

ММ има идея за ново начинание. На мен ми е интересно. Ени, и той като теб Wink

Але, как си?

Вече съм започнала коледните сладки.
Едни джинджифилови са изядени, едни маслени сладки, соленки също. От вчера има две тави меденки, те са на път да свършат. Ей така предколедно да похапнем.
И аз много се радвам, че се сетих да сверя двата глюкомера, че се бях вкарала един сценарий...
Селесте, много си мила Hug Дано е добре жената. Едвам са я овладяли деня след операцията.

# 948
  • някъде другаде
Добро утро!
Последен работен ден.
А вчера след , като пуснаха водата след обяд отново я спряха , авария причинена от тези , които подменят водопровода в село. Уж днес ще я пуснат по обяд. Дано вече няма аварии , че банята вече ми е в ужасно състояние и плаче за миене. Теди беше пуснала две перални , докато е имало , та прането не е толкова много.
Мари , как е при вас? за днес дават червен код.
Карз , ужас! Светлина по пътя на младата душа. Сили на родителите му.
Ети ,  Браво , че е било грешка.
Тит , бързо възстановяване на майка ти.
Хубав ден!

# 949
Добро утро!

Ети, радвам се,  че е била напразна тревогата!

Тит, бързо възстановяване на мама!

Маре, разпиши се, че и аз те мисля от снощи.

Днес май още чувствителност се е завърнала в крачето. Бавно ще стане, аз си знам. След физиото съм при лекаря за направление за ЯМР и ще се опитам да организирам среща с неврохирурга преди празниците,  за да видим каква е реално ситуацията.  Положителното е, че вчера ми бяха последните инжекции, че тия стероиди ми разказаха играта.

Днес ще си седя в къщи,  само ще ида на физио по обяд. Чакам и свекърите пак, отидоха до село да вземат останалото месо, че ще го прибираме тука и на Бургас, за по-лесна дистрибуция към Турция после 😁

Спокоен ден,  банда!

# 950
  • Бургас
Такъв стрес изживях сутринта,още сънена...Забравих,че ММ се прибра и като се разминахме в коридора към банята в тъмницата щях да опищя орталъка. Някакси не прие много добре въпроса ми ; "ти какво правиш,тук? " Хахах
Довечера сме на театър цялата банда ,барабар с децата. Понеже съм отговорник за билетите ги проврих около 100 пъти. Утре ще ходим с голямата на "Един грам живот", а в неделя с малката и една нейна приятлека на "Злосторница".
Карз,това е най-страшното за един родител!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 21:31 от lina_bs

# 951
Много трудно тръгна този ден, надявам се да се оправи до довечера. Ще водя свекърва ми на концерт на Веселин Маринов, а преди това ще разгледаме и коледния базар.
Тит, дано всичко е наред с майка ти.
Ети, за майката на твоята колежка пожелавам същото.

# 952
  • София
Добро утро!
Карз, мир и спокойствие за душата му! Това е наистина най-лошото, които може да се случи на един родител... Hands Pray
Затова е хубаво да си носим новите дрехи, да се наслаждаваме на живота и да не таим лоши чувства към близките си!
Лин, пак, че не си го тупнала с нещо по главата от страх. Smiley
Ети, чудесно е, че е грешка в глюкомера. Да се похвалиш и ти скоро значи с добри резултати от новото начинание!
Здраве на всички нуждаещи се! Flowers Four Leaf Clover
Мен още ме мъчи кръстчето, едва си обувам чорапите сутрин. И високата кола ме озорва, докато се кача и сляза. Дано вече да е на подобрение ситуацията.
Прекрасен ден да имате!

# 953
  • Germany
Добро утро!
Карз, светъл да е пътя на младежа и сили на семейството!
Снощи една приятелка ми сподели, че нейна колежка на 53г е починала от масивен инфаркт. Без да е имала някакви хронични заболявания. Много мъчно ми стана. Та Роди е права, да си носим новите дрехи, че не знамем какво ни чака утре.
Минорно го почнахме този ден, дано леко го доизбутаме. Аз след час отивам да ми махнат конците и после да се правя, че работя няколко часа.

# 954
  • Бургас
Ох бе, Лин, това само у вас може да се случи Joy
Другата седмица и аз трябва да върна жеста с киното на Марто, че нали ходих с Вики на "Един грам живот". С него ще сме на "Зоотрополис" 2.

Тръгнах сутринта да правя хляб, ми то нямало брашно. То пък и валеше (няма и помен вече), та разхвърляхме децата с колата по училища и направихме седмичния пазар в Лидл. Сега чистене, готвене, работа, следобед ще се видя с една дружка преди театъра и после яко смях, надявам се.

Вчера позната ми се кле в чудодейната сила на продукти с водорасли Вертера. Набавяли един куп минерали и витамини, в същото време пълен детокс на организма, че чак и стимулирали естественото производство на стволови клетки. Абе още малко "Лазаре, станИ" е положението.

# 955
Здравейте, момичета! Благодаря, че ни мислите! Положението е под контрол.
Карз, светло да му е на момчето и сили на семейството му.
Етти, радвам се за добрата кръвна захар. Положителна енергия към майката на колежката.
Али, чакаме да се похвалиш след срещата с лекаря.
Хубав ден от мен!

# 956
Маре, от вчера мисля да ти пиша и все се разколебавам. Толкова сериозно ли е положението, колкото дадоха по новините?

Ети, мисля те с тези стойности, правила си консултация със специалист, нали?

# 957
Тути, улиците да проходими, драма няма. Проблемът е там, където водата се събира и не може да продължи пътя си. Предния път наводни мазето на другата ни къща. Свекърва ми се е обаждала на 112 за помощ. Аварийна група е разбивала канала, за да го разшири и да позволи водата да се отича.

# 958
Кара, съболезнования!
Тит, само хубави новини от тук нататък.
Деси, хайде да взима титлата снахата.
Ети, аз съм установила, че пия ли червено вино, не мога да спя и затова само лятото пия от време на време сангрия, с друг вид алкохол нямам проблем, само с червено вино.
Тази седмица сме във Франкфурт и наваксваме със срещите тук. Вчера бяхме да празнуваме денят на благодарността с американските колеги на любимия, беше много хубаво, ама преядох.
И да внеса малко положителна енергия. Наши приятели ни споделиха, че след 4 неуспешни опита инвитро сега са в очакване на бебе. Страхотни хора са, въпреки трудности през които трябваше да преминат, винаги искрено са се радвали за другите и знам, че ще бъдат страхотни родители.

Писах, писах и накрая съм забравила да публикувам. Grinning
Мари, дано няма щети този път.

# 959
Ем, страхотна новина! Много искам и аз да се похваля с една приятелка, която за пореден път преминава през това.

Общи условия

Активация на акаунт