Предизвикване по-рано на менструацията

• 414
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте!

Извинявам се, видях, че има доста теми по въпроса, но всичките стари.
Интересува ме дали има възможност менструация да се предизвика по-рано. Предстои ми много важно пътуване, а при мен менструацията е съпроводена с повръщане, силни болки и обилно кървене. Та бих била благодарна ако ми помогнете да го предизвикам няколко дни по-рано, за да не се налага да отлагам пътуването. В момента имам дискомфорт и съм подута, както преди менструация. Реално трябва да ми дойде на 11.11. Идеята ми е ако е възможно да дойде в рамките на тази седмица. По принцип цикъла ми не идва на точна дата, всеки път има промени - закъснява или подранява. Няма вероятност да съм бременна. На 21 години съм. Наясно съм опасността от предизвикването на менструацията. За съжаление за конкретното събитие не мога да си позволя да се явя в състоянието, в което съм обичайно повреме на менструация, тъй като е наистина мъчителна.

След тази менструация ще запиша час за преглед при АГ.

Благодаря 😊

# 1
За хапчета нямате време.
Опитайте с физическо натоварване и гореща вана (душ).
Може да приемете и 1 таблетка аспирин, ако имате здрав стомах.

# 2
Този ефект при мен се получава само от хапче за спешна контрацепция. Ама струва ли си наистина? Страничните ефекти не са малко.

# 3
Този ефект при мен се получава само от хапче за спешна контрацепция. Ама струва ли си наистина? Страничните ефекти не са малко.

Може ли повече подробности? Със сигурност първо бих опитала с безопасните и природни методи. Кое хапче е имало този ефект при Вас? Прочетох, че хапчетата за спешна контрацепция е възможно да предизвикат цикъла, но не бях доверчиво настроена към тях точно заради страничните ефекти.

# 4
Предполагам, че ти се е случвало все някога да пътуваш по време на менструация?

Не знам как е при другите, от какво е, може би  нещо на психическо ниво някаква мобилизация на организма, но при мен при пътуване симптомите не са така тежки, както, ако съм си в обичайната среда. Имам силна "менструална" мигрена, естествено, пия си хапчетата, но другите симптоми, които имам като обилен в обичайна ситуация цикъл, позиви за често уриниране, при пътуване не са така, и слава богу, защото се е случвало да пътувам 8 часа и отгоре, с възможност за
1 ходене до тоалетна поради гонене на връзки и пр.

Съветът ми е вземи си превръзки с голяма абсорбция (нощни), и лекарства за болката и гаденето преди и по време на пътуването.

# 5
Аз съм си го предизвиквала с щипка-две канела.Ако не можеш директно да я изядеш, може в лъжичка кисело мляко да пробваш

# 6
Аз за аспирин се сещам. Рядко ми се е налагало да я предизвиквам по-рано. Но аспиринът ми е помагал. Само че не очаквай чудеса от него, със седмица по-рано едва ли ще ти дойде. Поначало не е много добре често да се бъркаш в работата на природата.

# 7
Според мен нищо не можеш да направиш вече за да го предизвикаш, обаче върви и говори с гинеколога си. Може ако приемаш прогестерон да го изтеглиш малко назад. Но лекарката да прецени каква е лигавицата, колко дни да го вземаш и т.н.

Странно ми е как 1 аспирин ще предизвика цикъл. Много хора пием аспирин всеки ден.
2 щипки канела пък хората слагат във виенското кафе или млякото с ориз ..

# 8
Здравейте!

Извинявам се, видях, че има доста теми по въпроса, но всичките стари.
Интересува ме дали има възможност менструация да се предизвика по-рано. Предстои ми много важно пътуване, а при мен менструацията е съпроводена с повръщане, силни болки и обилно кървене. Та бих била благодарна ако ми помогнете да го предизвикам няколко дни по-рано, за да не се налага да отлагам пътуването. В момента имам дискомфорт и съм подута, както преди менструация. Реално трябва да ми дойде на 11.11. Идеята ми е ако е възможно да дойде в рамките на тази седмица. По принцип цикъла ми не идва на точна дата, всеки път има промени - закъснява или подранява. Няма вероятност да съм бременна. На 21 години съм. Наясно съм опасността от предизвикването на менструацията. За съжаление за конкретното събитие не мога да си позволя да се явя в състоянието, в което съм обичайно повреме на менструация, тъй като е наистина мъчителна.

След тази менструация ще запиша час за преглед при АГ.

Благодаря 😊

По-добре е да закъснее, вместо да иде по-рано според мен също.
Аз ползвам прогестерон, щото ми е нужен преди цикъла и лекарят ми е предписал. Оставям прогестерона и хоп, следващия ден имам цикъл или след 2 дена.

Извини ме, но щом имаш тегав цикъл, предполагам, че и ти имаш някакви проблеми, аз след лекарствата нямам обилен цикъл, повръщане имах, оказа се хормонален проблем.
Корема ме боли само 1 ден. Искрено ти препоръчвам да не взимаш лекарства на собствена воля.

Общи условия

Активация на акаунт