📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 621
  • 11
  •   1
Отговори
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

✨❤️Тук споделяме информацията за абонаментни кутии в България.❤️✨
В последните години, абонаментните кутии натрупаха популярност и се появяват все повече и повече такива, включително и у нас. Тяхната идея е всеки месец да получавате кутия, продуктите в която, да са изненада. Съдържанието на кутиите може да е разнообразно - гримове и козметика, хранителни продукти и напитки, книги и книжни артикули, лайфстайл кутии, здравословни кутии, насочени към деца или към домашни любимци и др.

Повече информация за актуалните кутии и сайтове за поръчка:

Кутии за красота:
BelleBox
Pick N Dazzle
You are worth it
LaDy box
Pretty box
Hey Bea Box
My K Beauty box
Amorebox

Лайфстайл/здравословни кутии/Храни и напитки:
Good Box
Кибрит
bgbox

Кутии за книги:
ottercrate
charlywilde
Bookdigger.bg

Кутии за деца/бебета:
Mamma Box

📝Предишнa темa3️⃣✨Тук споделяме информацията за абонаментни кутии в България.✨
В последните години, абонаментните кутии натрупаха популярност и се появяват все повече и повече такива, включително и у нас. Тяхната идея е всеки месец да получавате кутия, продуктите в която, да са изненада. Съдържанието на кутиите може да е разнообразно - гримове и козметика, хранителни продукти и напитки, книги и книжни артикули, лайфстайл кутии, здравословни кутии, насочени към деца или към домашни любимци и др.

Повече информация за актуалните кутии и сайтове за поръчка:

Кутии за красота:
BelleBox
Pick N Dazzle
You are worth it
LaDy box
Pretty box
Hey Bea Box
My K Beauty box
Amorebox

Лайфстайл/здравословни кутии/Храни и напитки:
Good Box
Кибрит
bgbox

Кутии за книги:
ottercrate
charlywilde
Bookdigger.bg

Кутии за деца/бебета:
Mamma Box

📋Предишнa темa3️⃣3️⃣: https://www.bg-mamma.com/?topic=1732736       

# 1
  • В морето
Да се запиша и аз в новата тема и благодаря на авторката Adoralova!
BgBox и мен нещо ме загубиха, миналата година и до към пролетта на тази бяха доста добре, изненадващо добре, но им мина пика мисля. Аз ако не бях затрупана сигурно щях да продължа да вземам по някоя, поне да ги подкрепя, че са български, но първо поразчиствам, изразходвам и тогава отново. А и да видим какви Коледни ще подготвят.

# 2
Бг бокс на 04.11.2025 ще пускат специална кутия - с нов луксозен козметичен бранд. Нямам и представа кой би бил. Интересно ми е.

Благодаря за новата тема! 💐

# 3
Съдържанието на you are worth it. Съжалявам за забавянето.

# 4
Бг бокс на 04.11.2025 ще пускат специална кутия - с нов луксозен козметичен бранд. Нямам и представа кой би бил. Интересно ми е.

Благодаря за новата тема! 💐
Аз пък чакам с нетърпение новата кутия на Бг Бокс. Септември и октомври много харесах изданията им, ноември не поръчах на сляпо и да, не е силна кутия за мен. Колкото до споменатата марка, да, бяха казали, че е подарък/ изненада и аз очаквах да е тестер. Декемврийската също очаквам да е интересна, ако са включили Vosem, както се надявам.

# 5
Кутията на Кибрит е прекрасна! Евала им,  хареса ми много. Слагам само брошурката в скрит текст, после и самата кутия ще кача. Ако и вие сте си я взели кутията кой цвят ви се падна от балсама за устни?

Подсказка за другия месец: Avant, Yenges, S:KON

Ще има и кутия с Руми
Скрит текст:

Специалното издание на Bg box. Не познавам марката - Ceel козметика за коса.
Скрит текст:

И Белбокс от групата във ФБ. Много зле.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 10:30 от LieToMe

# 6
От Кибрит на мен ми се падна светло розовият гланц и е много приятен, кремчето на AL+ е със срок на годност до 09.27. Много добра кутия, радвам се, че успях да я поръчам. Декември обаче ще съм пас.

# 7
Кибрит ми харесва, днес сигурно ще взема и моята. Бг бокс лимитираната ми изглеждат добре продуктите, но някак след издънките им не ми се поръчва вече.

# 8
Кибрит този месец много добре, браво на тях. А тази зелената на бгбокс така ми хареса даже и чисто визуално, но съм извън страната и си я добавих към декемврийската, та ще давам ревюта по натам във времето.

# 9
Ехееее ....нова тема ! ❤️
Хареса ми кибрита и на мен ,гланца ми е dirty martini и е абсолютно без никакъв цвят...така ли трябва да е ?
Много се изкефих на глинената маска от много време искам да си купя ,а крема ще го отворя тука до два три дена,като ми свърши корейския уж от you are worthy ,който ич не ми хареса . Другият прехвален нощен на терапютик или нещо такова също не е нищо особено за мен.

# 10
И мен зелената визия на кутията на БгБокс ме привлича много, розмарин в грижа за скалпа много обичам, така че кутията много ми харесва.
Shprss пак са пуснали мистери кутия, съдържа парфюм и лосион на случаен принцип и комплект тестери на всичките им аромати. Аз ги харесвам страшно много.
https://shprss.com/produkt/mysterybox/

# 11
Кибрит обявиха и кутията за декември.

Скрит текст:

КАКВО ИМА В КУТИЯТА?
🎀🎄 Кутия Декември е тук с 6⃣ невероятни продукта + комплимент на обща стойност 282 лева, твои само за 37.90лв/19.38€! 🥂
✨ Време е за парти, блясък и незабравими моменти!

🎁 Първата изненада е от любимите Yenges Cosmetics на стойност 59лв

... а в допълнение S:kon Skincare ще внесат доза вълшебство с нови продукти, които не си пробвала досега! 🆕

Очакват те още:

❄ Продукт от Avant Skincare
⭐ Огледален блясък и копринена мекота за твоята коса
❤ Мини парфюмно изкушение

⚠ ПОБЪРЗАЙ! Бройките са ограничени!
🚚 ВАЖНО! Не пропускай възможността да се възползваш от безплатна доставка при поръчка с BOX NOW до 30-ти ноември.

🦌🛷 Доставките започват още от 2-ри декември.

Общи условия

Активация на акаунт