Случайност или сродна душа

• 1 043
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Ами, ако лъже за рождените дати и за живота си, за да те баламоса и да паднеш в капана? Видяла ли си неговата лична карта? Има ли доказателство, че това, което той казва, е истина? Ами, ако привличането е в резултат от магия? Знаеш ли колко много мъже правят магии?

# 16
Ами, ако лъже за рождените дати и за живота си, за да те баламоса и да паднеш в капана? Видяла ли си неговата лична карта? Има ли доказателство, че това, което той казва, е истина? Ами, ако привличането е в резултат от магия? Знаеш ли колко много мъже правят магии?

О, не, абсурд. Първо - той е англичанин, тук не вярват в подобни неща, второ - това, че аз се чувствам по този начин, не значи, че той се чувства по същия, трето - познавам го лично, както и цялото му семейство, така че съм на 100% сигурна за рождените дати.

# 17

О, не, абсурд. Първо - той е англичанин, тук не вярват в подобни неща, второ - това, че аз се чувствам по този начин, не значи, че той се чувства по същия, трето - познавам го лично, както и цялото му семейство, така че съм на 100% сигурна за рождените дати.

Как в Англия да не вярват в магии? Явно въобще не познаваш културата им. Те са наследници на келтите. Съвременните почитатели на келтската езическа култура много се интересуват от всякакви магически предмети и въобще от магии.

# 18
  • Пловдив
Цитат
Той обаче е разделен, а аз все още не съм

Tова е интересното. Ако си търсиш причина да се разделиш ...........и в табелата на автобус ще я намериш.

Иначе астрология , сродна душа, нумерология ..в общи линии все ще си намериш оправдание.........just do it.

Общи условия

Активация на акаунт