Искам да кажа... (236) през Ноември 2025

• 38 810
  • 1 049
  •   1
Отговори
# 990
Вчера ме попита девойката за елхата и кога ще украсим. Рано ми е още, само прах ще събира, че нашата стои доста след НГ;)
Фонс, надявам се всичко да е наред днес!
Лято, честито тийнейджърство, здрава и щастлива да е рожденичката!

# 991
  • Бургас
На мен ми е рано да вадя елхата. Не ми е изобщо коледно.
Тепърва ще боядисвам у дома.

Вали при нас, мрачно е и ми иде да се скрия под завивките, ама няма начин.

# 992
  • Germany
Лято, честита да е тинейджърката! Да е здрава и щастлива!
И ние отиваме сега за украса. Елхата обичам да е жива и ще я купим една седмица преди Коледа.

# 993
  • Бургас
Тихо, тихо с тази елха, че тя не ме притеснява, обаче покрай нея ще трябва да закача и адвент календара за отброяване на дните до Коледа, а за него нямам нито една подготвена задача, съответно и нито една наградка. А децата си го чакат.

# 994
Рано ми е още, само прах ще събира, че нашата стои доста след НГ;)
Питай Руми как чисти праха от тяхната елха. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 995
  • София
лято, честита рожденичка! Да бъде здрава и щастлива!

# 996
Лято, честита да е девойката! Здрава, щастлива и обичана да е! Леко да преминете през този така интересен период Flowers Four Leaf Clover Cake

Фонс, гледката ли не ѝ понесе или е било нещо по-сериозно.
Дано повече не се случва Hug

Стейси, ще трябва да връщате поканата. Аз, тази година бях истински изумена от малтийския английски, даже не мога да си представя корейския Satisfied

Току-що украсих на работа и утре вкъщи.
Иначе рекорда вкъщи за махане на елхата е на 1-ви в 9 сутринта. Мой разбира се. На малката рекорда е - има-няма 2 години Joy

пп: почнах да пиша преди 2 часа, голяма лудница на работа
ппп: ето, Марето помни Joy

# 997
Наче не успях да напазарувам... 4 пъти въртях на паркинга на Метро, не намерих къде да спра и се отказах. Ще ядем след Нова година...

# 998
  • Canada
Лято, честита да е девойката, здрава и успешна 🎁🥳🎂

Благодаря ви, добре е детето. Раната е малка, но дълбока, предполагам капките кръв по пода са я стреснали.

Але, ние бяхме там по обяд, такова чудо на касите не бях виждала 😁

# 999
Лято, здрава и щастлива да е тийнейджърката.
Ужасно е по магазините, трябваше да си вземем матраците и столовете, едва минахме през паркинга.
Целият апартамент е в плоскости, нямаше къде са стъпим. Чак се чудя как това ще стане на шкафове и гардероби. Нещо тъмничък ми идва единият цвят, дано резултатът ми хареса.

# 1 000
  • Сливен
Наче не успях да напазарувам... 4 пъти въртях на паркинга на Метро, не намерих къде да спра и се отказах. Ще ядем след Нова година...
Мдааа, започва превенцията срещу световен глад...
Уж днес по план трябваше да вземем част от подаръците за Коледа, но обичайно излязоха други неща. Поне купих подаръците за рождениците до края на годината. Ние почти всички сме събрани тези месеци и още по-трудно става измислянето на подаръци..., пък ми се иска някой път да избегна дежурното пликче.
 Пак ми трябва сладкиш, мисля този път да не е торта.
Още ми е рано за елха, радвам й се, но ми пречи.
Селесте,  нямаш време, ако искаш да помагаме с идеи? Може за задача да направи хартиени снежинки за украса например?
Фонсе, бързо да зараства раничката! И малката не можеше да гледа кръв, беше кошмар като се налагаше да правим изследвания. Дотогава все ми се е струвало, че не може чак пък толкова на някой да му призлее от това, ама ето на, убедих се.
Съни, важното е да си пасва с останалото, пък и нюансите не са толкова важни. По-лесно живее човек като не се впряга /казвам го като човек силно вглеждащ се в детайлите Confused /.
Лято, здрава и щастлива да ти е рожденичката и спокойно да мине през тази прекрасна възраст!
Аз чакам неволята да дойде и да поизчисти вкъщи, ама я няма, ще се захващам Grinning
Лека вечер на всички!

# 1 001
  • София
Няма сила на земята, която да ме накара да вляза в събота в Метро. Вие сте ентусиасти явно. Grinning
Аз купих някакви дреболийки преди малко. Започна да ми идва празничното настроение.

# 1 002
  • Бургас
Тинна, ще им оставя писмо от джуджето, в което ги уведомява, че е в творчески отпуск, няма време за задачи, но ще ги следи все пак дали слушат Joy Аз от години правя такъв календар, в началото само на Вики, после с общи задачи за двамата и вече съм се изчерпала. Картички, сладки, снежинки, забавни закачки и какво ли не съм им писала. Миналата година даже задачи по БЕЛ и математика слагах.

Нещо тъмничък ми идва единият цвят, дано резултатът ми хареса.
Съни, сега се вглеждаш само в него, като си наредиш всичко и погледнеш общата картинка, вярвам, че ще се наредят нещата.

# 1 003
А, сигурно е така. Засякохме се с майстора там и го питам защо е толкова тъмно. Той ми вика: Нали това си избра Joy То сега всичко е насипно. Обаче като се нареди, ще е различно.

# 1 004
  • Бургас
Лято...да е много здрава и успешна госпожицата!
Филма много ми хареса. Заслужава си, определено
След това ходихме на едно ново заведение, което днес открива. Клиенти са на ММ
На МОЛа е пълна лудница. Без пари ли дават? Срещнахме една позната 45 минути въртяла да намери място да паркира. Мерси!
Съни,ако имаш възможност и можеш да издържиш не ходи често. Пращай мъжа ти. Така като видиш нещо готово и ефекта е уау. Иначе така на парчета само те бърка и изглежда,че никога няма да стане готово

Общи условия

Активация на акаунт