📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣4️⃣

• 23 616
  • 266
  •   1
Отговори
# 255
Тези четири продукта разкриха You Are. Лифтинг крем- маската на Yasumi Pro, lip balm с аромат на малинова лимонада, серум с бакучиол и пачове за пъпки. Вероятно ще има и шийт маска в кутията, винаги слагат. Могат да се видят на тяхна страница във фб и инстаграм.

Ръцете ме сърбят да си взема моята БгБокс, но още не е стигнала до мен.

# 256
Скрит текст:

Страхотна е кутията. Аз утре ще успея да си я взема, нямам търпение. За олиото за кутикули една мацка писа в групата преди няколко дни, че е страхотно и точно се оглеждах и хоп- ето го в БгБокс! Много съм доволна!
Пяната съм пробвала с лайка, страшно нежна и деликатна е, вярвам, че и тази няма да й отстъпва.
А видяхте ли четирите продукта, които разкриха You Are? След последната кутия, около която имаше недоволство за повтарящи се продукти, сега направиха нещо съвсем ново. Колко е хубаво, когато обратната връзка работи!
[/quote]

Каква обратна връзка!? Те цяла годинам, че и повече слагат едни и същи неща, като че ли не знаят, че ще ни втръсне. Пробвали са до кога ще минава номера преди да се размрънкаме.

# 257
Скрит текст:

Страхотна е кутията. Аз утре ще успея да си я взема, нямам търпение. За олиото за кутикули една мацка писа в групата преди няколко дни, че е страхотно и точно се оглеждах и хоп- ето го в БгБокс! Много съм доволна!
Пяната съм пробвала с лайка, страшно нежна и деликатна е, вярвам, че и тази няма да й отстъпва.
А видяхте ли четирите продукта, които разкриха You Are? След последната кутия, около която имаше недоволство за повтарящи се продукти, сега направиха нещо съвсем ново. Колко е хубаво, когато обратната връзка работи!

Каква обратна връзка!? Те цяла годинам, че и повече слагат едни и същи неща, като че ли не знаят, че ще ни втръсне. Пробвали са до кога ще минава номера преди да се размрънкаме.
[/quote]
Ами точно тази- че се размрънкахме😄.

# 258
  • Wonderland
Good Box м. януари
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 259
Така се радвам че я пропуснах. Няма нищо което да ми хареса. Аз си взех кибритената и съм много много доволна

# 260
Някой да знае серумът с бакучиол на you worth it box докога е? За първи път ще поръчвам тази кутия.

# 261
Нямам още кутия от БгБокс. Да смятам ли, че са ме забравили?  Иначе през ден валят рекламни мейли от тях.

# 262
Good Box м. януари
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:
Много ми е симпатична ГБ има си от всичко само този крем не ми допада. Много продукти има тук. Харесва ми че спряха да слагат сладки. Кибрит не е моята изобщо този месец, само пудрата ми е интересна.

# 263
Някой да знае серумът с бакучиол на you worth it box докога е? За първи път ще поръчвам тази кутия.

Изпращат ли ги вече?

# 264
Сега видях, че било от 21.1. За първи път се интересувам от кутията и мислех, че пращат по-рано като някои други.

# 265
На мен Кибрит и ГБ са ми много скучни този месец.
БгБокс и You Are ми харесват, както и Зимно Сияние на Pick N Dazzle главно заради крема на Шимани и маската за коса на Anili с пребиотици, която от известно време заглеждах.

# 266
Имам маската на Анили от БГ бокс. Не е нещо особено. Не мога и да разбера как уж работи за скалпа, ама трябва да се нанася само на дължимите и краищата...
На мен Кибрит и ГБ са ми много скучни този месец.
БгБокс и You Are ми харесват, както и Зимно Сияние на Pick N Dazzle главно заради крема на Шимани и маската за коса на Anili с пребиотици, която от известно време заглеждах.

Общи условия

Активация на акаунт