Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 811
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 975
  • Бургас
Добро утро!
Сънувах щуротии пак и, че съм нагушила Шарик за поне 30 минути, без да мръдне( кучето ни на работа) и така ....
Пия кафе и мятам домакинската работа.... Ще ми трябва и помощ от момчетата, ама като се събудят тогава.

# 976
  • София
Добро утро.
Тук е мрачно, отивам да сменя гумите на колата аз.
Спи ми се, но..

# 977
  • Germany
Добро утро!
И аз като Лин се събудих в 6,00 и тъкмо се канех да ставам и съм заспала, та до 8,40. Горкото куче как издържа до толкова късно не знам, но не беше мръднала, да не ни събуди. Набързо се разходихме, че навън ръми неприятно и сега си пия кафето с форума. За довечера сме се разбрали за Коледен базар с приятели, ама ако вали ще си пием в нас.
Хубав уикенд!

# 978
  • София
Добро утро!
Деси, в очакване сме на разказа.
Много смешен английски имат наистина азиатците.
Аз днес вече трябва да прибера летните дрехи на ММ и да му оставя само зимни. Само тениските са целогодишни, че вкъщи си ходим предимно с тях и зимата.

# 979
Езикът им е смешен, защото при корейски, и подобни езици се използват други мускулни групи. Когато започнат да говорят английски използват други мускули, които започват да тренират от ниво нула. Голям проблем са им имената, не че ние можем да произнесем тяхните.  От куртоазия бях пробвала с колежка. Коментарът и беше “ името ми означава “пролетна роса”, произнесено от теб означава съвсем друго ( не че не се постарах да го изговоря като нея).
Аз съм на крак от 6, Калин оставен на тренировка, ние с моя мъж на пазар, е пихме по кафе докато чакаме да заредят сергиите. Като се прибрахме, пералнята беше свършила работа, сега въртим втората

# 980
  • Бургас
И аз като Селесте пека мързеливки. Обаче смесих бяло брашно с пълнозърнесто, да видим дали ще се получат. Смях и срам, ама съм останала без грам брашно....
Пека ги сега, да видим....

# 981
  • Canada
Добър ден!

Девойката имаше в Канада шеф със звучното име господин Х*й. Беше изключително доволен от това как го произнася тя 😁 Френския на азиатците е по смешен от английския им 😅

Карз, кошмарно, светло да е на душата му! Не знам как се преживява подобна загуба...🥹

Деси, ступа ли ги снахичката?

Стейси, мн мило момче изглежда кандидат зетя!

Да им се сбъднат желаните бебета на всички 🍀

Имахме случка вчера, девойката се поряза и припадна в ръцете ми. Така побеляват майките 🫤

# 982
  • София
Привет и от мен!

В 7 станахме, успях да измия, събрах изсъхналите дрехи и преди малко проснах. Украсихме елхата. Мислех на 1-ви да украсявам, обикновено тогава го правя, но ми дойде музата. ММ трябва да закачи венеца на вратата и да сложи дядо Коледа на простора. Smiley
За днес стига толкова. Като Гоги заспи ще хапна и ще си направя кафе.
Успех на Митето!
Фонс, много неприятно! Дано не е дълбоко порязването!

Хубав уикенд да имате!

# 983
  • Бургас
Гогича, радва ли се на украсата?

Фонс, дано не е сериозно порязването!

# 984
Днес празнувам. Влезнахме в тийн периода 😎

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 09:16 от Лятo

# 985
  • Бургас
Ох, Фонс, тъкмо щях да ти ударя лайк за поста и прочетох последното изречение! Дано се е освестила бързо девойката! Днес как е?

Лято, честити 13 на твоето момиче! Да е здрава, щастлива и да мине леко през тийн периода!

Карз, аз моите само дето ги правих в ранни зори, ММ яде сандвич, а децата още спят. Ще ги ползваме за хляб с обяда Joy

# 986
  • София
Карзче, радва се и му е интересно. Добре, че елхата е малка и е на високо. На момента щеше да е унищожена. Smile
Лято, честита да е девойката! Здрава и щастлива!

# 987
  • Бургас
Лято, честита да е девойката! Много е красива! Здрава и щастлива да расте!

Мъфинче, моите като бяха малки, имахме една малка елихичка ...използваха я като метла, барабар с украсата Simple Smile

# 988
  • София
Лято, честита да е прекрасната ти щерка! Да ти е винаги радост и подкрепа! Gift Heart
Фонс, така остаряват родителите, да! Надявам се да е добре и случката да не се повтаря!
И аз се чудя нашата елха и украса как ще оцелее като я сложим с тази щура котка. Grinning
Аз трябва да се наканя да изляза да понапазарувам малко, че довечера поканих свекърите на гости да се видим и наприказваме.

# 989
Лято, честита да е щерката! Леко да премине през тийн периода, ТИ пожелавам!
Фонсе, освен побеляване и видимо остаряване са подобни преживявания с децата. Пу- пу, да да ни живи и здрави.
Карз, вашата коледна метла ме усмихна.
Ще говоря днес с децата за украсяването на елхата и се надявам та им връча този ангажимент да им го връча официално.
Оплаквам се от студено време. Поне не вали.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 13:20 от mariat

Общи условия

Активация на акаунт