Случайност или сродна душа

• 529
  • 14
  •   3
Отговори
Здравейте.
Аз съм човек, който не вярва в случайностите, а че всичко се случва с причина.
На кратко, преди 2 год и половина се запознах с човек, който е роден на моята рожденна дата и месец, 8 години по-рано. Неговата сестра има рожден ден на същата дата и месец като сина ми, а майка му същата дата, месец и година като моята майка. Мъжът изобщо не е мой тип, но като го видях почувствах силно привличане като никога досега. Виждала съм много красиви мъже и не съм се чувствала по този начин до сега. Оказа се, че с въпросния мъж имаме подобни случки в семеен план: и двамата обиждани, недооценени и тъпкани години наред. Той обаче е разделен, а аз все още не съм. Преди 2 години нищо не се случи между нас, сега отново се появи в живота ми. Това как да го тълкувам?

# 1
Според мен искате да видите някакви знаци, че този човек е за вас и ги търсите. Истината е, че датите едва ли имат някакво значение, мислете хубаво,  за да не направите грешки.

# 2
  • София
Който иска да види знаци, ще види....

# 3
Според мен искате да видите някакви знаци, че този човек е за вас и ги търсите. Истината е, че датите едва ли имат някакво значение, мислете хубаво,  за да не направите грешки.

Направо уцелихте в десятката. Интересно ми е да.. защо съдбата ни среща. А вие на какво основание давате подобни въпроси за размисъл? Просто съвет или знаете нещо повече?

# 4
Не е съдба, просто съвпадение, което си облякла в мистика, за да звучи по-специално.

# 5
Когато човек търси “знаци” или подтекст във всичко, винаги ще ги намери.

# 6
Освен ако не сте в ранните 20 години,не бих могла да си обясня,как може да ви впечатляват разни дати. Предвид,че знаете рожденните дни на цялата му рода,предлагам да поискате и егн-тата за да видите дали не съвпадат някои от последните цифри и тогава "работата е сигурна". Thinking

# 7
Какво означава "не е мой тип, но почувствах силно привличане"?
И аз само заради някакви си цифри не бих започнала връзка, звучи безумно.

# 8

Никъде не споменавам, че ще започна връзка с този човек. Визуално не е мой тип, но пък има един неземен чар, който ме тегли към него. Това е. Не се уповавам само на дати, но според мен това са прекалено много съвпадения. Ако нашата рожденна дата беше само същата - окей, но и други хора са свързани. Имаме сходни животи, сходни разочарования и се замислих дали вселената не ни среща, за да си помогнем един на друг и да си дадем това, което ни е липсвало в другите.

# 9
Не се бъркайте на Вселената, така или иначе тя си има свои си планове, дето никому от нас не е дадено да знае. Вашата роля е да си живеете живота така, както сама решите за правилно. Пък ако толкова Ви е интересно - има регресии, там ще си "обясните" някакви неща.

# 10
  • София
Ами, много е възможно да имате съвпад на някое от светила със Северен или Южен лунен възел. Начертайте си картите и вижте.

# 11

Никъде не споменавам, че ще започна връзка с този човек. Визуално не е мой тип, но пък има един неземен чар, който ме тегли към него. Това е. Не се уповавам само на дати, но според мен това са прекалено много съвпадения. Ако нашата рожденна дата беше само същата - окей, но и други хора са свързани. Имаме сходни животи, сходни разочарования и се замислих дали вселената не ни среща, за да си помогнем един на друг и да си дадем това, което ни е липсвало в другите.

Според мен просто търсиш по-висше оправдание за едно силно привличане. Когато човек изпитва нещо, което не може да си обясни логично (или не иска да си признае, че идва от желание), често го приписва на съдба, знаци или Вселената. Реално това са нашите собствени емоции и фантазии, които си търсят смисъл, за да изглеждат по-правилни.

# 12
Само са не стане да имате още нещо общо - той е да е изпратен от жена си, а ти от мъжа си.

# 13
Последното мнение много добро. Joy

# 14
Направете си синастрия на наталните карти и ще се види дали си подхождате и дали една евентуална връзка има бъдеще и какво точно. Щом сте омагьосана от чара му и сте склонна да се влюбите и да изживеете една вълнуваща любов, не пропускайте случая. Интересни мъже и сродни души не се срещат на всяка крачка и всеки ден..

Общи условия

Активация на акаунт