Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 817
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Здравейте!
Карзче, съболезнования! Да му е светло на душата! На семейството кураж и сили!
Ем, страхотна новина!
Като човек минал през това, знам какво е да чакаш и да се надяваш.
Ние излязохме за малко, леко пръскаше. Чакам Гоги да заспи и ще си пусна второ кафе.

Хубав петък!

# 961
  • Бургас
Благодаря ви, момичета.... Още не мога да повярвам... Получил е асматичен пристъп, имаше проблеми с килограмите също.... Такова добро дете беше....

Ети,Ем,, радвам се за приятелките ви! На Ем дружката - лека и безпроблемна бременост! На Ети - бързо възстановяване!
Моята дружка е по-добре вече, с бебето е, надявам се, че ще ги изпишат до ден-два!

# 962
  • Germany
Махнаха ми конците, на работа съм и пак едвам си държа очите отворени. Добре, че няма много работа, че ми е трудно да се концентрирам. Ако и другата седмица съм така, ще трябва да посетя личният..
Ем, страхотна новина. Мари, дано скоро се похвалиш и ти за приятелката ти!
Вчера цяла вечер ровичках за палто и единственото, което ми хареса беше на Бос за 450 Е, та ще си остана явно без палто, освен, ако не го намалят наполовина по Коледа например.

# 963
  • София
Ем, прекрасна новина! Дано всичко е наред и на финала да си гушкат здраво и разкошно бебе!
Мари, дано и твоята приятелка скоро да чуе благата вест!
Мони, приключвай по-бързо и отивай да си почиваш !
Аз все още не мога да повярвам, че декември дойде...

# 964
  • Germany

Аз все още не мога да повярвам, че декември дойде...

И аз! Тази година направо прехвърча покрай нас.

# 965
Неусетно.

# 966
  • Варна
Добър вечер!
Тит, да се възстанови бързо мама!
Всички да сме здрави!
Ох, Карз, това е най-тежкото нещо на света! Cry
Нали ви бях споменала, че девойката си е хванала гадже кореец. Леле, докато си говорим с нея, той внезапно изяви желание да говори с мен. Хаха, той ми казва, oh, you have sweet voice, аз чувам суиит бойс. И питам, какви суийт бойс и т.н. Ми неговия английски е по-зле от моя. Девойката после ми обясни за б и в.
Както и да е, обещава щастие и любов за девойката. Ама следяащия път ще му дам моя мъж, да го респектираме малко.Grinning
На Кол2да ще е у тях, въпреки, че са атеисти. Но ще преспи при неговото семейство.

# 967
Карз, светлина по пътя му. На семейството у, много сила
Ем, такива хубави новини да се чуват. Дружката ти да се наслаждава на бременноста си.
Мери, успех и на твоята приятелка
Стейси, май зет като мед от Корея се очертава. Всичките корейци, които познавам, а те са доста, са много свестни хора.

# 968
Добро утро!
Последен ден от работната седмица.
Стейси,хайде, ваш ред е да го поканите офоциално на гости момчето.
Хубав ден, момичета! Да си почините, презаредите, поглезите.

# 969
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз от станалите рано , но съфоромка е командировка в Луковит , та ще ходя да пием кафе.
След обяд ще е пепеляшкин ден , пране готвене , чистене. Само дано няма авария и да спрат пак водата.
Довечера приятелка ме покани на хоротека , и как да откажа.
Стейси , май сериозни са нещата. Нека е щастлива девойката.
Хубав ден!

# 970
  • Бургас
Добро утро!

От един час пия кафе и върша, каквото мога, без да вдигам шум. Едни мързеливки мушнах да се пекат и сядам да поработя. Като стане народът, ще правя плановете за деня. Прогноза за времето не съм гледала, та може и цял ден да си седим дОма.

Спокоен да е денят ви!

# 971
  • при моите деца .....
Добро утро!
Събудих се в 7....
Днес Митето има турнир по шах...
Марти е донесла дрехи за пране...
Но пъпво кафето...
Хубав ден!

# 972
Добро утро!

Снощи толкова рано легнахме, че в 4 вече се бях наспала 🤣 Ама се свих там, гушнах си котката и сме заспали.

За днес планът ми е да ида до село да видя нашите, че и децата са там. После през баба и дядо, редовния пазар и ще вадя коледната цигания.

Имам си котел вече 🥳 Снощи с котките се въргаляхме по подовото 🤣 Те, защото са котки, а аз да си лекувам гръбчето.

# 973
  • Бургас
И аз заспивам все по-рано, спя почти непробудно последно време и към 5:30 се будя. Не че я върша някаква, мотая си се общо взето.

Успех на Митето днес!

# 974
  • Бургас
Аз се разбудих към 6.10 , когато обикновено ставам.Повъртях се,даже ми хрумна тъпата идея да стана и да пусна една пералня. Естествено не го направих,да не съм куку.И като съм заспала та до преди малко.

Общи условия

Активация на акаунт